Εξεταστική Siemens: Ο νύν Διευθ. Σύμβ. του ΟΠΑΠ «»μπορεί να έτρωγε έξω με τον Χριστοφοράκο μπορεί και όχι»

Χθες στην εξεταστική για τη Siemens κατέθεσε ο νυν Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος του Αθήνα 2004 και με επιστολή του στον Μαρκογιαννάκη τον Απρίλιο του 2004 του έλεγε «να σκεφτεί τη δυνατότητα της μερικής παραλαβής του C4I» αν και το C4I δεν λειτουργούσε και η μόνη του αρμοδιότητα ήταν να τον ενημερώσει μόνο για το αν λειτουργεί ή όχι και όχι για το τι πρέπει να κάνει!!!
Όπως παραδέχθηκε, επέλεξε με απευθείας ανάθεση, αν και υπήρχαν και άλλες προτάσεις, την εταιρία που πρότεινε τις προδιαγραφές για το C4I, ενώ ήταν από 25ετίας φίλος τόσο με τον Τρεπεκλή, τον αντιπρόσωπο της SAIC που "κατασκεύασε" το C4I, όσο και με τον Τραυλό, τον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που έχει τον καθοριστικό ρόλο στην ανάθεση του C4I στην κοινοπραξία SAIC... Για να καταλάβετε:

Ήταν τρεις φίλοι... ο Σπανουδάκης που "έθεσε" (με την επιλογή της εταιρίας) τις προδιαγραφές, ο Τραυλός που "ανέθεσε" το έργο και ο Τρεπεκλής που "κατασκεύασε" το C4I!!!

ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 1978-82 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟ C4I και τώρα πάνε να τα φορτώσουν σε ΝΔ, Βουλγαράκη, Μαρκογιαννάκη κ.λπ!!!

Μετά έχουν το θράσος να ρωτάνε που πήγαν τα λεφτά

Προσέξτε επίσης:

- Αρχικά ο Σπανουδάκης έλεγε ότι δεν γνώριζε τον Χριστοφοράκο... μετά από καταιγισμό ημερομηνιών από τον Π. Καμμένο αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι τον γνώριζε αλλά δεν είχαν στενές επαφές... στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι ήταν μόνιμος προσκεκλημένος στη σουίτα Χριστοφοράκου στο Καραισκάκη * αλλά δεν είχε φάει ποτέ μαζί του έξω... και στο τέλος είπε στον Καμμένο «μπορεί την ημερομηνία εκείνη να φάγαμε μαζί, μπορεί κα όχι δεν θυμάμαι»
- Την αυθάδεια με την οποία αντιμετώπισε τον Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ!!!

* Στην ίδια σουίτα προσκεκλημένος του Χριστοφοράκου ήταν σταθερά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης....

Διαβάστε την συνέχεια  ΕΔΩ:

Σχόλια