Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Προβλήματα στην ψηφοφορία στην ΑΣΟΕΕ

Αθήνα, 19 Μαΐου 2010ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραβίαση κάθε έννοιας ελευθερίας και δημοκρατίας συμβαίνει τώρα στην ΑΣΟΕΕ. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ, αγνοώντας κάθε τυπική διαδικασία, απαγορεύουν δια της βίας την τοποθέτηση παραβάν στο χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας. Οι «δημοκράτες» συνδικαλιστές της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, μετερχόμενοι κάθε μέσο αρνούνται πεισματικά να εφαρμόσουν το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να κάνει την επιλογή του με μυστικότητα, προχωρώντας σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Καλούμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ να καταδικάσουν και έμπρακτα να αποδοκιμάσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές φασιστικής νοοτροπίας. Ως ΔΑΠ -ΝΔΦΚ, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούμε λογικές που οδηγούν στη νόθευση της βούλησης των φοιτητών.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΑΠ - ΝΔΦΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.