Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

O Σαμαράς σήμερα ξεπουλάει τα ενεργειακά δίκτυα, αύριο ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ
«O Σαμαράς σήμερα ξεπουλάει τα ενεργειακά δίκτυα, αύριο ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ»
«Η μνημονιακή συγκυβέρνηση της «λευκής εβδομάδας», του coffee break, του Wi-Fi και του αποτυχημένου success story, συνεχίζει να εγκληματεί κατά των Ελλήνων πολιτών, εκχωρώντας τις υποδομές κοινής ωφέλειας.


Οι κύριοι Σαμαράς - Βενιζέλος πιστοί υποτακτικοί των δανειστών και των ανθρώπων που πόνταραν στην χρεοκοπία της χώρας, διαλύουν τη ΔΕΗ και την παραχωρούν τμηματικά.

Ξεπερνώντας τις ανάγκες των Ελλήνων για φθηνό ρεύμα χαρίζουν τμηματικά τη μεγαλύτερη επιχείρηση, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο την μεταπολιτευτική περίοδο.

Με ένα νομοσχέδιο fast track, το οποίο αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, θα ξεπουλήσουν τον ΑΔΜΗΕ, του οποίου η πραγματική περιουσία υπολογίζεται σε δισεκατομμύρια ευρώ, για ουσιαστικά μηδενικό τίμημα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα αντισταθούμε σθεναρά σε αυτό.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε και να νομιμοποιήσουμε την προσπάθεια παράδοσης της εθνικής περιουσίας δήλωσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στη Βουλή. Τα δίκτυα για λόγους εθνικής ασφάλειας θα παραμείνουν δημόσια. Κάθε συμφωνία ξεπουλήματος που θα κάνουν, θα είναι άκυρη. Θα είμαστε μαζί με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και μέσα και έξω από την Βουλή, στηρίζοντας τον αγώνα τους, όπως ακριβώς στηρίξαμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Μετά το μαύρο στην ΕΡΤ, δεν θα επιτρέψουμε το σκοτάδι της ΔΕΗ.

Η Τομεάρχης Ενέργειας, Βουλευτής Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, στην επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου όπου συζητείται το νομοσχέδιο του ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ, ως ειδική αγορήτρια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισήμανε τα εξής:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρούμε πως το παρόν νομοσχέδιο προσβάλει το κύρος και την ουσία του ελληνικού Κοινοβουλίου και καλούμε την συγκυβέρνηση να το αποσύρει αυτή την στιγμή. Η θέση μας είναι ότι τα δίκτυα ενέργειας της χώρας είναι εθνική περιουσία στρατηγικής σημασίας και σκοπός τους πρέπει να είναι η διασφάλιση της ηλεκτροδότησης όλης της χώρας.

Τα 11 χιλιάδες χιλιόμετρα καλωδίων, οι 221 υποσταθμοί και κυρίως τα τρία Εθνικά Κέντρα Ελέγχου Ενέργειας ΔΕΝ μπορούν να αποτελούν αντικείμενο συναλλαγής με τα οποιαδήποτε επιχειρηματικά συμφέροντα. Για όλα τα παραπάνω κόπιασαν και πλήρωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων.

Καταψηφίζουμε ρητά και απερίφραστα το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ.

Καταψηφίζουμε το ξεπούλημα της ΔΕΗ, του ΟΣΕ και όλων των δικτύων στρατηγικής σημασίας.

Αυτό που λέμε ισχύει για πάντα και δεν θα κάνουμε πίσω. Θα μας βρείτε απέναντι σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε πυλώνα και σε κάθε υποσταθμό που θα επιχειρήσετε να χαρίσετε».

Ήρθε η ώρα να δώσουμε την απάντησή μας στο καθεστώς της υποταγής που ξεπουλά την εθνική περιουσία της χώρας!!!

Ακόμα και αν χαρίσετε τον ΑΔΜΗΕ εμείς θα τον επανακρατικοποιήσουμε!!!».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.