Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Αύριο το Μνημόσυνο για τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη

Στις 23 Μαΐου 2006, έπεσε στο Αιγαίο υπέρ πίστεως και πατρίδος ο Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης. Άλλος ένας Έλληνας έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των ηρώων του έθνους.
Ήταν ένας από τους καλύτερους πιλότους της Αεροπορίας μας.
Άνθρωποι που υπηρετούσαν μαζί του έχουν να πούν τα καλύτερα.
Πάνω από όλα όμως ο Ηλιάκης ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Και έπεσε για την Ελλάδα. 
Την Κυριακή, στις 12:00, στο μνημείο που έστησε η Πολεμική Αρεοπορία στην Κάρπαθο, στον τόπο θυσίας του, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση. 

Greek Νational Pride

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.