ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα υπάρξει, όταν ο Προβόπουλος και τ΄ αφεντικά του σαπίσουν στη φυλακή….

—ΚΑΤΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ…. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  — ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΝΤΟΒΟΛΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (ή ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του) και ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;;;; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ!!!!

  — ΚΙ” ΟΜΩΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ, ΞΕΡΕΙ ΑΠ΄ ΕΞΩ ΚΙ΄ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ, ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!!!!

  — «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» :  Έχω τρία ερωτήματα (που δεν αφορούν συγκεκριμένα τον Προβόπουλο):

   — Που βρήκαν τα χρήματα αυτοί οι τύποι ….τα εισοδήματα τους δικαιολογούσαν αυτές τις αγορές;;;

   — Μήπως έγιναν με μετοχοδάνεια;;; ….εξυπηρετούνται αυτά;;; ….μήπως κάποια έχουν διαγραφεί ή… «μεταφερθεί»;;;

   — Τρίτον και χειρότερο ….μήπως οι κύριοι αυτοί που φαίνονται εδώ -και άλλοι που δεν φαίνονται- στην προσπάθειά τους να ρεφάρουν τις ζημιές από την απαξίωση των μετοχών τους -και να μην τους κατάσχουν τις περιουσίες-  κρατάνε δέσμιες τις τράπεζες και πάνε την οικονομία σημειωτόν ….παίζοντας με τα warrants;;;

   — Και μην ξεχνάς στιγμή ….οι τράπεζες είναι ανακεφαλαιοποιημένες με κρατικό χρήμα-χρέος και πληρώνει ο Ελληνικός λαός!!!!!!!

   — Μπαρμπανίκο ….χρειάζονται δέκα χιλιάδες δικαστές, ν” ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τις λαμογιές των Τραπεζών και των Ασφαλιστικών.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/44254

Σχόλια