Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Τα κρατικοδίαιτα καθηγητικά παπαγαλάκια.


 Εκτός από τους δημοσιογράφους παπαγαλάκια έχουμε και πανεπιστημιακούς παπαγαλάκια.
Δυστυχώς όλοι αυτοί οι δήθεν βαθυστόχαστοι πανεπιστημιακοί που με το κύρος του πανεπιστημιακού δάσκαλου, εξαπολύουν από του άμβωνος (τηλεπαράθυρο κρατικοδίαιτου προστάτη) μύδρους εναντίον εκείνων των πολιτικών και πολιτών που αντιδρούν στα σκληρά μέτρα του ΠΑΣΟΚ, στην ουσία καλούν τον πολίτη να συνεχίσει να είναι το υποζύγιο της δικής τους εξουσίας.
Όλα αυτά τα καθηγητικά παπαγαλάκια, θα πρέπει την ώρα που ανοίγουν το στόμα τους και απευθύνονται στον αγνοούντα την πραγματικότητα πολίτη, να λένε πρώτα....
από πού αμείβονται, πόσες θέσεις κατέχουν, σε πόσα συμβούλια συμμετέχουν και πόσα τους καταβάλει το κράτος για τα άχρηστα συγγράμματα που σκαρφίζονται, στα πλαίσια της δήθεν δωρεάν παιδείας που παρέχει στους σπουδαστές και φοιτητές.
Όταν ο πολίτης βλέπει το παπαγαλάκι καθηγητή, τον απόλυτα συνυπεύθυνο για το σημερινό χάλι, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το πρόσωπο αυτό αμείβεται πλουσιοπάροχα από το φόρο του ίδιου του πολίτη και από τα δημόσια δάνεια, που τώρα θα πρέπει ο πολίτης να εξαθλιωθεί για να συνεχίσουν να πληρώνονται το παπαγαλάκι πλουσιοπάροχα. Θα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης ότι το συγκεκριμένο καθηγητικό παπαγαλάκι αντιδρά έντονα στα ιδιωτικά ΑΕΙ, για το καλό του λαού βεβαίως βεβαίως ή για το καλό της τσέπης του, δεν έχει πλέον σημασία.
Τώρα ο καθηγητής παπαγαλάκι έχει αναλάβει να τρομοκρατεί τον κόσμο προκειμένου να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί τα σκληρά μέτρα του ΠΑΣΟΚ. 

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.