Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Επεισόδια με 4 νεκρούς στην πλατεία Τακσίμ της Πόλης

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κεντρική πλατεία της Πόλης ΤΑΚΣΙΜ

τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΚΕΜΑΛ και της Αστυνομίας έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις,

ως αποτέλεσμα των δηλώσεων του Πρωθυπουργού τους ο οποίος αποκάλεσε
μεθύστακες τον ΚΕΜΑΛ και τον ΙΝΟΝΟΥ

 

Όμως αυτό που είναι πολύ ποιο σοβαρό είναι ότι ο Στρατός έχει πάρει θέση στα σημερινά επεισόδια και είναι «απέναντι»  από τις αστυνομικές δυνάμεις
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δοθεί προειδοποιητικό μήνυμα από μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων στην Αστυνομία να σταματήσουν διαφορετικά θα αναγκαστούν να επιβάλουν την ΤΑΞΗ !!!!!
Πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.