Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Ινδιάνοι οι εχθροί της Πατρίδας μας


Ινδιάνοι οι εχθροί της Πατρίδας μας
Καλά αυτός ο Πάγκαλος ξεπέρασε κάθε όριο…
Μιλώντας στην ελληνοτουρκική υπουργική συνάντηση στο «Χίλτον», είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι αισθάνεται εθνική ντροπή κάθε φορά που η Ελλάδα αγοράζει όπλα, ενώ χαρακτήρισε την Τουρκία φανταστικό εχθρό, από τον οποίο επί της ουσίας δεν απειλείται η χώρα μα!
Προφανώς, κατά τον κ. Πάγκαλο, αυτοί που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο, που σε καθημερινή βάση παραβιάζουν τον εθνικό μας εναέριο χώρο, που εισέβαλαν και έχουν υπό κατοχή ένα τμήμα της Κύπρου, δεν είναι Τούρκοι, αλλά ινδιάνοι της φυλής των Κομαντσέρο, ενδεχομένως και Καναδοί.
Δρομολογητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.