Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε, είναι εντυπωσιασμένος (sic) και υποστηρίζει ένθερμα τη ‘Μακεδονία’


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΑΔΑΣ Ε/Β «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ’» ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ ΠΡΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ‘ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ’ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ‘ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ’ 
: «Ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε, είναι εντυπωσιασμένος (sic) και υποστηρίζει ένθερμα τη ‘Μακεδονία’». Ο Γερμανός Ευρωβουλευτής διαβεβαίωσε επίσης την κοινή γνώμη της πΓΔΜ ότι η ομάδα
«Φίλοι της ‘Μακεδονίας’» σχεδιάζει «να χρησιμοποιήσει την Eλληνική Προεδρία στην Ε.Ε. προκειμένου να ασκήσει πίεση υπό τη μορφή ερωτήσεων σχετικά με το λόγο για τον οποίο η Αθήνα εμποδίζει τη διεύρυνση της Ε.Ε. και δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο». 

ο κ. Kelam απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος μηχανισμός επειδή κάθε κράτος - μέλος της ΕΕ έχει δικαίωμα να εκφράζει τη διαφωνία του, πρόσθεσε ωστόσο ότι «έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή τα κράτη - μέλη να πουν στην Ελλάδα ‘φτάνει πια’ και να ασκηθεί πίεση σε αυτό το κράτος - μέλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.