Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Όταν αλληλοσπαράσσονται οι «κύνες»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης: 
Έχει παρατηρηθεί ότι σε περιόδους μεγάλης ενδείας και λιμού τα σκυλιά συχνά στρέφονται το ένα εναντίον του άλλου και φτάνουν στο σημείο κανιβαλισμού, δηλαδή προσπαθώντας να επιβιώσουν αλληοφαγώνονται μεταξύ τους.

Κάπως έτσι έχει αρχίσει να διαμορφώνεται η κατάσταση στο πολιτικό σύστημα αυτής της δύσμοιρης χώρας, της χώρας που προδόθηκε από τους ηγέτες της και σύρθηκε σιδηροδέσμια στον γκρεμό.
Πολλοί έχουν την ελπίδα να δώσει ο ίδιος ο λαός την πρέπουσα τιμωρία σε

Κύριε Στουρνάρα θα του το γκρεμίσει το ξενοδοχείο.

Η περίπτωση έχει ως εξής:
Ιδιοκτήτης μιας χέρσας κτηνοτροφικής περιοχής  30 στεμμάτων, έδωσε προ πέντε ετών τα 50 αυτά στρέμματα προς εκμετάλλευση σε μια εταιρία.
Δέσμευση της εταιρείας είναι να παραδώσει τα 50 αυτά στρέμματα μετά από 50 χρόνια στην προτέρα κατάσταση, απαλλαγμένα από κάθε κτίσμα ή άλλου είδους υποδομές.
Όταν πριν πέντε χρόνια υπογράφτηκε το ενοικιαστήριο δεν υπήρχε ο νέος φόρος ακινήτων.

Παροιμιώδης διαφθορά ....εν έτει 1998 ....ο Σημίτης αναβαθμίζει και ξεπερνάει τα όρια(στα δωράκια-είπαμε) του Αντρέα και γενικεύει το μιζάρισμα!

Παροιμιώδης διαφθορά ....εν έτει 1998 ....ο Σημίτης αναβαθμίζει και ξεπερνάει τα όρια(στα δωράκια-είπαμε) του Αντρέα  και γενικεύει το μιζάρισμα!
Οι συνδικαλιστές εκσυγχρονίζονται ....όλοι ....κεντρώοι, αριστεροί και δεξοί ....μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα της κλεπτο-ΠΑΣΚΕ ....και το πλιάτσικο αρχίζει.
Χωρίς την δική τους ανοχή και μερικές φορές συνεργασία ....η ληστεία του δημόσιου κορβανά δεν θα "περπάταγε" ....

ΤΟ “ΚΑΤΗΓΟΡΩ” ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.

 

Oρυκτός πλούτος και ΤΑΙΠΕΔ

Η διαπίστωση ότι στο υπέδαφος της δημόσιας γης, των τεράστιων εκτάσεων καλύτερα, που έχουν ή πρόκειται να παραχωρηθούν στο ΤΑΙΠΕΔ προς … αξιοποίηση, υπάρχει σπάνιος, στρατηγικός και πανάκριβος ορυκτός πλούτος, πιθανόν να μην είναι κάτι νέο.

Η δημοσίευση όμως πρόσφατα κάποιων καταλόγων με δημόσιες εκτάσεις στην ιστοσελίδα του εν λόγω Ταμείου, με φωτογραφίες και χάρτες  που απεικονίζουν τη θέση τους, κάνει πιο εύκολο τον εντοπισμό των περιοχών που μας ενδιαφέρουν.

Λιτότητα στο Νότο, μετανάστες στη Γερμανία

Το ζήτημα της μετανάστευσης επανέρχεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης στη Γερμανία με αφορμή τη χθεσινή δημοσίευση της σχετικής έκθεσης από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών. Τα στοιχεία, που αφορούν το έτος 2012, δείχνουν ότι μετανάστευσαν στη Γερμανία σχεδόν 1,1 εκατομ. άνθρωποι -αριθμός ρεκόρ από το 1995. Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα 712.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Γερμανία.
Η αριστερή εφημερίδα Neues Deutschland σχολιάζει τα στοιχεία και

Μας πάνε για χρεοκοπία..μόνη λύση η διαγραφή του επαχθούς και του επονείδιστου του χρέους ..

Δεν το λέει ο Καμμένος ....το λένε τα στοιχεία, διεθνείς οικονομολόγοι και ειδικοί..
Σοβαρό πρόβλημα ταμειακών ροών παρουσιάζει η Ελλάδα και πάλι παρά το ότι έχει ένα πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών .
Συγκεκριμένα, η Ελλάδα χρειάζεται μια αλλαγή στους όρους αποπληρωμής ή άλλο σχέδιο διάσωσης ή θα χρεοκοπήσει τον Αύγουστο , αν όχι τον Μάιο. Χρησιμοποιώ τις λέξεις « θα χρεοκοπήσει " αορίστως.
Ο μόνος τρόπος που η Ελλάδα σήμερα κάνει τις πληρωμές δανείων γίνεται με τα χρήματα από την Τρόικα.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο Βίκτωρας Ρέστης και ... ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ!

Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής, μια αποκαλυπτική έρευνα με όσα δεν μπόρεσε
να βρει η ανάκριση
για την υπόθεση «Τ.Τ.»
Ένα ρεπορτάζ που ξεκίνησε από την Αθήνα, πέρασε από την Ποντγκόριτσα, 
τη Μπούντβα και το νησί του Sveti Stefan στο Μαυροβούνιο 
(Μοντενέγκρο), για να καταλήξει σε μεγάλες εκπλήξεις για γνωστά 
ονόματα, funds και πρακτικές:

Απόφαση - βόμβα: Φρένο στους πλειστηριασμούς ακινήτων σε χαμηλή τιμή

"Φρένο" στους πλειστηριασμούς ακινήτων βάζει η δικαιοσύνη, κρίνοντας καταχρηστική τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης όταν επιχειρείται να "βγει στο σφυρί" ένα ακίνητο πολλαπλάσιας αξίας σε σύγκριση με την σχετική τραπεζική απαίτηση.
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι οι κανόνες της καλής πίστης και των χρηστών σε συνδυασμό με τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, επιβάλλουν να μην υπάρχει προφανής δυσαναλογία ανάμεσα στο χρέος και στην πραγματική αξία του ακινήτου που επιχειρείται να εκπλειστηριαστεί.

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

KAΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ…

426cfea560560e0bdaf1530d51ec056c_XLΚριτική από τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στον νόμο για τους 240 ιμάμηδες

Στα πλαίσια της έγκρισης του νόμου των 240 ιμάμηδων από την μνημονιακή κυβέρνηση, πριν από μικρό διάστημα υπογράφηκε από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αρβανιτόπουλο και τέθηκε σε εφαρμογή σύμβαση για την εργασία 63 ιεροδιδασκάλων στα κρατικά δημοτικά και γυμνάσια.

"ΌΧΙ στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ - ΝΑΙ στην διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Δ.Ε.Η."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"ΌΧΙ στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ - ΝΑΙ στην διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Δ.Ε.Η."
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αντίδρασης, απέναντι στην πρόθεση της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για πώληση του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου του ΑΔΜΗΕ με αποτέλεσμα τον διαχωρισμό του από την Δ.Ε.Η., πραγματοποίησαν Παρασκευή 17 Ιανουαρίου μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κοζάνης στο ΚΥΤ Καρδιάς. 

Ραχήλ Μακρή: "Και να διαβάζουμε ξέρουμε και τους "δανειοδοτημένους" κοντυλοφόρους αναγνωρίζουμε"

Η αλήθεια πάντα αποκαλύπτει τον εαυτό της. Φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το δάνεια των 98 εκ ευρώ παρέχονται ως: "κυβερνητική αντιπαροχή προς τους επιχειρηματίες πίσω την εταιρεία «Τηλέτυπος» στην επίμονη προσπάθεια στήριξης ακραιφνών επιλογών στο όνομα του Μνημονίου και των εντολών από την τρόικα και τη γερμανική κυβέρνηση."
Στο πλαίσιο αυτής της αντιπαροχής οι εφημερίδες του συγκροτήματος ΔΟΛ σε μια απέλπιδα προσπάθεια υπεράσπισης του κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου παρουσιάζονται ως μωρές παρθένες του ευαγγελίου

Ρήγμα στη διαθεσιμότητα από το Πρωτοδικείο Ξάνθης - Δικαιώθηκε υπάλληλος που αρνήθηκε την κινητικότητα!

-Η συνήγορος της υπαλλήλου, επ. καθηγήτρια της Νομικής Κομοτηνής Λευκή Κιοσσέ, εξηγεί στην "Αυγή" ότι το δικαστήριο στηρίχθηκε σε δύο άρθρα του Συντάγματος που δεν επιδέχονται αναθεώρηση
Το μονομελές Πρωτοδικείο της Ξάνθης δικαίωσε υπάλληλο του δήμου Ξάνθης η οποία είχε προσφύγει κατά της απόφασης να μετακινηθεί από την Ξάνθη στην Κρήτη στο πλαίσιο της "κινητικότητας". Μετά από 14 μήνες

O Σαμαράς σήμερα ξεπουλάει τα ενεργειακά δίκτυα, αύριο ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ
«O Σαμαράς σήμερα ξεπουλάει τα ενεργειακά δίκτυα, αύριο ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ»
«Η μνημονιακή συγκυβέρνηση της «λευκής εβδομάδας», του coffee break, του Wi-Fi και του αποτυχημένου success story, συνεχίζει να εγκληματεί κατά των Ελλήνων πολιτών, εκχωρώντας τις υποδομές κοινής ωφέλειας.

Η Σαμαριάδα..ή πόσα ψέματα μπορείς να αντέξεις.
#Samaras Εμείς ζητάμε να κυβερνήσουμε με την ισχυρή εντολή του Ελληνικού λαού. όχι με τις ευλογίες των παρασκηνίων και της διαπλοκής…#Samaras Θα κάνουμε τον αγρότη επαγγελματία και επιχειρηματία. #ekloges12

#Samaras Κάποιοι πιέζουν να «συγκυβερνήσουμε» με το ΠΑΣΟΚ. Δεν συμφέρει τον Ελληνικό λαό να γίνει τέτοια «συγκυβέρνηση» #ekloges12


Αυτές είναι οι απολύσεις που έχουν υπογράψει Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας και ΣΙΑ

Όταν τα γράφαμε ΕΔΩ τον Ιούλιο του 2013 ...μας λοιδορούσαν και μας έλεγαν καταστροφολόγους...

Η κυβέρνηση έχει υπογράψει την απομάκρυνση

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ !!

Δεν θέλουμε να ακούμε άλλο τους ψεύτες..
τους λαοπλάνους, τους προδότες..
Δεν τους επιτρέπουμε να μας μαυρίζουν την ψυχή και να παίζουν με τη ζωή τη δική μας κι των παιδιών μας..
Στέλνουμε το μήνυμα παντού..

Πρώην επικεφαλής της Siemens..δεν θυμάται που τα έδωσε...

Πάνω από δύο εκαομ. ευρώ έχει κοστίσει η υπόθεση στην εταιρεία Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, που αποκάλυψε πρώτη το σκάνδαλο των μαύρων ταμείων της Siemens, αναφέρεται στο ταξίδι του πρώην επικεφαλής του γερμανικού ομίλου Χάινριχ φον Πίρερ στην Αθήνα και αποκαλύπτει στοιχεία από την κατάθεσή του ενώπιων των ελληνικών ανακριτικών αρχών.
Κατηγορούμενος, όχι μάρτυρας

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Ο εντιμότατος απατεώνας κ. Ρεν

Γράφει ο Γιάννης Κριτσαντώνης
Παιδί του η Τρόικα (μαμά η Μέρκελ) και ανάδοχοι οι ευρωπαίοι μεγαλοτραπεζίτες, ο κύριος Ρεν, δεν δίστασε προχθές ακόμα και μέσα στο ευρωκοινοβούλιο να «πυροβολήσει» εν ψυχρώ για άλλη μια φορά την κατεστραμμένη Ελλάδα: 
««Το 2010 δεν έγινε αναδιάρθρωση (κούρεμα) του ελληνικού χρέους, για να μη μεταδοθεί η οικονομική κρίση στα άλλα κράτη μέλη και στις ευρωπαϊκές τράπεζες»,

Καμμένος:να μας πείτε ξεκάθαρα, κ. Διοικητά της Τραπέζης της Ελλάδος, αυτά όλα τα πράξατε με δική σας απόφαση ή κατόπιν εντολών της Κυβέρνησης και της Τρόικας;

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Διοικητά, κύριε Προβόπουλε, είστε από τους κυρίους υπευθύνους της μετατροπής μιας τραπεζικής κρίσης σε δημοσιονομική κρίση. Με δικές σας ευθύνες πέρασαν τα ελλείμματα των τραπεζών σε χρέος των πολιτών και σας κάνω ξεκάθαρα κάποιες ερωτήσεις, οι οποίες θα χρειαστούν πιθανόν στο μέλλον, για την ποινική διερεύνηση και της δικής σας θέσεως. Πρώτον, γιατί αρνηθήκατε να καταθέσετε στη Βουλή τις εκθέσεις της Blackrock;

Κολήγος προς Φοροσυλλέκτη:«...δεν πήγε καλά η σοδειά. Δεν έχω να σας δώσω το φόρο...»

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Lex malla, lex nulla
Ο κακός νόμος, δεν είναι καθόλου νόμος...
Τις δύσκολες εποχές, όπως πχ σήμερα, σε συνθήκες παρατεταμένης πολυετούς ύφεσης, το ΦΠΑ των «μικρομάγαζων» πρέπει να θεωρείται όντως ΦΠΑ;
Ή μήπως «ξεκάθαρη κι αδίστακτη κλοπή» της μπουκιάς των παιδιών του τσακισμένου μικροέμπορου από μέρους του κράτους;
Υπ’ αυτό το πρίσμα, όταν το Κράτος προτάσσει την ποινική δίωξη (ακόμη και) του μικροοφειλέτη ΦΠΑ ως «καταχραστή δημοσίου χρήματος» μήπως πλανάται (και δη εσκεμμένα) και θα έπρεπε να μιλάμε για υπερβολική/εγκληματική δίωξη ενός κατεστραμμένου κολήγου από πλευράς ενός αδίστακτου θανάσιμου κράτους κατά της φτωχολογιάς;

Μ. Χρυσοβελώνη: Ας αποδείξει πρώτα ο κ. Μητσοτάκης πως όντως κάνει όσα μας λέει

« Ο κ. Μητσοτάκης μιλά για την ανάγκη αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων οπότε οφείλει να απαντήσει στα εξής ερωτήματα. Πρώτον, αν τελικά αξιολογήθηκε –θετικά ή αρνητικά- έστω και ένας από τους απολυόμενους του Δημοσίου. Δεύτερον, αν αξιολογήθηκε έστω και ένας από τους καταργούμενους φορείς.

Βγήκαν στην …γύρα τα «Ξωτικά» στα Τρίκαλα για να βρουν χρήματα

Με το σκεπτικό ότι υπήρξαν επιχειρήσεις που αύξησαν τον τζίρο τους λόγω του «Μύλου των Ξωτικών», βγήκαν …παγανιά τα «Ξωτικά» στην πόλη και ζητούν από τους επιχειρηματίες αυτούς να δώσουν χρήματα και σε αντάλλαγμα θα τους δώσουν …αναμνηστικά της πόλης που θα μπορούν να δίνουν στους πελάτες τους…
Όπως αποκαλύπτει...

Οι τουριστικοί φορείς Κρήτης αναλαμβάνουν τα αεροδρόμια Κρήτης....

Φοβούμενοι οι τουριστικοί φορείς Κρήτης την επανάληψη του μοντέλου ιδιοκτησίας και  διαχείρισης του αεροδρομίου Αθηνών, τα ακριβά κόστη του οποίου έχουν λειτουργήσει αρνητικά για τον τουρισμό της Αθήνας, προχωρούν στην σύσταση κοινοπραξίας  σκοπός της οποίας θα είναι η συμμετοχή της με πλειοψηφικό ποσοστό στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων Ηρακλείου Χανίων.
Η προσπάθεια αυτή των τουριστικών φορέων Κρήτης εφόσον ολοκληρωθεί,

κ.κ. Βουλευτές. Το παραμύθι “σας σώζουμε” τελείωσε μετά την ομολογία και του Όλι Ρεν: “Σας θυσιάσαμε για να σωθεί η Ευρωζώνη και οι Τράπεζες”


L1 - ΟΛΙ ΡΕΝκ.κ. βουλευτές πως αισθάνεστε τώρα που ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΑΤΕ όλο αυτό το διάστημα; Πως αισθάνεστε που και με το δικό σας “ναι σε όλα” συμβάλλατε στην θυσία της χώρας μας και των πολιτών της, με σκοπό την σωτηρία της Ευρωζώνης και των τραπεζών; Πως αισθάνεστε τώρα που ξέρετε αυτά που σας λέγαμε στο Ολυμπία και στο L1 τόσο καιρό, ότι δηλαδή τα μνημόνια και οι θυσίες ήταν αποκλειστικά για την προστασία του ευρώ, για τις τράπεζες και για τις δυνάμεις όπως η Γερμανία, που έμμεσα ή άμεσα εξυπηρετήσατε τα συμφέροντα τους;

«Μετρημένες οι μέρες της τρόικας»

Οι τρεις κύριοι με τα μαύρα κουστούμια. Πρόκειται για τους εκπροσώπους της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, που στα μάτια των κατοίκων του χειμασμένου λόγω κρίσης ευρωπαϊκού Νότου θεωρούνται ως οι πραγματικοί υπαίτιοι της οικονομικής μιζέριας. Στο Στρασβούργο έχει ξεκινήσει στο πλαίσιο ειδικής επιτροπής η αξιολόγηση της νομιμοποιητικής βάσης και του ρόλου της τρόικας με τη μετάβαση ενδεχομένως σε ένα διάδοχο μοντέλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες στο εσωτερικό του κινήματός μας οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα θέλαμε να δηλώσουμε για ακόμη μια φορά την ακλόνητη εμπιστοσύνη μας στον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο αλλά και  την απαρέγκλιτη πίστη μας στις αρχές μας με κεντρικό παρονομαστή την απελευθέρωση της πατρίδας και την απαλλαγή των λαϊκών στρωμάτων από τα μνημόνια της υποταγμένης Κυβέρνησης.

Διευθυντής σχολείου: Παραιτούμαι - Δεν μπορώ να γίνω μέρος της διάλυσης

Παραίτηση από τη θέση του Διευθυντή του Γυμνασίου Αμμοχωρίου, Επιστολή του συναδέλφου Βαγγέλη Καπαρού 
Προς τους φίλους Διευθυντές και όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς
Παραίτηση από τη θέση του Διευθυντή του Γυμνασίου Αμμοχωρίου
Πάντα πίστευα σε μια διευθυντική θητεία με δημοκρατικότητα, που θα δίνει λόγο στα οράματα και τις πρωτοβουλίες των συναδέλφων, στις ιδιαιτερότητες και τις κλίσεις των μαθητών.

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Ελλάδα, 2014

Γράφει ο SakTsak
Τα Χριστούγεννα είχαν πια ξεχαστεί. Τα όποια ψήγματα αισιοδοξίας και χαμόγελου είχαν αντικατασταθεί από τη γνώριμη σε όλους μιζέρια. Εκτός από έναν.
Ο μικρός Χριστόδουλος το είχε αποφασίσει. Θα το έσκαγε! Από μήνες το σχεδίαζε και επιτέλους έφτασε η ώρα. Είχε κάνει τόσο καιρό υπομονή…
Ήταν ξημερώματα μιας διαφαινόμενης υπέροχης ημέρας. Η αυγή χρύσιζε στο βάθος και με ανεβασμένα τα ποσοστά αισιοδοξίας, ο Χριστόδουλος περπατούσε αργά προς τη σωτηρία.

Πάνος Καμμένος: Τα ιδρυτικά μέλη είναι αυτά τα οποία συγκρότησαν το κίνημα και θα παραμείνουμε κίνημα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ REAL FM ΣΤΟN ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πάμε τώρα να καλημερίσουμε και να συζητήσουμε με τον πρόεδρο του κόμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τον κ. Πάνο Καμμένο. Κύριε Πρόεδρε καλή σας ημέρα.
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καλημέρα και καλή χρονιά κ. Χατζηνικολάου.
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Επίσης. Θα ξεκινήσω με τις εξελίξεις που αφορούν το μέτωπο της δικαστικής διερεύνησης των σκανδάλων

Farage σε Σαμαρά..Να αλλάξετε το όνομα του κόμματος σας από Νέα Δημοκρατία..σε Μη Δημοκρατία !!


Πάνος Καμμένος: Ντροπή Σαμαρά..που θυσιάζει λαό και Δημοκρατία για τους τραπεζίτες..

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

«Ο κ. Σαμαράς είναι ο πρώτος πρωθυπουργός παγκοσμίως, που ομολογεί δημόσια

Επανακατατέθηκε Η Τροπολογία Για Τις Αυξήσεις Σε Τσιγάρα-Πούρα


Μια γεύση από παλιά 2010….το ίδιο θα κάνουν και αυτές της ήμερες στην βουλή με την νέα τροπολογία φορολογίας καπνικών.
Πάλι ο περιπτεράς θα είναι το θύμα…από τα μηδαμινά κέρδη μας θα τα κρατήσουν οι καπνοβιομηχανίες.
Υπάρχει σχέδιο οργανωμένο αφανισμού μας …

Θα είναι(;) η πρώτη "πράξη" ...."Διακήρυξης της Οικονομικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδος" ....από το 1927(;)

τραπεζα
ΜΙΑ "ΡΗΞΙΚΈΛΕΥΘΗ" ΚΑΙ "ΦΙΛΌΔΟΞΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΌΤΑΣΗ ....ΓΙΑ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΎΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΌ ΜΑΣ ΣΎΣΤΗΜΑ:

Να ιδρυθεί νέα τράπεζα με την επωνυμία Τ.Ε.Δ - "Τράπεζα της Ελληνικής Δημοκρατίας" (όχι ΑΕ) στην οποία θα μεταφερθούν -άμεσα, ως έχουν-όλες οι αρμοδιότητες -ελεγκτικές, εποπτείας, σχέσεων με ΕΚΤ, εκδοτικές, κλπ, μαζί με όλο το απαραίτητο για την λειτουργία της, αρχειακό, μηχανογραφικό και λοιπό υλικό, της νυν "Τράπεζας της Ελλάδος" ΑΕ.
Η υφιστάμενη θα παραμείνει -προς το παρόν- ως εμπορική τράπεζα εισηγμένη, διατηρώντας τα στοιχεία του ενεργητικού της και τις υποχρεώσεις της ....

«Στον πηγαιμό για…σκι»

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΚΑΙ πιάστηκαν σαν ποντικοί στη φάκα. Τους αφήνουμε να μετρούν τα εκατομμύριά τους, νοερά. Τα μέτραγαν με χέρια τρεμάμενα πριν τ’ αυγατίσουν από καινούρια (θαλασσο)δάνεια και τώρα τα καταθέτουν για την…άχαρη εγγύηση και (κάποιες) «τυραννικές» επιστροφές. Ένα μικρό μέρος (ως εγγύηση) των παρανόμως κτηθέντων, και μας εντυπωσιάζει η απλοχεριά τους. Κι ύστερα;

Η περίφημη "αλληλεγγύη" δεν υπήρξε ποτέ..μόνο οι τράπεζες σώθηκαν..

«Η περίφημη „αλληλεγγύη“ δεν υπήρξε ποτέ»
"H Ελλάδα δεν έχει σωθεί από τη βοήθεια των 240 δισ. ευρώ. Με τα χρήματα αυτά διεσώθησαν μόνο οι διεθνείς τράπεζες"
Στο κύριο άρθρο της αυστριακής εφημερίδας Die Presse με τίτλο «Τι δεν θέλουμε να ξέρουμε για την Ελλάδα», επισημαίνεται ότι

Διαμαρτυρία για τις μεθοδεύσεις σχετικά με την εμπορία των γεωργικών φαρμάκων...

«Αίτημα παρέμβασης και έντονη διαμαρτυρία για τις μεθοδεύσεις σχετικά με την εμπορία των γεωργικών φαρμάκων στο κατατεθειμένο πολυνομοσχέδιο του Υπ.Α.Α.Τ.».
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η προστασία του περιβάλλοντος και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών προϊόντων θα έπρεπε να αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για την Κυβέρνησή σας, αλλά δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με μία αιφνιδιαστική πράξη που ουσιαστικά μας εξαπάτησε,

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Έλληνας ΑΜΕΑ έπεσε θύμα κλοπής Οι κλέφτες «υποδυόμενοι» την Ελληνική Πολιτεία του πήραν την περιουσία.

Έλληνας ΑΜΕΑ έπεσε θύμα κλοπής Οι κλέφτες «υποδυόμενοι» την Ελληνική Πολιτεία του πήραν την περιουσία.

Το θύμα τους αναγνώρισε και τους κατονομάζει. 

ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!!!! (VIDEO)


Ο δύστυχος Κρις Χάμφρις βρέθηκε στον δρόμο του Μπλέικ Γκρίφιν και τα υπόλοιπα είναι απλά... μαγεία! Απολαύστε το ΣΟΥΠΕΡ κάρφωμα!!

Την ΕΛΠΙΔΑ αντίδοτο στη μοναξιά μας...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Μοναξιά!...Φοβερό συναίσθημα, άβυσσος όπου πέφτουν και χάνονται αμέτρητοι συνάνθρωποί μας όχι μόνο στην Ελλάδα της τρόικα αλλά σε όλη την Υφήλιο...Γεννήθηκε, όμως πάλι, στις 25 Δεκεμβρίου 2013 η ΕΛΠΙΔΑ, την νύχτα γέννησης του Θεανθρώπου, με την υπόσχεσή Του για σωτηρία μας….
Γενάρης 2014 τα παιδιά επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες και όσοι από εμάς ακόμη έχουμε μια θέση απασχόλησης μπήκαμε στο Νέο Χρόνο με περισσότερη (;) όρεξη. Κάποιοι συνάνθρωποί μας ίσως και μέσα στην ίδια μας την πολυκατοικία, βουλιάζουν στο βουβό, το ανελέητο αίσθημα της μοναξιάς τους…

Έτσι πουλήθηκε η Μακεδονία μας!


 
Ο Παναγιώτης Αποστόλου σε μια εκ βαθέων συζήτηση για το θέμα του Μακεδονικού....

Ο Νότης Μαριάς με Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΝΤΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ενόψει της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για έλεγχο της τρόικας και των σχετικών διαδικασιών που έχουν δρομολογηθεί αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο των συνεδριάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής

Και τώρα θα γίνει αγαπημένος του Spiegel ο Τσίπρας...

Τους έχω παρατηρήσει διαχρονικά, όχι μόνο τους Γερμανούς αλλά και του υπολοίπους ευρωπαίους και αμερικάνους και με πιάνει ανατριχίλα όταν ακούω επαίνους προς έλληνα πολιτικό.
Βέβαια, ποιο πολύ ανατριχιάζω όταν ακούω και έλληνες - υποτίθεται έγκριτους- δημοσιογράφους να επικαλούνται τους ξένους, στην προσπάθεια τους να ισχυροποιήσουν την άποψη τους.
Όχι μόνο είμαστε ανώριμη ως κοινωνία,

Περί BP... άντε τώρα να πιστέψω ότι δεν τα έχουν αρπάξει πάλι...


BP Part of Serious Fraud Office Bribery Probe, Telegraph Says

 
By Maria Tadeo  Jul 9, 2012  
BP Plc (BP/) is part of a U.K. Serious Fraud Office investigation over bribery 
allegations relating to one of its engineering contractors in Azerbaijan
the Daily Telegraph reported, without saying where it obtained the information.

Σκοτάδι για χρέη...από τη Ν.Δ στη ΔΕΗ...

«Διακοπές Εν Κορυδάλλιους νήσους»!!!

Όποιος τολμήσει να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τον ΑΔΜΗΕ!!!
του Αριστοτέλη Βασιλάκη
Κατατίθεται αύριο το νομοσχέδιο για την πώληση των δικτύων Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η κυβέρνηση ψάχνει εναγωνίως «επενδυτές» για να τους πουλήσει σε τιμές «Μνημονίου» τον ΑΔΜΗΕ, ο οποίος αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ηλεκτρικής βιομηχανίας της χώρας καθώς συνδέει τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με τους Υ/Σ διανομής και τον τελικό καταναλωτή.

Η Ελλάδα χρειάζεται ακόμη δύο με τρία χρόνια..να βγει στις αγορές..Του Στουρνάρα του το είπατε;;

Δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για να βγει η Ελλάδα στην ελεύθερη αγορά κατά την άποψη του οικονομολόγου Αναστάσιου Φραγκουλίδη. «Ο δρόμος εξόδου πάντως είναι εφικτός και οι Έλληνες διαπιστώνουν ότι τα χειρότερα πέρασαν».
«Η Ελλάδα θα μπορεί να εξυπηρετεί το χρέος της στην ελεύθερη αγορά με ανεκτά επιτόκια το νωρίτερο σε δύο χρόνια». Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Στουρνάρας διόρισε την διωκόμενη Αναστασία Σακελλαρίου με μισθό μαμούθ στο ΤΧΣ.

αναστασια σακελαριου τχσΟ φύλαρχος της διαφθοράς! Όλα τα ντοκουμέντα

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΤΤ.

ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Δηλαδή, μετά τις επαφές του με τον Παπακωνσταντίνου, τον Παπαντωνίου, τον Σικιαρίδη κλπ κλπ πρέπει να διορίσει και τον Αλ Καπόνε για να τον σταματήσει κάποιος;

Η Δικαιοσύνη λάμπει στα σπίτια που καπνίζουν


Του Αθανάσιου Κατσίμπελη*
Αιθαλομίχλη διαβάζω μας προέκυψε και στον Πύργο Ηλείας όπως και σε όλες σχεδόν τις πόλεις της χώρας μας εξαιτίας της ενεργειακής φτώχειας που μας επέβαλαν με τις παράλογες πολιτικές τους.
Ηχηρές συλλήψεις και διεθνή εντάλματα κατακλύζουν την ειδησεογραφική επικαιρότητα την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία του ελληνικού λαού βαρύτατα φορολογημένη προσπαθεί να βρει τρόπους να επιβιώσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Πάνος Καμμένος: Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν..

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα.

Στην BP πουλήθηκε..το σύνολο της παραγωγής πετρελαίου από τα κοιτάσματα του Πρίνου.


H συμφωνία για την πώληση του συνόλου της παραγωγής πετρελαίου από τα κοιτάσματα του Πρίνου στην πολυεθνική ΒΡ υπεγράφη σήμερα στο ΥΠΕΚΑ, μεταξύ της εταιρείας Energean Oil, που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα της περιοχής και της εταιρείας BP Oil International. Παράλληλα, υπεγράφη τροποποιητική σύμβαση