Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

Την άλλη Κυριακή 30-5-2010, όλα τα μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας καλούνται να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

Για πρώτη φορά τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν το δικαίωμα της εκλογής απευθείας των Προέδρων της κάθε Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Επίσης απευθείας από τα μέλη εκλέγονται και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), και φυσικά απευθείας εκλέγονται και τα μέλη τόσο των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων όσο και των Διαμερισματικών Τοπικών Οργανώσεων.

Από τη Ρηγίλλης λοιπόν, καλούνται
όλα τα μέλη του κόμματος να δώσουν το παρόν στις δημοκρατικές αυτές εσωκομματικές διαδικασίες και να μην αδιαφορήσουν. Η αδιαφορία για τη συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες στην ουσία σημαίνει παραχώρηση σε άλλους της δυνατότητας για ρύθμιση της ζωής μας.
Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Πρόεδρου των Νομαρχιακών Επιτροπών έληξε ήδη από την περασμένη Τετάρτη, ενώ η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Πρόεδρου Δημοτικών και Διαμερισματικών Επιτροπών καθώς και για μέλη των επιτροπών αυτών ενώ έληγε χθες, τελικά παρατάθηκε, λόγω και του τριημέρου, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ και η αναγκαιότητα αυτής της παράτασης θα κρίνεται από την οικεία Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή.
Βλέπουμε λοιπόν πως, μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, μέσα σε επτά μόλις μήνες και κάτω από την ηγεσία και την καθοδήγηση του Αντώνη Σαμαρά, το μέχρι πρότινος υπερσυντηρητικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έκανε άλματα δημοκρατικότητας που δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί κανείς μόλις επτά μήνες πριν και συγκεκριμένα:
Α) Εκλέγει πλέον τον ίδιο τον Πρόεδρο του κόμματος απευθείας από τα μέλη του κόμματος (Ισχύει μόνο για Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ).
Β) Εκλέγει τον Πρόεδρο της νεολαίας του κόμματος (ΟΝΝΕΔ) απευθείας από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ (Ισχύει μόνο για Νέα Δημοκρατία).
Γ) Εκλέγει τους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών και τους Προέδρους των Δημοτικών Επιτροπών του κόμματος απευθείας από τα μέλη του κόμματος (Ισχύει μόνο για Νέα Δημοκρατία).
Και όλα αυτά κάτω από το βάρος μιας πρόσφατης συντριπτικής εκλογικής ήττας για την Νέα Δημοκρατία και κάτω από το βάρος μιας ασφυκτικής προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ και των νταβατζήδων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.
Οι προσπάθειες αυτές του Αντώνη Σαμαρά, αν και συναντούν την δυστοκία ακόμα και ανάμεσα στα μέλη του κόμματος που τόσα χρόνια δεν γνώριζαν τέτοιες διαδικασίες, εντούτοις έφεραν τους πρώτους καρπούς, με την πρόσφατη νίκη και άνετη επικράτηση της φοιτητικής και σπουδαστικής νεολαίας ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, που σημαίνει ότι μέσα σ’ αυτόν τον πολιτικό χαλασμό η νέα γενιά αποδέχεται και εγκρίνει τις νέες δημοκρατικές διαδικασίες.
Εμείς περιμένουμε κάποια στιγμή από τον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει και στις τελικές μεταρρυθμίσεις για να εκδημοκρατιστεί πλήρως το κόμμα και να συμμετέχει ουσιαστικά ένα τμήμα της κοινωνίας στην πολιτική.
Δηλαδή την εκλογή απευθείας από τα μέλη του κόμματος των υποψηφίων βουλευτών και τοπικών αρχόντων καθώς και τη θέσπιση εσωκομματικών δημοψηφισμάτων. Φυσικά θα πρέπει να γίνει πρώτα, με ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά, μια αξιολόγηση και ξεκαθάρισμα των παλιών μηχανισμών που είχαν παγιωθεί μέσα στο κόμμα και το κρατούσαν δέσμιο των προσωπικών τους συμφερόντων.


ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Μωάμεθ Πορθητής “ιδιοκτήτης” της …Αγίας Σοφίας

Δημοσιεύθηκε από olympiada
Τίτλους ιδιοκτησίας της Αγίας Σοφίας ανακάλυψαν οι Τούρκοι στο υποθηκοφυλακείο της Κωνσταντινούπολης, την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός κ.Νταγίπ Ερντογάν, ετοίμαζε τις βαλίτσες του για την Αθήνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού διευθυντή βακουφικών ιδρυμάτων της Τουρκίας κ. Γιουσούφ Μπεγιαζίτ, το σύμβολο της ορθοδοξίας αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του σουλτάνου Μωάμεθ Β΄ του Πορθητή, που πριν από 557 χρόνια, άλωσε την Πόλη.
«Η ανακάλυψη» αυτή αποδεικνύει πως η Αγια Σοφιά ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο και όχι στα «πνευματικά όντα» την Παναγιά, τον Χριστό ή του Άγιο Πνεύμα» δήλωσε περιχαρής στην εφημερίδα «Milliet» ο κ. Μπεγιαζίτ, συμπληρώνοντας πως νόμιμος κληρονόμος του Μωάμεθ του Πορθητή είναι ο τουρκικός λαός, άρα η Αγία Σοφία ανήκει στους Τούρκους και όχι στους ορθοδόξους όλου του κόσμου.
«Η κατοχή δεν συνιστά ιδιοκτησία»Η ανακάλυψη στο υποθηκοφυλακείο της…
Κωνσταντινούπολης, ήρθε σε μια περίοδο που στην Τουρκία ξεκίνησε ένας άτυπος διάλογος,

Αύριο το Μνημόσυνο για τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη

Στις 23 Μαΐου 2006, έπεσε στο Αιγαίο υπέρ πίστεως και πατρίδος ο Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης. Άλλος ένας Έλληνας έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των ηρώων του έθνους.
Ήταν ένας από τους καλύτερους πιλότους της Αεροπορίας μας.
Άνθρωποι που υπηρετούσαν μαζί του έχουν να πούν τα καλύτερα.
Πάνω από όλα όμως ο Ηλιάκης ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Και έπεσε για την Ελλάδα. 
Την Κυριακή, στις 12:00, στο μνημείο που έστησε η Πολεμική Αρεοπορία στην Κάρπαθο, στον τόπο θυσίας του, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση. 

Greek Νational Pride

Η Απάντηση της Θ.Τσαγκρή στην εφημερίδα "Αποκαλύψεις"

"Αναφορικά με το δημοσίευμα του φύλλου της 22ης.05.2010 της εφημερίδας «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» και προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγή κάθε είδους παρανόησης, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Με την υπ’ αριθ. πρωτ. 1551/07.04.2010 προκήρυξη του ΥΠΠΟΤ ανακοινώθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο η πρόσληψη ως εκτάκτου ωρομίσθιου προσωπικού μεταξύ άλλων στην ΙΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων για χρονικό διάστημα έως 1320 ωρών για τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Πέλλας 9 φυλάκων εργοταξίου ημέρας κατηγορίας ΔΕ, 7 φυλάκων εργοταξίου νύχτας κατηγορίας ΔΕ και 1 καθαριστή κατηγορίας ΥΕ, καθώς επίσης και η πρόσληψη ως εκτάκτου ωρομίσθιου προσωπικού για χρονικό διάστημα ως 990 ωρών 11 φυλάκων εργοταξίου ημέρας κατηγορίας ΔΕ, 2 φυλάκων εργοταξίου νύχτας κατηγορίας ΔΕ και 1 καθαριστή κατηγορίας ΥΕ.
Η δημοσιευθείσα προκήρυξη του ΥΠΠΟΤ διευκρίνιζε ρητά ότι για την πλήρωση των... προκηρυχθεισών θέσεων εργασίας θα εφαρμοσθούν τα προβλεπόμενα κριτήρια και η αντίστοιχη μοριοδότηση του αρ. 21 παρ.11 Ν. 2190/2004, ήτοι του ΑΣΕΠ και ότι ειδικότερα οι υποψήφιοι θα καταταγούν σε πίνακα κατά κλάδο ή ειδικότητα με τη σειρά του βαθμού εντοπιότητας, ενώ η σειρά κατάταξης μεταξύ όσων συγκέντρωναν τα ίδια προσόντα θα γινόταν με βάση την βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια (χρόνος ανεργίας, αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, αριθμός ανηλίκων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, βαθμός τίτλου σπουδών, εμπειρία).
Από τα ανωτέρω καθίσταται προφανές ότι η επίμαχη ανακοίνωση του ΥΠΠΟΤ αφορά στην προκήρυξη ενός απολύτως διαφανούς διαγωνισμού για την πρόσληψη εκτάκτου ωρομίσθιου προσωπικού, που διενεργείται αποκλειστικά με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ και με αυστηρή μοριοδότηση των προσόντων των υποψηφίων, χωρίς την ανάμιξη κανενός άλλου Υπουργείου πλην του ΥΠΠΟ (πολλώ μάλλον χωρίς την ανάμιξη του Υπουργείου Εσωτερικών, ή εμού της ιδίας).

Ο αγωγός Τουρκίας- Ελλάδας- Ιταλίας (ITGI), "αγαπάει" το περιβάλλον;;


O πρωθυπουργός προ­εκλογικά είχε δώσει σαφή μηνύματα για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, αναφέροντας ως προβλήματα τα συμφέροντα της χώρας και την περιβαλλοντική προστασία της περιοχής.Πάντως ο κ. Πρωθυπουργός στο 0:40 του Video που ακολουθεί είπε: "Έτσι όπως πάει φαίνεται ότι πολύ πιθανά, θα είμαστε εμείς η Κυβέρνηση που θα ολοκληρώσει το Μπουργάς-Αλεξανδρούπολη.."
Δείτε το σχετικό Video

Η Pωσική πλευ­ρά έχει διαμηνύσει εδώ και καιρό τόσο στη Βουλγαρία όσο και στην Ελλάδα ότι εκτός από τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξαν­δρούπολη υπάρχουν και άλλοι δρόμοι για το ρωσικό πετρέ­λαιο, εννοώντας τον αγωγό μεταξύ των λιμανιών Σαμψού­ντας και Τσεϊχάν στην Τουρκία, απ' όπου φαίνεται ότι θα δοθεί διέξοδος μέσω τάνκερ προς την Ευρώπη. Δεν ήταν άσχε­τη εξάλλου και η πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβένεεφ στην Τουρκία, όπου συμφωνήθη­κε να εξεταστεί η συγχώνευση των αγωγών πετρελαί­ου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και Σαμψούντα-Τσεϊχάν.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά που αναφέραμε πιο πάνω για τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.. 
Ελλάδα και Τουρκία την περασμένη βδομάδα  συμφώνησαν στην προώθηση του διασυνδετικού αγωγού Τουρκίας- Ελλάδας- Ιταλίας (ITGI), αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί μία εκ των προωθημένων επιλογών, με στρατηγικό στόχο να καταστήσει εφικτή τη μεταφορά των ποσοτήτων φυσικού αερίου της Μέσης Ανατολής και της Κασπίας στην Ευρώπη.  
Τα ερωτήματα που εγείρονται και χρειάζονται απαντήσεις είναι:
- Η Τουρκία έχει μεγαλύτερες περιβαλλοντικές ευαισθησίες από την Ρωσία;
- Ο ΙTGI δεν επηρεάζει το περιβάλλον, είναι "ειδικού τύπου περιβαλλοντικός αγωγός";
- Υπάρχουν περιβαλλοντικές μελέτες, ή υπογράψαμε "αέρα πατέρα" ;
- Θα πρέπει η κυβέρνηση άμεσα να ξεκαθαρίσει και να ενημερώσει τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για το τι ακριβώς ζήτησε η τουρκική πλευρά σχετικά με τον αγωγό φυσικού αερίου ITGI, τη διασύνδεση των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας και την ηλεκτροδότηση των νησιών του Αιγαίου από την Τουρκία, τη συμμετοχή της Τουρκίας στην ανάπτυξη των ΑΠΕ, καθώς και τις προθέσεις της κυβέρνησης για συνεργασία με την τουρκική πλευρά γενικότερα στον τομέα της ενέργειας.

Φαίνεται φίλοι μου ότι:  Ο αγωγός Τουρκίας- Ελλάδας- Ιταλίας (ITGI), "αγαπάει" το περιβάλλον.


Νίκο Χατζηνικολάου, κι ο Αντρέας ήταν ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν έκανε έτσι!

Η σημερινή σας εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ με τον Ν.Δένδια, ήταν τραγική.
Όσοι είδαν τη συζήτηση νομίζω ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου.
Υπήρξατε τόσο εμπαθής, ιταμός και προκλητικός με τον πρώην Υπουργό, που ο χαρακτηρισμός που πήρατε από το τηλεοπτικό κοινό για το απαράδεκτο ύφος σας, είναι...

"αξιολύπητος". Αυτό είναι κατάντια. Όσοι το είδαν καταλαβαίνουν. Με τους πολιτικούς ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, είστε "Κόναν ο Βάρβαρος", με τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και τον Καρατζαφέρη, είστε "κούλα η γλυκούλα".

Είναι σαν να έχετε κρεμάσει μια ταμπέλα στο κούτελο, που λέει "δώστε μου κρατική διαφήμιση, έχω οικονομικά προβλήματα, είμαι ΠΑΣΟΚ, πολύ ΠΑΣΟΚ, είμαι πολύ ΠΑΣΟΚ, ο ήλιος ο πράσινος ο ήλιος που ανατέλει μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη, σοσιαλιστική".

Κι ο Αντρέας ήταν ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν έκανε έτσι !

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_6056.html#ixzz0oe2j35MD

Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να παριστάνει τον Αρχάγγελο της Κάθαρσης

Αφού το ΠΑΣΟΚ θέλει κάθαρση να συσταθεί και Εξεταστική Επιτροπή για το «σορτάρισμα» των ομολόγων
Δεν έχουμε καμία απολύτως αντίρρηση να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Όσο ψηλά κι αν ήταν – όσο ανόητοι κι αν ήταν που άφηναν έναν επιτήδειο καλόγερο να τους δουλεύει.
Ποιόν όμως ενδιαφέρει αυτό αυτήν την στιγμή που ο τόπος γκρεμίζεται από τα αλλεπάλληλα λάθη και τις πολιτικές της κυβέρνησης Παπανδρέου;
Μόνο το ΠΑΣΟΚ και την μαύρη προπαγάνδα του ενδιαφέρει αυτός ο απίθανος ρεβανσισμός του να κυνηγάς πολιτικά πτώματα για να αποπροσανατολίσεις τον λαό και να δημιουργήσεις προβλήματα στον Αντώνη Σαμαρά.
Δεν δικαιούται όμως το ΠΑΣΟΚ να παριστάνει τον Αρχάγγελο της Κάθαρσης και τον Γενικό Εισαγγελέα της πολιτικής ζωής.
Το ΠΑΣΟΚ του σκανδάλου του Κοσκωτά, της Αγοράς του Αιώνα, του Λούβαρη, της Ζήμενς, του ΟΤΕ και της Ιντρακόμ, του Χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχει κανένα δικαίωμα να πολώνει συνεχώς την πολιτική ζωή για να άρει τα αδιέξοδά του.
Κι αν είναι να τιμωρηθεί για κάτι ο Καραμανλής είναι που δεν έστειλε στα δικαστήρια το σκάνδαλο των ΤΟΡ και τα άλλα που είχε στα συρτάρια του χάρις της ανιστόρητης και ανεκδιήγητης «συναίνεσης»
Πάμε παρακάτω:
Φωνάζουμε από καιρό για την Τράπεζα της Ελλάδος και το short selling, θέμα το οποίο είναι πάντα στην επικαιρότητα και προκαλεί σοβαρούς τριγμούς και στο ΠΑΣΟΚ (πχ Επιμένει η Βάσω Παπανδρέου για τους κερδοσκόπους)
Ήδη η δικαιοσύνη ερευνά  τους λόγους  για τους οποίους η Τράπεζα της Ελλάδος άλλαξε  το κανονισμό του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου από 3  σε 10 δέκα μέρες, αλλαγή  που  διευκόλυνε την κερδοσκοπία των αγορών σε βάρος των ελληνικών τίτλων.
Η Βουλή όμως τι κάνει για όλα αυτά;
Γιατί αυτή η σιωπή;

Ερώτηση Νικολόπουλου στη βουλή μπας και μαθουμε και μεις τι συμφωνήσαμε με τους Τούρκους!


Διευκρινίσεις για τις 21 συμφωνίες που υπόγραψε η Ελλάδα με την Τουρκία ζητά με επίκαιρη Ερώτηση ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προς τους παρακάτω υπουργούς:
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ , ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ζητώντας συγχρόνως και τα σχετικα μνημόνια και διακηρύξεις.Η ενδιαφέρουσα ερώτηση του βουλευτή (αν και πιο ενδιαφέρουσες αναμένονται να είναι οι απαντήσεις που θα δοθούν) έχει όπως παρακάτω:
"Δεν είναι 1, δεν είναι 2… είναι 21 οι συμφωνίες που υπέγραψε η χώρα μας με τους Τούρκους. Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις Εξωτερικές Σχέσεις ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου υπέγραψε με τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Δ. Δρούτσα:* την Κοινή Πολιτική Διακήρυξη για την σύσταση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας* το Πρωτόκολλο για τακτικές πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των ΥΠΕΞ των δύο χωρών* τη Συμφωνία σχετικά με την επικερδή απασχόληση των εξαρτώμενων μελών των διπλωματικών αποστολών.* την Κοινή Δήλωση για την άρση των περιορισμών που ισχύουν στους μεθοριακούς σταθμούς Καστανέων-Παζαρκουλέ.Σε ό,τι αφορά τα θέματα Οικονομίας και Εμπορίου, η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη υπέγραψε με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν:

Η πολιτεία ευνοεί τη διάχυση της εγκληματικότητας.


Κάθε μέρα ακούμε στις ειδήσεις ότι κάποιος πολίτης θανατώθηκε στο σπίτι του από ληστές για ένα ευτελές ποσό ή κτυπήθηκε άσχημα ή έγιναν διάφορες κλοπές σε διάφορα σπίτια κ.λ.π., με το φαινόμενο να αυξάνει ραγδαία και μάλιστα από τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας και για όσες περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν, να φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των φρικιαστικών περιπτώσεων, προέρχονται από αλλοδαπούς.
Ακούμε τις ειδήσεις και απλά ανησυχούμε, αλλά όταν κτυπάνε τον γείτονα κάποια στιγμή θα κτυπήσουν και εσένα τον ίδιο ή την οικογένειά σου.
Τι συμβαίνει όμως; Γιατί η Πολιτεία δεν αντιδρά; Γιατί δεν.....
μαζεύει όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που γυρνάνε πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι κατά στίφη μέσα στους δρόμους και μπουκάρουν όπου βρούνε;
Γιατί απλά δεν θέλει.
Αν συγκεντρώσει όλους αυτούς θα πρέπει να βρει και χώρους να τους βάλει. Που να τους βάλει αλήθεια; Σε κάποιο στρατόπεδο; Μα τότε πρώτον θα θέλει χρήματα για να τους τρέφει και να τους ντύνει, να τους ψυχαγωγεί κ.λ.π., δεύτερον θα υπάρχουν εξεγέρσεις και συγκρούσεις,

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ.: ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

Είναι γεγονός ότι δεν είναι λοβοτομημένοι όλοι οι πράσινοι bloggers.
Υπάρχουν και φωνές που βλέπουν την πραγματικότητα και δεν διστάζουν να την αναφέρουν.

Το παρακάτω κείμενο δεν το έγραψε κάποιος "αντιπολιτευόμενος" blogger...
Quote
Οι αχαμνοί κιότεψαν.
Οι κήρυκες των μεταρρυθμίσεων και οι εγγυητές-εξαπτέρυγα της νέας πορείας της χώρας,δεν αντέχουν την ρήξη με επαγγελματικές ομάδες-δεξαμενές προσωπικών ψήφων.
Ο κ. Καστανίδης δεν αποδέχεται την κατάργηση του ελάχιστου πλαφόν των αμοιβών των Δικηγόρων.Της ιδίας άποψης και οι κ.κ. Παμπούκης, Παπαϊωάννου, Πετσάλνικος με την σθεναρή υποστήριξη του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Βερβεσού,που προαλείφεται και για Διοικητής του ΙΚΑ.
Η κ. Κατσέλη άλλη διάταξη έστειλε στην Ευρώπη για το bake off ψωμί και άλλη καταθέτει στην Ελλάδα.

Αντώνη, δεν υπάρχει λόγος να μιλάς με ξοφλημένους.

Δημοσιεύθηκε από olympiada


Δυστυχώς, το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του Άλτερ ήταν η ταφόπλακα της όποιας αξιοπιστίας είχε χτίσει τόσα χρόνια ο κύριος Χατζηνικολάου.
Με ψευτοτσαμπουκά, τραμπουκισμό και θλιβερό οίστρο, έδειξε ξεκάθαρα ότι το σύστημα των ΜΜ”Ε” είναι υπό κατάρρευση. Ξόφλησαν. Ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.
Ένα σάπιο σύστημα, όλο λαδωμένο από τη Siemens νομίζει ότι θα γλιτώσει την οργή της κοινωνίας πουλώντας παραμυθάκια τύπου Βατοπαιδίου. Μόλις προχθές βγήκαν άλλα 200 εκατομύρια Ευρώ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, που πήρε η Siemens για ένα έργο που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕ. Μία εβδομάδα πριν, βγήκε το μεγάλο σκάνδαλο του ΕΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ που ο ΟΤΕ “χάρισε” στους Γερμανούς. Κάθε ημέρα, η εξεταστική της Siemens φέρνει στο φως που πραγματικά πήγαν τα λεφτά του Ελληνικού λαού. Των ασφαλιστικών ταμείων. Του μόχθου ετών που οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ πολιτικάντηδες και επιχειρηματίες τον έσπρωξαν στον Γερμανικό νεοϊμπεριαλισμό και ακόμα μένουν ατιμώρητοι.
Και όμως, βλέπετε ότι ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ δεν ασχολείται με αυτές τις αποκαλύψεις. Ακόμα και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ παραδέχτηκε ότι τα δημοσιογραφικά λαμόγια ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ από τη Siemens για να το βουλώνουν. Χρήμα του Ελληνικού λαού δηλαδή, ενώ τώρα υποστηρίζουν με μανία το ΔΝΤ για να ολοκληρώσουν το έγκλημα της οικονομικής υποδούλωσης της Πατρίδας.
Για να χτίσουν τις βιλάρες τους, ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Τα καθάρματα, οι αδίστακτοι απατεώνες, οι μαύροι “λειτουργοί” που ανεβοκατεβάζουν τις Πόρσε τους με εσωτερικά ασανσέρ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιοί είναι. Το ξέρουν και οι ίδιοι πλέον ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει. Αυτός ο ψευτοτσαμπουκάς είναι ο ΤΡΟΜΟΣ που τους έχει κυριεύσει αφού βλέπουν να χάνουν το παιχνίδι και να έρχεται η ώρα της κρίσης καλπάζοντας.

Το φιάσκο του Βατοπαιδίου – Δήλωση Ρουσσόπουλου

Δημοσιεύθηκε από olympiada
Ενώ στη Siemens χορεύουν δισεκατομύρια κλεμμένα Ευρώ από τα δημόσια ταμεία…
…Στην εξεταστική της υπόθεσης Βατοπαιδίου, ακόμα ψάχνουν να βρουν ΕΝΑ Ευρώ που χάθηκε από τον κρατικό κορβανά. Ακόμα και λωτοφάγους έχουν επιστρατεύσει για να ανακαλύψουν εμπλοκές και “πιέσεις” υπουργών, όταν οι ίδιοι έχουν ανοίξει όλους τους λογαριασμούς χωρίς ακόμα να έχουν τεκμηριώσει ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ.
http://3.bp.blogspot.com/_yfxX5V6Y-fg/SAWqbil5FvI/AAAAAAAAAtA/iLDoQzbNgqg/s400/toy-2.bmpΈτσι και η κυρία Μαντέλη, υπάλληλος του υπουργείου ανάπτυξης μετά από μία εισαγγελική ανάκριση και μία ολόκληρη εξεταστική “θυμήθηκε” στην δεύτερη εξεταστική ότι “οι καλόγεροι τηλεφωνούσαν μπροστά της στον Ρουσόπουλο, τον Μπασιάκο, τον Κοντό, τον Αγγέλου”. Ίσως την τέταρτη φορά  εμπλακούν Σεραφείμ, Χερουβείμ και άλλες “ανώτερες δυνάμεις”.
Η υπόθεση θα ήταν κωμική εάν δεν χρησιμοποιείτο εξ αρχής για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τον χορό δισεκατομυρίων Siemens – MAN – TK – Daimler Κλπ που γονάτισε και υποδούλωσε την Ελλάδα. Ενώ στην εξεταστική της Siemens κάθε μέρα ανακαλύπτονται εκατομύρια κλεμμένα και συγκεκριμένοι επίορκοι τα ΜΜ”Ε” εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις ασυναρτησίες των Βατοπαιδομάχων – οι περισσότεροι μπλεγμένοι με το Γερμανικό πλιάτσικο όπως θα αποκαλύψουμε εντός των ημερών. Πανηγύρι τέλος.
Ας ετοιμάζονται λοιπόν κάποιοι απατεώνες εκβιαστές, νεόκοποι εκδότες – θεραπαινίδες των “μεγαλοεπιχειρηματιών” πλιατσικολόγων δημοσίου χρήματος.
Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων ο Θόδωρος Ρουσσόπουλος δήλωσε:

Αλλη μια επένδυση της "επάρατης" Δεξιάς, πήρε "σάρκα και οστά"....

Μετά την επιτυχημένη επένδυση της Εθνικής Τράπεζας του 2006 με την εξαγορά της Finansbank, η Εθνική ανοίγει 75 νέα υποκαταστήματα Finansbank στην Τουρκία το 2010. 
 
Χθες ήρθαν οι Κινέζοι της COSCO για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και την υπογραφή της σύμβασης.
Η σύμβαση προβλέπει την αναβάθμιση και λειτουργία του λιμανιού του ΟΛΠ για 35 χρόνια. Επίσης η COSCO, μέχρι το 2015 θα κατακευάσει και άλλη μια προβλήτα στο λιμάνι.
Για να έχετε μια τάξη μεγέθους η επένδυση θα αποφέρει 3,5 δις ευρώ στην Ελληνική οικονομία. Τίποτα δηλαδή μικροπράγματα...... To 25% της 1ης δόσης του  δανείου που πήραμε από την Ε.Ε !!!!
Ο πρόεδρος της Ν.Δ κατά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ρηγίλλης αναφέρθηκε, στην αλλαγή στάσης όσων κάποτε αμφισβήτησαν την ανάγκη αυτής της επένδυσης και που σήμερα, ευτυχώς, και εκείνοι θεωρούν αναγκαία. 
Για να μην ξεχνιόμαστε και επειδή

Και τώρα το σενάριο της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας»

Τι θα συμβεί αν το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης αποτύχει; Τι θα γίνει αν τον Οκτώβριο το ΔΝΤ δει ότι η ελληνική οικονομία είναι τόσο χάλια που δε σώζεται με τίποτε; Πώς θα αντιδράσει η Ευρώπη όταν θα αντιληφθεί ότι η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να συμμαζέψει το κράτος και την οικονομία;
Μπορεί μια χώρα να βγει από την Ευρωζώνη αυτόματα; Η απάντηση είναι όχι αφού η Συνθήκη της Λισαβόνας δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπει ουσιαστικά σε μια χώρα μέλος της Ευρωζώνης να χρεοκοπήσει, να ζητήσει αναδιάρθρωση του χρέους και να ξεχάσει το κοινό νόμισμα για αρκετό καιρό.
Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα γλιτώνει; Η απάντηση είναι και πάλι όχι, αφού όπως όλα δείχνουν ο δρόμος της χρεοκοπίας δεν έχει διέξοδο με αποτέλεσμα η Ευρώπη να αναζητά ένα μοντέλο διάσωσης που δεν θα αντιβαίνει τους κοινοτικούς κανόνες αλλά και δεν θα αφήνει ανοχύρωτη όλη την Ευρώπη η οποία κινδυνεύει να «μολυνθεί» από τον ελληνικό ιό.

Η ατζέντα της 22/5/2010

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραβρεθεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για το σ. Χαρίλαο Φλωράκη, που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, για τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τον θάνατό του.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί στο Παλιοζογλώπι (στον Αηλιά)-11:00:00
Το Σάββατο στις 11:00 το πρωϊ μπροστά από τη Νομαρχία Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Σχέδιο Νόμου Καλλικράτης. Οι κάτοικοι του Δήμου Σταυρούπολης θα πραγματοποιήσουν πορεία στην Ξάνθη για να επιδόσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στους βουλευτές του Νομού-11:00:00
Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη-12:00:00 Θεσσαλονίκη
Αθλητική ατζέντα

Διόρισε το σόι της και το χωριό της ;;;


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αποκαλύψεις" που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς της στο Μουσείο της Πέλλας, από τους συνολικά 300 υποψηφίους που είχαν λάβει μέρος στον σχετικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού. 

Η εφημερίδα δημοσιεύει την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς ως ξαδέλφια.

e-επιλογές της 21/5/2010


Η ανακοίνωση των υπαλλήλων της Βουλής.

Επανέρχεται το βιντεολόττο με ΟΠΑΠ και στο βάθος Intralot

Σκυλακάκης : Ξοδεύαμε , Ξοδεύαμε και συνεχίζουμε να Ξοδεύουμε!!!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ.: ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

Γ.Πεταλωτής: Τα μπλόγκς είναι ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός"

Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;

Μαθήματα υποκρισίας (μέρος πρώτο) - τι εννοεί πραγματικά;

Μια μέρα στη ζωή του Σταύρου Ψημάρη.

Η πολιτεία ευνοεί τη διάχυση της εγκληματικότητας.

Κλείστε αμέσως τα blogs.


Η κυβέρνηση αντιστάθηκε… στα οχυρά του Ρούπελ


Ο Πεταλωτής θέλει να φιμώσει τα Blogs για να μην ξεσκεπάζουν την μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης… Δείτε το βίντεο


Αποκάλυψη! Ο Κύριος Παπανδρέου γνώριζε ότι η Τουρκία θα αποκτούσε πυρηνικά!


Το φιάσκο του Βατοπαιδίου – Δήλωση Ρουσσόπουλου


Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να παριστάνει τον Αρχάγγελο της Κάθαρσης

 


Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Εκλογές ΝΟΔΕ Λάρισας

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας Γρ. Πρεζεράκου.
Η συνέντευξη δόθηκε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA.

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ "ΠΟΡΤΟΦΟΛΟΥ" ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ!!!


Εντός του Ι.Ν.Αγ.Βαρβάρας Λαμίας,σήμερα το απόγευμα και κατά την διάρκεια της εσπερινής λειτουργίας, νεαρή γυναίκα κατάφερε να αποσπάσει 5 πορτοφόλια από πιστούς , αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει μιας και έγινε αντιληπτή από κάποιο θύμα της...
Οι πιστοί κατάφεραν να την πιάσουν και να τη παραδώσουν στην αστυνομία που μόλις ειδοποιήθηκε έφτασε (ευτυχώς) άμεσα !!!
Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχε άντρας συνεργός , ο οποίος και διέφυγε πριν έρθει η αστυνομία !!!

about my lamia

Μαθήματα Γεωγραφίας: Ο Ισθμός της Κορίνθου ανήκει στο Λουτράκι !!!

Πιθανόν να μη γνωρίζετε ότι ο Ισθμός της Κορίνθου, διοικητικά ανήκει στο δήμο Λουτρακίου. Μάλιστα τα όρια ότι Λουτρακίου επεκτείνονται κατά πολύ στο ζωτικό χώρο της πόλης της Κορίνθου.(περιλαμβάνει και τα Ίσθμια)
ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ότι με τον Καλλικράτη, Ο ΙΣΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!!!!!
 
Έτσι η Κόρινθος στερείται του δικαιώματος να φτάσει στα γεωγραφικά-ιστορικά και πολιτιστικά της όρια, που είναι ο Ισθμός (Διώρυγα). ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
 
Εάν αυτό τελικά μείνει ως έχει, ο κόσμος θα έχει κάθε δικαίωμα να πεί ότι αυτές είναι πολύ σοβαρές αποφάσεις από ελεγχόμενης σοβαρότητας πολιτικούς (και ανιστόρητους βεβαίως- άλλωστε είναι της μόδας τώρα τελευταία). Να τους χαιρόμαστε.
 
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΑΛΛΟ. ΩΣ ΕΔΩ.
 
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
 
Γιώργος Πούρος
δημοτικός σύμβουλος Δήμου Άσσου-Λεχαίου ν. Κορινθίας
επικεφαλής της μειοψηφίας

Γ.Πεταλωτής: Τα μπλόγκς είναι ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός"

Διαβάστε τι δήλωσε σήμερα o κ. Πεταλωτής, σε συνέντευξη του στο Ρ/Σ "ΘΕΜΑ 9.89"  , για τα Blog στο απόσπασμα που ακολουθεί.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Θα ήθελα λίγο να ξεκινήσουμε, απ' αυτή την ιστορία με τις φημολογίες κ.τ.λ. στις οποίες αντιδράσατε κι εσείς χθες και δόθηκε η υπόσχεση σε κάποιους, ότι σκέφτεστε να πάρετε μέτρα κατά των μπλοκς κ.τ.λ…
    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ναι. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε και το είδα και σε μπλογκ. Είδα βέβαια και μία ατυχέστατη δήλωση του κ. Καμμένου, ο οποίος και χθες το βράδυ, σ' ένα τηλεοπτικό κανάλι, ο οποίος μάλλον ή δεν άκουσε αυτά που είπα ή δεν τα διάβασε ή δεν μπορεί ν' αντιληφθεί αυτά που διαβάζει ή ακούει.
    ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Τι εννοείτε τώρα ακριβώς. Δηλαδή, τι παρεξηγήθηκε κατά τη γνώμη σας, απ' αυτά τα οποία είπατε;
    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Κατ' αρχάς εγώ, δεν είπα για τα μπλογκς, τίποτα. Είπα ότι κάποιοι κρύβονται από την ανωνυμία, εκμεταλλευόμενοι τα σύγχρονα μέσα, για να λασπολογήσουν και για να βάλλουν την κυβέρνηση. Αλλά εγώ, δεν μίλησα για τα μπλόγκς και για τις ιστοσελίδες. Βεβαίως, κάποιοι, όπως θα μπορούσαν και μέσα από εφημερίδες, επέλεξαν τα μπλόγκς που είναι και ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί όλα αυτά τα μέσα, ίσα-ίσα έχουν αλλάξει και τον τρόπο επικοινωνίας των πολιτών. Τώρα το πώς αυτό ερμηνεύθηκε ότι θα πάρουμε μέτρα κατά των μπλόγκς, κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί. Και μάλιστα όποιος διαβάσει τη χθεσινή ενημέρωση πολιτικών συντακτών θα δει ότι συνάδελφός σας δημοσιογράφος με ρώτησε διευκρινιστικά τι εννοώ και εξήγησα ότι θ' αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο κι αυτό είναι μια ξεκάθαρη απάντηση.
    ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Άρα λοιπόν δεν σκέφτεστε κάποια μέτρα;
    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο.

Σχόλιο: 
Δεν θα μας τρελάνετε κ. Πεταλωτή....
Θα "πηδηχτούμε" απ το παράθυρο.
Χθες είπατε: "Και φυσικά, όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία που τους προσφέρουν τα νέα μέσα επικοινωνίας, θα πάρουν την απάντησή τους"
Ενώ σήμερα δηλώσατε:"Κατ' αρχάς εγώ, δεν είπα για τα μπλογκς, τίποτα" και "Βεβαίως, κάποιοι, όπως θα μπορούσαν και μέσα από εφημερίδες, επέλεξαν τα μπλόγκς που είναι και ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός".
Τώρα ποια είναι τα νέα μέσα επικοινωνίας που προσφέρουν ανωνυμία είναι ένα ζητούμενο....

Μια μέρα στη ζωή του Σταύρου Ψημάρη.

Χρόνια στο κουρμπέτι. Ξεκίνησε από χαμηλά και παρόλο που ήταν εντελώς ατάλαντος ήταν εξαιρετικά καλός σε ένα πράγμα, το γλύψιμο. Το δούλευε επί δεκαετίες το ταλέντο του, φίλησε χιλιάδες κατουρημένες ποδιές και τελικά τα κατάφερε. Έγινε ο νούμερο 2 σε μια μεγάλη εφημερίδα.

Μόλις "αναχώρησε" το αφεντικό του, κατάφερε να πάρει στον έλεγχό του την κατάσταση και πίστεψε ότι ήλθε η ώρα της προσωπικής του δικαίωσης.
Η ώρα που περίμενε 35 ολόκληρα χρόνια. Και τότε ακριβώς τούρθε η κεραμίδα.
Του την έπεσε η τεχνολογία, γεννήθηκαν τα μπλόγκς. Είχε ακούσει για κάτι πιτσιρικάδες που παίζουν με κάτι ηλεκτρονικά αλλά σου λέει, άστα τα παιδιά, game-boy θα είναι.
Μετά άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα που δεν τα καταλάβαινε.
Η κυκλοφορία άρχισε να πέφτει στα καθημερινά φύλλα. Σιγά σιγά άρχισαν να αιμορραγούν και τα κυριακάτικα. Ρίχνει και άλλα λεφτά για να σώσει τον ασθενή αλλά τίποτε.
Νέκρα, κάτω 50% σε ένα χρόνο.
Παίρνει και αλλα δάνεια και άλλους ανθρώπους, τα ίδια. Μπέρδεμα.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Θα τους αγαπήσετε όλους.
Θα είναι είναι μαζί μας για πάνω από χίλιες και μια νύχτες.
Τα blogs κύριοι φτιάχνουν την Ιστορία.Του Γιάννη Παπαϊωάννου

Εκείνο που το πολιτικό σύστημα και ο κος Πεταλωτής δεν έχει αντιληφτεί δεν είναι απλά η δύναμη των blog ή επιρροή τους, η συκοφαντική τους δυνατότητα, η ανωνυμία και αλλά τέτοια ρηχά Διάβασα και δήθεν “έγκυρους” αναλυτές να αποκαλούν όλο τον χώρο κυμαδομηχανή. Πολύ ενδιαφέρον ως κοινωνιολογική προσέγγιση, καλή ίσως για να αναγνωστεί μεταξύ κυρίων του Βαθέως ελληνικού κατεστημένου κατά το απογευματινό τους Τσάι. Όμως ταυτόχρονα μια ανάλυση που δείχνει απλά ΠΑΝΙΚΟ.

Όλοι είδαμε πανικόβλητη την Άννα Διαμαντοπούλου στα κανάλια να προσπαθεί προκαλέσει αντισυσπείρωση του πολιτικού και Δημοσιογραφικού κόσμου εναντίων της «επιχείρησης αίμα στο κοινό» και των blogs. Όλοι μπορούμε να δούμε τον Πεταλωτή να ιδρωκοπεί για την ίδια προσπάθεια.


Την ίδια στιγμή παρατηρώ μια αγωνιώδη προσπάθεια πόλωσης και τοποθέτησης των πάντων σε ένα γνωστό ερμηνευτικό δίπολο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ή κάτι σχετικό. Βάση της σχετική ερμηνείας όσοι βγάζουν άπλυτα στην φόρα είναι δεξιοί ενώ οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν τα βγάζουν. Δίπολο τόσο ξεπερασμένο όσο και ο ψυχρός πόλεμος.


Ως παρατηρητής λοιπόν απο έδω κάτω μπορω να πω προς τον πολιτικό κόσμο…:


Κύριοι το παιχνίδι έχει τελειώσει. Αυτή την στιγμή συντελείται μια διαρκής επανάσταση. Ένα κενό επικοινωνίας ανάμεσα στην Ηγεσία και στην βάση ή καλύτερα μια απόσταση ασφαλείας που θελήσατε να κρατήσεται απο έμας καλύπτεται από τα κάτω με χαοτικούς όρους.

Η Ελλάδα ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει...

Του Νεκτάριος Λιάβας | capital.gr

Πιστεύουν ότι αν χώσουν το κεφάλι στην άμμο δεν θα τους βρουν τα σκάγια. Κάποιοι συμπατριώτες μας αρέσκονται να παριστάνουν τη στρουθοκάμηλο.Η πολιτική ηγεσία του τόπου αποδεικνύεται ακόμη χαμηλότερη των περιστάσεων. Παριστάνει ακόμη ότι το πάρτι συνεχίζεται και ας έχει λήξει η μουσική από πέρυσι. Πάρτε για παράδειγμα την Βουλή όπου οι εθνοπατέρες όλων των παρατάξεων την περίοδο που έκοψαν την 14η και 13η σύνταξη, συνεχίζουν τις προσλήψεις υπαλλήλων στο κοινοβούλιο, λόγω προηγούμενων υποχρεώσεων.
Η στάση της πολιτικής ηγεσίας φανερώνει τη βαθιά συντεχνιακή νοοτροπία που διέπει ολόκληρο το καθεστώς. Όταν προ εβδομάδων...ετέθη το θέμα του κόστους της ιστοσελίδας της Βουλής, η οποία πλήρωσε περί το 1,5 εκατ. ευρώ για μια εργασία που στην αγορά δεν την κοστολογούν πάνω από 25.000 ευρώ, ο πρόεδρος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φέρεται να υπεραμύνθηκε ότι το 80% του κόστους προήλθε από κοινοτικούς πόρους. Όπερ, είμαστε τυχεροί που οι δικοί μας φορολογούμενοι πλήρωσαν υπερδεκαπλάσια τιμή και το υπόλοιπο 1,2 εκατ. το πλήρωσαν οι Γερμανοί φορολογούμενοι...

Με αυτά τα επιχειρήματα από πλευράς των θεσμών τι μπορεί κάποιος να πει στον φοροφυγά, το γιατρό που εκβιάζει το φακελάκι, τον συνταξιούχο ή το παιδί που δουλεύει στο σούπερ μάρκετ χωρίς ωράριο, αργίες και τώρα κινδυνεύει να δουλεύει και χωρίς δώρα Χριστουγέννων κλπ; Δεν είχε «μπάρμπα» στη Βουλή ή είχε φιλότιμο και καλά να πάθει.

Είναι η νοοτροπία που εξέθρεψε για δεκαετίες την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα: «Να βρίσκεται η χώρα με τα δυο πόδια στο λάκκο της χρεοκοπίας...».

Αποκάλυψη! Ο Κύριος Παπανδρέου γνώριζε ότι η Τουρκία θα αποκτούσε πυρηνικά!

Δημοσιεύθηκε από olympiada
Γιώργο έχεις συνειδητοποιήσει τι κάνεις;
Γιώργο είχες ενημερωθεί έγκαιρα από τον Νετανιάχου και δεν έκανες τίποτα;
Γιώργο αντάλασσες χαμόγελα και υπογραφές με ένα κράτος που διατηρεί το Casus Belli την ώρα που γνώριζες ότι θα αποκτούσε πυρηνικό οπλοστάσιο;
Kύριε Παπανδρέου συνηγορείτε εις γνώσιν σας σε ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι.
Όπως είχαμε αποκαλύψει, το ταξίδι της ντροπής του κυρίου Παπανδρέου στη Μόσχα είχε μία περίεργη συγκυρία αφού τις ίδιες ημέρες βρέθηκε εκεί σε μυστικό ταξίδι – αστραπή και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κύριος Νετανιάχου.
Είχαμε γράψει τότε ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπήρχε συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ισραηλινού ομολόγου του.
Δε μπορούσαμε όμως να γνωρίζουμε το περιεχόμενο της συνάντησης, αφού δεν έγινε καμμία επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα παρά τις πιέσεις μας, οι εκπρόσωποι σας αρνήθηκαν κατηγορηματικά αυτή την συνάντηση …
Μέχρι που η εφημερίδα Ζαμάν την “αποκάλυψε”: “H Τουρκία έχει λάβει την απόφαση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και εφ’όσον αποκτήσει πυρηνικά όπλα το Ιράν να κατασκευάσει και αυτή πυρηνικά όπλα»! Την παραπάνω συγκλονιστική ενημέρωση παρείχε στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρώτου στην Μόσχα!
Κύριε Παπανδρέου οφείλετε επιτέλους να απαντήσετε σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά ερωτήματα:
1. Ήταν όντως αυτό το αντικείμενο της συνάντησης;

Το ΠΑΣΟΚ και το … Πακιστάν τρέμουν το διαδίκτυο

Πάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε  με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.
Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία. Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;
Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή.

Πολυεθνικά κόλπα με τις τιμές

 
Πολυεθνικά... κόλπα ανεβάζουν τις τιμές των προϊόντων στη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι Ελληνες καταναλωτές να αγοράζουν τα ίδια αγαθά ακριβότερα μέχρι και 416% σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων με τη διαδικασία του transfer pricing (ενδοομιλικές συναλλαγές), που κάνει ειδική ομάδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, δείχνουν μεθόδους τις οποίες εφαρμόζουν οι πολυεθνικές για να «φουσκώνουν» τις τιμές των προϊόντων στην ελληνική αγορά και να εμφανίζουν λιγότερα κέρδη, γλιτώνοντας έτσι...φορολογία. 
Το αποτέλεσμα είναι αφενός τα ελληνικά νοικοκυριά να πληρώνουν πανάκριβα τα ίδια αγαθά που πωλούνται φθηνότερα στο εξωτερικό και αφετέρου το Δημόσιο να χάνει έσοδα.
Τα κόλπα, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου, έχουν να κάνουν με υπερτιμολογήσεις ανάμεσα στη μητρική και τις θυγατρικές εταιρείες, εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά της φορολογίας.

Τα ίδια στελέχη του υπουργείου περιγράφουν:

«Μια ξένη πολυεθνική (μητρική) έχει πολλές θυγατρικές σε διάφορες χώρες της ΕΕ. Η μητρική τιμολογεί τα προϊόντα της σε κάθε θυγατρική διαφορετικά. Αν σε μία χώρα η φορολογία είναι υψηλή, τότε επιλέγει και δίνει υψηλότερη τιμή χονδρικής, ενώ σε άλλη με χαμηλή δίνει χαμηλότερη. Με τον τρόπο αυτό, στην πρώτη περίπτωση, που κάνει την υπερτιμολόγηση, αποφεύγει να πληρώσει υψηλό φόρο, καθώς εμφανίζει μικρά κέρδη. Ετσι το ίδιο προϊόν το πουλά ακριβότερα φέρ’ ειπείν στην Ελλάδα έναντι της Γαλλίας».

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ 
Νομίζω ότι οι πιο υπομονετικοί, οι πιο ήπιοι, οι πιο απαθείς εξ ημών θα ήθελαν να μάθουν πού πήγαν τα δισεκατομμύρια τα οποία ελλείπουν από το κράτος. Υπεύθυνα το υπουργείο Οικονομίας να ανακοινώσει πόσα χρήματα δόθηκαν από τη φορολογία μας. Πόσα κονδύλια εισέρρευσαν από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Πόσα κεφάλαια προέκυψαν από τις ιδιωτικοποιήσεις. Και πάλι το υπουργείο Οικονομίας να ανακοινώσει πόσα έγιναν κρατικές επιχορηγήσεις και σε ποιους. Πόσα έργα πληρώθηκαν με «πανωπροίκια». Πόσα όδευσαν σε κρατικές αγορές, ας πούμε διυλιστηρίων, και γιατί. Ποια η ανάγκη...
ιδιωτικές επενδύσεις με δισεκατομμύρια, ετησίως, ζημία να περάσουν στο Δημόσιο. 

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ έλυσε το πρόβλημα της τρίτης γενεάς της οικογένειάς του. Αν δεν το κάνει η κυβέρνηση, όχι για τα πέντε τελευταία χρόνια αλλά για τα τελευταία είκοσι χρόνια, τότε το βέβαιο είναι ότι η φοροεπιδρομή που γίνεται δεν θα αποδώσει. Κανείς, αλλά κανείς, που μπορεί να κρύψει εισόδημα δεν θα σκεφτεί «πατριωτικά», όταν είναι διάχυτη η υποψία ότι όσοι είχαν κοινή τσέπη με το κράτος ζουν και βασιλεύουν και κουνούν το δάκτυλο μπροστά στο πρόσωπό του, καλώντας τον τώρα να πληρώσει αυτός εκείνα που έκλεψαν και σπατάλησαν και κατέφαγαν και μοίρασαν σε οικείους και φίλους και συνεταιράκια αυτοί! Νομίζω ότι ακόμη και ο πιο πτωχός Ελληνας που καλείται να συνεισφέρει θα ένιωθε ότι συμβάλλει στην ανόρθωση του πενομένου κράτους μας αν είχε απτές αποδείξεις ότι η κυβέρνηση έχει πάρει τα μαθήματά της και επιχειρεί την ανάπτυξη.

ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Κοιτάξτε το παλαιό δελτίο ταυτότητος.
Γράφει ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ και ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.
Σε όλες της άλλες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
αναγράφεται το ΕΦΕΥΡΗΜΑ της αρχαίας
Ελλάδος το ΤΙΜΗΜΕΝΟ, ΠΟΛΙΤΗΣ.
Αυτό νομίζω εξηγεί τα πάντα για τα όσα
απορρούμε ομαδικώς τόσα πολλά χρόνια.
Γιατί οι "πολιτικοί μας" δέν δίνουν
δεκάρα για εμάς τους παραπονιάρηδες.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ

o "ΥΠΑΚΟΥΟΣ" και ο "ΥΠΟΤΕΛΗΣ".

Σε ποιόν;
Μα φυσικά στον ΒΑΣΙΛΕΑ που όλα αυτά
τα ερπετά δέν θέλουν κάν να ακούσουν.
Με χάρη κουνήματα και λικνίσματα οι
γύρω ΑΥΛΙΚΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ τα ΒΑΣΙΛΟΠΑΙΔΑ τα
ΩΜΑ ΕΩΣ ΒΑΘΟΥΣ, ΤΑ ΤΡΑΦΕΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ
ΑΣΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ
ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Χορεύουν σαν πόρνες γύρω απ'
αυτά με την ελπίδα να υφαρπάξουν στον
αέρα σαν σκυλιά κανένα ΨΥΧΙΟ περίσσευμα
υποτελούς ανθρωπίνου κρέατος.
Και για να φανταστείτε το τί παθαίνουν
όταν μας αντικρύζουν ή όταν πρέπει να
να δεχθούν ένα άγγιγμα ή ένα φιλί απο
τον "ψηφοφόρο" συνταξιούχο, διαβάστε
τις παρακάτω ασυναρτησίες που μπροστά
τους εκείνο "ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ" φαντάζει αριστούργημα :

Ώστε "Ερχονται οι Κινέζοι"...

Αυτή η εκτός τόπου και χρόνου ανακάλυψη του "τροχού" από τα "Προοδευτικά" ΜΜΕ και τους "Δημοκράτες" δημοσιογράφους των είναι πλέον γνωστή.

Το ίδιο φυσικά (σε μεγαλύτερο βαθμό) ισχύει για το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση.

Είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να παρακολουθείς πώς κάνουν τούμπες σε θέματα που πρίν λίγο καιρό τα θεωρούσαν "Ξεπούλημα" , "Προδοσία" κλπ κλπ.

Σήμερα οι εφημερίδες του χώρου κυκλοφορούν με διθύραμβους στον τίτλο τους λέγοντάς μας ότι "Ερχονται οι Κινέζοι"!!!

Έλα !!!


Μα οι ΚΙΝΕΖΟΙ (οι ΙΔΙΟΙ Κινέζοι) έχουν έρθει εδώ και καιρό .
Τους έφερε η "Επάρατη" Κυβ. της Ν.Δ και εσείς είχατε ορκιστεί ότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΑΤΕ...

Σήμερα ανακάλυψαν οι λαλίστατοι ότι η Cosco "Θα κάνει τον Πειραιά Κέντρο για την Νότια Ευρώπη και την Βόρεια Αφρική"!!!

Μα αυτή ήταν ΕΞ ΑΡΧΗΣ η προοπτική και σας το έλεγαν και γραπτώς τότε που έψαχνε η κυβ. ΠΑΣΟΚ ένα τρόπο για να τηρήσει αυτά που είχε υποσχεθεί στους απεργούς του λιμανιού.
Υπάρχουν και οι σχετικές αναρτήσεις....

Είναι ευχάριστο που έρχονται οι Κινέζοι όχι μόνο στον ΟΛΠ αλλά και στον ΟΣΕ (απ' ότι φαίνεται...) μήπως παραχθεί κάποια υπεραξία .
Το πρόβλημα βρίσκεται στο timing που ανακαλύπτουν οι ΝΕΟ - ""Νεοφιλελεύθεροι"" τον "Τρίτο δρόμο" προς τον καπιταλισμό. 

antilogos-gr

Εξεταστική Siemens: Ο νύν Διευθ. Σύμβ. του ΟΠΑΠ «»μπορεί να έτρωγε έξω με τον Χριστοφοράκο μπορεί και όχι»

Χθες στην εξεταστική για τη Siemens κατέθεσε ο νυν Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος του Αθήνα 2004 και με επιστολή του στον Μαρκογιαννάκη τον Απρίλιο του 2004 του έλεγε «να σκεφτεί τη δυνατότητα της μερικής παραλαβής του C4I» αν και το C4I δεν λειτουργούσε και η μόνη του αρμοδιότητα ήταν να τον ενημερώσει μόνο για το αν λειτουργεί ή όχι και όχι για το τι πρέπει να κάνει!!!
Όπως παραδέχθηκε, επέλεξε με απευθείας ανάθεση, αν και υπήρχαν και άλλες προτάσεις, την εταιρία που πρότεινε τις προδιαγραφές για το C4I, ενώ ήταν από 25ετίας φίλος τόσο με τον Τρεπεκλή, τον αντιπρόσωπο της SAIC που "κατασκεύασε" το C4I, όσο και με τον Τραυλό, τον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που έχει τον καθοριστικό ρόλο στην ανάθεση του C4I στην κοινοπραξία SAIC... Για να καταλάβετε:

Ήταν τρεις φίλοι... ο Σπανουδάκης που "έθεσε" (με την επιλογή της εταιρίας) τις προδιαγραφές, ο Τραυλός που "ανέθεσε" το έργο και ο Τρεπεκλής που "κατασκεύασε" το C4I!!!

ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 1978-82 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟ C4I και τώρα πάνε να τα φορτώσουν σε ΝΔ, Βουλγαράκη, Μαρκογιαννάκη κ.λπ!!!

Μετά έχουν το θράσος να ρωτάνε που πήγαν τα λεφτά

Προσέξτε επίσης:

Στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τρίτη, ο «Καλλικράτης»

Εισάγεται την Τρίτη στην Ολομέλεια και ολοκληρώνεται σε πέντε συνεδριάσεις το βράδυ της Πέμπτης, 27 Μαΐου, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης με την γνωστή επωνυμία «Πρόγραμμα Καλλικράτης».
Κατά την χθεσινή τελευταία συνεδρίαση στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή το νομοσχέδιο εγκρίθηκε και στα άρθρα, κατά πλειοψηφία, με τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση να επιφέρει αλλαγές με βάση παρατηρήσεις όλων των πτερύγων της Βουλής και των ενδιαφερόμενων φορέων - τους...
οποίους ακροάστηκε η Επιτροπή (Τζανακούλης - αντιπρόεδρος ΚΕΔΚΕ, Σπ. Παπασπύρου - ΑΔΕΔΥ, Θ. Μπαλασόπουλος - ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γ. Πετράκος - ΠΟΣΥΠ, Χρ. Ντάης, Ιω. Σωτηρίου - ΟΚΕ).
Όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, καταψήφισαν επί της αρχής και επιφυλάσσονται στην Ολομέλεια να λάβουν θέση επί των άρθρων.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών προχώρησε σε αλλαγή σύμφωνα με την οποία καθορίζεται μεταβατική περίοδος έως το 2011 από την έναρξη της εφαρμογής του «Καλλικράτη», κατά την οποία δεν θα ισχύει το ασυμβίβαστο για τους νεοεκλεγέντες δημάρχους σε δήμους με πληθυσμό κάτω των 25.000. Ακόμη ο κ. Ραγκούσης ανακοίνωσε αλλαγές σε έδρες δήμων (κατόπιν αιτημάτων όλων των βουλευτών) και συγκεκριμένα:

Τα Θέματα ΑΟΔΕ

Δείτε τα Θέματα ΑΟΔΕΣυνεργασία για την Ελληνική δίαιτα...

Υ.Γ. Χρόνια Πολλά στον κ.Σημίτη που γιορτάζει σήμερα.

Η ατζέντα της 21/5/2010

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα ορκισθεί ο Νέος Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης-11:30:00
Ο Π/Θ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου COSCO, Wei Jiafou και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, της Piraeus Container Terminal S.A., Li Keqiang. (Μέγαρο Μαξίμου)-12:00:00
Εγκαίνια της Τράπεζας Μοσχευμάτων Κερατοειδούς,στο Αττικό Νοσοκομείο. Χαιρετισμοί: Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Α. Διαμαντοπούλου, Φ. Γεννηματά-12:30:00
Συνάντηση του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Λιβύης Αλ Μπαγντάντι Αλμαχμούντι-13:30:00
Συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ, κ. Δ. Δρούτσα, με τον ΥΠΕΞ της Σερβίας, κ. Vuk Jeremic -20:30:00
Θεσσαλονίκη
Συνέντευξη Τύπου εταιρείας διάσωσης Ιστορικών Αρχείων -11:00:00
Νοσοκομείο Παπαγεωργίου-Έκτακτη γενική συνέλευση Σωματείου Εργαζομένων-11:00:00

e-επιλογές της 20/5/2010


Αναδιάρθρωση δανείων για το Dubai...

Ώστε "Ερχονται οι Κινέζοι"...


O ηρωισμός των Ελλήνων αποτελεί ιστορική αλήθεια

Άλλο Καταιγίδα...και άλλο Υφαλοκρηπίδα

Στο ΠΑΣΟΚ βασική προτεραιότητα είναι η αντικειμενική και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών..

Η φοβερή, ανέκδοτη μαρτυρία της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου...

Πού πήγαν τα λεφτά;;;


Διαρρήκτης εισέβαλε στην Ι.Μ. Λαρίσης και έκλεψε τον υπολογιστή του Μητροπολίτη!

ΚΕΜΕΤΕ/ΟΛΜΕ: 1, 5 εφάπαξ είναι οι απώλειες εισοδήματος των εκπαιδευτικών τα επόμενα χρόνια!

Για το γκάλοπ που έγινε χθες και ψήφισαν κοντά 90.000 κόσμος, θα πούμε τίποτα;

Έμμισθος υπάλληλος του Πεταλωτή ο "πατριώτης" Χατζάρας!!!!!!

Διαπλοκή ΠΑΣΟΚ – Αριστεράς στον ΟΣΕ !!!

Οι εργαζόμενοι έσπασαν την τρομοκρατία

Παράσταση των Γερμανών στην ευρωβουλή υπέρ της Ντόρας

ΠΑΣΟΚ – ΜΜΕ: Το απώγειο του μεταπολιτευτικού φασισμού.

Το “Υγιές” ΠΑΣΟΚ, διαχωρίζει την θέση του…..

Αίσχος, δίνουν κρατική διαφήμιση σε δεξιά blogs !

Βούλιαξε η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων στην Απεργία (video)

Το σκάνδαλο με τα Αιολικά πάρκα που εκαθίστανται σε δημ.εκτάσεις κάνει το Βατοπέδι να μοιάζει ανέκδοτο

Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;

Στο άρθρο μας 105 Δις από ΔΝΤ, "Oργανωμένο και προσχεδιασμένο έγκλημα";; είχαμε γράψει ότι, τελικά το ποσό θα δανειστούμε θα είναι πολύ μεγαλύτερο, από τo αρχικά αναμενόμενο και σχεδιασθέν. 

Η πληροφορία αυτή βασιζόταν:
Δημοσίευμα του Financial Post
-  Σε δηλώσεις  Γερμανών βουλευτών
-  Δηλώσεις του Στρος Καν μετά την ενημέρωση του Γερμανικού κοινοβουλίου από το ΔΝΤ
-  Αποκάλυψη του Γερουσιαστή Ron Paul και του  προέδρου της Κεντρικής τράπεζας της Αμερικής (Federal Reserve) Ben Bernanke. 
Δείτε τι λέει ο γερουσιαστής Ron Paul, σχετικά με τον δανεισμό της Ελλάδας, στο 2:36 του Video. "Θα πάμε από 10 σε 105 δις  ..., Γιατί ;;"
Τι έλεγαν όλοι αυτοί ένα μήνα πριν;
Ότι, το πακέτο βοήθειας, θα ανέρθει σε 100-120 δις ευρώ (133-160 δις $) στην επόμενη τριετία, έναντι των 45 δις ευρώ που είχε σχεδιασθεί να δώσει η Ε.Ε και το ΔΝΤ.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν όμως είναι αμείλικτα και εγείρουν και πολλά σοβαρά ζητήματα, για να μην μιλήσουμε για "οργανωμένο και προσχεδιασμένο έγκλημα".
 -  Πώς ήξεραν το Financial post, Γερμανοί βουλευτές, το ΔΝΤ, ο γερουσιαστής Ron Paulκ και ο Ben Bernanke, 2 βδομάδες πριν την υπογραφή της συμφωνίας βοήθειας, ότι θα δανειστούμε περισσότερα;
 -  Από ποιόν το έμαθαν ;
 -  H κυβέρνηση δεν το γνώριζε τότε;
 -  Ποια αξιοπιστία δείχνουμε σαν χώρα, όταν κάνουμε "μυστικές" συμφωνίες;
 -  Ποιος καθορίζει στην Ελλάδα την πολιτική που θα ακολουθηθεί και ποιος παίρνει τις αποφάσεις;