Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ;;;


Οι κατοπινές ημέρες θα καταγραφούν σίγουρα ως από τις χειρότερες για την Ελληνική Διπλωματία.  Ο κ.Αβραμόπουλος υπέκυψε στην Αγγλό-Γαλλική πρωτοβουλία ενίσχυσης των ανταρτών στη Συρία με οπλισμό από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ποιοι είναι αυτοί που θα ενισχυθούν όμως με τον Ευρωπαϊκό οπλισμό; Είναι ξένοι μαχητές μισθοφόροι, φανατικοί σουνίτες μουσουλμάνοι που πολεμούν για να ανατρέψουν τον κ.Άσσαντ.
Είναι οι υπεύθυνοι τρομακτικών σφαγών στην πολύπαθη χώρα, κυρίως χριστιανικών πληθυσμών! Παρακλάδια της Αλ Κάιντα και πολλών άλλων εξτρεμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων. Και ποια χώρα θα βγει κερδισμένη από την ανατροπή του κ.Άσσαντ; η Τουρκία, η οποία θα μετατρέψει την Συρία σε προτεκτοράτο της ακολουθώντας το δόγμα του Στρατηγικού Βάθους του κ.Νταβούτογλου. Αλήθεια ο κύριος Αβραμόπουλος δεν σκέφτηκε πως η υπογραφή θα συμβάλει στη γιγάντωση της Τουρκίας; Δεν σκέφτηκε πως θα οδηγήσει χιλιάδες Ελληνορθόδοξους στον μαρτυρικό θάνατο;
Τι θα έπρεπε να πράξει ο κ.Αβραμόπουλος; Να βροντοφωνάξει ΟΧΙ και να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις ενδυνάμωσης των ισλαμοφασιστών που απειλούν τους Χριστιανούς της Συρίας με αφανισμό! Απαιτούμε από τον κ.Σαμαρά να πάρει ο ίδιος θέση για την ενίσχυση των τρομοκρατών στη Συρία με την υπογραφή ΚΑΙ  της Ελλάδος! Μια υπογραφή που βάζει σε τρομακτικό κίνδυνο στους ομόδοξους μας στην περιοχή και δίνει ελπίδες στην Τουρκία να μην υποστεί ταπεινωτική ήττα από τις δυνάμεις του Συριακού στρατού και τον Συριακό λαό που αντιστέκεται στην ξένη εισβολή!

Νίκος Τοπούζης
Μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Σχόλια