Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Βούλιαξε η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων στην Απεργία (video)

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση και την πορεία προς τη Βουλή που οργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ το πρωί της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Σε ορισμένες περιπτώσεις η συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση άγγιξε το 100%.
Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν και στην πορεία που οργάνωσε το ΠΑΜΕ.
Θεσσαλονίκη
Δυναμικά και ειρηνικά ήταν και τα δύο συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Η πορεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο και κατέληξε έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης.
Η πορεία του ΠΑΜΕ ξεκίνησε από το άγαλμα του Βενιζέλου με τον ίδιο προορισμό.
Οι συνδικαλιστές δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή στην απεργία και τις διαδηλώσεις, τόσο από τον ιδιωτικό, όσο και τον δημόσιο τομέα.

Οι διαδηλωτές, φωνάζοντας «κλέφτες», παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το Κοινοβούλιο.


citypress-gr

1 σχόλιο:

 1. Έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
  Μέχρι χθές όταν οι φίλοι χαριεντιζόμαστε μεταξύ μας λέγαμε "άντε ρε μακάκα . . .".
  Από σήμερα αλλάζει μία παράδοση δεκαετιών.
  Εφεξής θα λέμε "άντε ρε πεταλωτή . . .".
  Μάθατε τί είπε πάλι προχθές ο μπούλης;
  "ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ".
  Δηλαδή τί είναι αυτό ρε πλαδαρούλη, απειλή ότι το πασόκ θα κλείσει τα μπλόγκς;
  Μέχρι προχθές ο Πεταλωτής βύζαινε το μπιμπερό του και η μαμά του του άλλαζε τις πάνες και έρχεται σήμερα να ζήσει την ψευδαίσθηση του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν";
  ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  Άντε ρε κακόμοιρο να γλείψεις κανα γλυφιτζούρι, που επειδή σου βάλανε κοστούμι και γραβάτα νομίζεις ότι έγινες και πολιτικός.
  Θα μου πείς, εδώ έχουμε ένα αργόστροφο που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός, να μη ζήσει και το βλαχάκι την ψευδαίσθησή του;
  Έλληνες, που καταντήσαμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.