Συνάντηση Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μ. Βρετανίας με τον Πρέσβη της Ελλάδος!

Χθες Τρίτη 28 Μαίου πραγματοποιήθηκε άτυπη συνάντηση μεταξύ του Πρέσβη της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία κ. Κωνσταντίνου Μπίκα και της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (UK). Oι εκπρόσωποι της συντονιστικής που μετείχαν στην συνάντηση ήταν οι ακόλουθοι: ο Δρ. Μάνος Καρτέρης (Συντονιστής), ο Υπεύθυνος Νεολαίας Μεγάλης Βρετανίας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Μιχάλης Κουφαλιτάκης και ο Εκπρ. τύπου της συντονιστικής κ. Νίκος Ιντζές.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια διερεύνησης των προοπτικών στήριξης του Ελληνισμού που διαμένει στην Μ. Βρετανία καθώς επίσης και οι προοπτικές στήριξης της Ελληνικής οικονομίας ετούτη την κρίσιμη περίοδο.
Ο κ. Πρέσβης είχε την ευγενή καλοσύνη να παρέχει κάθε δυνατή πληροφορία και βοήθεια μέσω των συμβούλων της πρεσβείας οι οποίοι έλαβαν μέρος στη συζήτηση όπως ο κ. Σπύρος Διαμαντής (Press Counsellor), ο κ. Αντώνιος Κατεπόδης (First Counsellor for Εconomic and Commercial Affairs), η κα Βαρβάρα Καμπουρίδη (Education Counsellor) και η κα Βικτωρία Σολομωνίδη (Minister Counsellor -Cultural Affairs).
Τα θέματα αναλυτικά ήταν: το κύμα μετανάστευσης Ελλήνων πολιτών στην Μεγάλη Βρετανία, τα ομογενειακά σχολεία και φοιτητικά ζητήματα, η τουριστική προβολή της Ελλάδος στην Μ. Βρετανία και οι οικονομικές και εμπορικές σχέσεις της Ελλάδος με την Μεγάλη Βρετανία.
Ανεξάρτητοι Έλληνες Μ. Βρετανίας
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια