Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Σας αποκαλύπτουμε τη λίστα που θα δοθεί τις επόμενες μέρες από το Υπ. Οικονομικών

Πολύ κουβέντα έγινε για το κατά πόσον είναι νόμιμο να δημοσιεύονται τα ονόματα των φοροφυγάδων. Επειδή αυτά τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ έχουν λυθεί εδώ και 50 χρόνια σας αποκαλύπτουμε τη λίστα των φοροφυγάδων που θα δοθεί τις επόμενες μέρες από το Υπ. Οικονομικών. Ξέρετε πολύ καλά ότι εμείς εδώ δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν φοβόμαστε καμιά αρχή προστασίας δεδομένων πόσο μάλλον όταν οι πλειονότητα των αναφερόμενων φοροφυγάδων είναι πλέον...

ΝΕΚΡΟΙ!!!

Και είναι νεκροί γιατί παρακάτω λίστα φοροφυγάδων, δημοσιεύουμε στις 2 Αυγούστου 1964...

Και μαντέψτε ποιος κυβερνούσε τότε!!!

BINGO!!!


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!
Μια απ' τα ίδια δηλαδή!!!
Με πρακτικές 50 χρόνων προσπαθούν να ξαναξεγελάσουν τον κόσμο!!!

Να και η λίστα του παππού από την εφημερίδα «Ελευθερία»:


http://3.bp.blogspot.com/_EWSCynPo_9Q/S_EnkWCKaZI/AAAAAAAABpw/pdWyzGo0O-o/s1600/forofygades_Papandreou_Geros.JPG
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.