Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Γ. Α. Παπανδρέου " Η ατζέντα του ΔΝΤ θα μπορούσε να διευρυνθεί"


Στην αναγκαιότητα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των οικονομικών κρίσεων με νέα εργαλεία, τα οποία θα αναδεικνύουν τη σταθερότητα των μακροοικονομικών και δημοσιονομικών μεγεθών, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, σε παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Λατινικής Αμερικής που διεξάγεται στη Μαδρίτη. 
Ο Γ. Α. Παπανδρέου αναφερόμενος στο ρόλο του ΔΝΤ, είπε ότι η ατζέντα του θα μπορούσε να διευρυνθεί, αλλά ο βασικός του ρόλος θα παραμείνει και θα αφορά στην ισορροπία χρεών και ελλειμμάτων.
Σχόλιο: 
Πως να διευρυνθεί δηλαδή, πόσο μεγάλη να γίνει, τι θα περιέχει και τι ακριβώς θα πρέπει να κάνει το ΔΝΤ;
Δεν μας το κάνετε πιο λιανά κ. Πρωθυπουργέ.
Να αναγάγουμε δηλαδή το ΔΝΤ σε επικυρίαρχο του πλανήτη;
Μήπως να υποκαταστήσει τις κυβερνήσεις;
Αλλαγή της ατζέντας του ΔΝΤ, δεν έχει ζητήσει το διοικητικό του συμβούλιο..

Εμείς τι πάθαμε ξαφνικά, "μύγα" μας τσίμπησε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.