Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

ΟΟΣΑ: Επιστροφή της ανάπτυξης στην Ελλάδα μέσα στο 2014

Προβλέψεις για ανάκαμψη της Ελλάδας όχι πριν το 2014. 
Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ η επιστροφή της ανάπτυξης στην Ελλάδα δεν προβλέπεται παρά κατά τη διάρκεια του 2014 . 
Η  δημοσιονομική εξυγίανση, η μείωση των μισθών, η αδυναμία των εξαγωγών, επιδυνώνουν την ύφεση. Η ανεργία έχει φθάσει σε επίπεδα
χωρίς προηγούμενο με συνέπεια τις κοινωνικές εντάσεις.
Ο ΟΟΣΑ συνιστά τη συνέχιση της εξισορρόπησης των δημόσιων οικονομικών, στην περίπτωση όμως που η ανάπτυξη είναι τελικά μικρότερη από την αναμενόμενη, θα μπορούσε να δημιουργήσει την ανάγκη για νέες χρηματοδοτήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος που έχει εφαρμοσθεί από την ΕΕ και το ΔΝΤ. H αποκατάσταση των πιστώσεων για τις επιχειρήσεις είναι βασική προϋπόθεση για να δοθεί νέα ώθηση στην οικονομική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.