Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

"ΌΧΙ στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ - ΝΑΙ στην διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Δ.Ε.Η."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"ΌΧΙ στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ - ΝΑΙ στην διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Δ.Ε.Η."
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αντίδρασης, απέναντι στην πρόθεση της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για πώληση του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου του ΑΔΜΗΕ με αποτέλεσμα τον διαχωρισμό του από την Δ.Ε.Η., πραγματοποίησαν Παρασκευή 17 Ιανουαρίου μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κοζάνης στο ΚΥΤ Καρδιάς. 


Επίσης τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συναντήθηκαν με εκπροσώπους των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ στους οποίους εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και την διάθεση τους στο να τους βοηθήσουν, σε συνεργασία με τα συνδικάτα τους στις όποιες μορφές κινητοποιήσεων επιλέξουν.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε αταλάντευτοι στην πάγια θέση μας για διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, του οποίου την "Κερκόπορτα" ανοίγει η πρόθεση ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
       Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.