Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Μ. Χρυσοβελώνη: Ας αποδείξει πρώτα ο κ. Μητσοτάκης πως όντως κάνει όσα μας λέει

« Ο κ. Μητσοτάκης μιλά για την ανάγκη αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων οπότε οφείλει να απαντήσει στα εξής ερωτήματα. Πρώτον, αν τελικά αξιολογήθηκε –θετικά ή αρνητικά- έστω και ένας από τους απολυόμενους του Δημοσίου. Δεύτερον, αν αξιολογήθηκε έστω και ένας από τους καταργούμενους φορείς.

Επαναλαμβάνω πως έχω ζητήσει πάνω από 10 φορές να καταθέσει η Συγκυβέρνηση στη Βουλή τις υποτιθέμενες εκθέσεις αξιολόγησης και ούτε μια φορά δεν ανταποκρίθηκε ο κ. Μητσοτάκης! Αντίθετα συνεχίζει να κρύβεται…

Τέλος αναρωτιέμαι με ποια λογική απολύονται άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων βρέθηκαν στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, όμως δεν απολύεται ούτε ένας από τους 1900 μετακλητούς που δεν πέρασαν κανένα διαγωνισμό αλλά βρέθηκαν στα υπουργικά γραφεία επειδή είχαν μπάρμπα στη Κορώνη

Ιδιαίτερα για το τελευταίο, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να διαψεύσει δημόσια τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του για νεποτισμό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.