Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Από την Δευτέρα, 20 Ιουνίου τα ποδηλάτα στις λεωφορειολωρίδες

 Αρχίζει από την προσεχή Δευτέρα, 20 του μηνός, η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου της κυκλοφορίας των ποδηλάτων στις λεωφορειολωρίδες.
    Το μέτρο θα διαρκέσει μέχρι στις 18 Σεπτεμβρίου προκειμένου να εκτιμηθεί το αποτέλεσμα και να ληφθούν αποφάσεις για την καθιέρωσή του ή μη.
    Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα μπορούν να κυκλοφορούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στις λεωφορειολωρίδες, στο δεξιό άκρο, σε μονό στοίχο δίπλα στο κράσπεδο της οδού, χωρίς να προβαίνουν σε ελιγμούς, ώστε να υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος για την κίνηση των διερχόμενων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και των υπολοίπων οχημάτων, για τα οποία επιτρέπεται η κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες.

Το defencenet.gr, προφανώς είχε κάνει λάθος και κατέβασε το άθρο : Θ.Πάγκαλος: "Να καταργηθεί η μονιμότητα των στρατιωτικών"!


Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από  το defencenet.gr .
Μετά από σχόλια αναγνώστη και αφου είδαμε το σχετικό βίντεο, διαπιστώσαμε ότι ο κ. Πάγκαλος δεν αναφέρθηκε στους στρατιωτικούς τους οποίους μάλιστα και εξαίρεσε.
Το defencenet.gr, δυστυχώς την σχετική ανάρτηση http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_acctexp&task=NotAllowed "την κατέβασε". Δείτε τις εικόνεςΛ. Κανέλλη: Να αρνηθούμε το χρέος...

Για μια ακόμα φορά η Κανέλλη λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Δείτε το βίντεο...EΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ FYROM

Η Βουλγαρία φαίνεται πως έχει ισχυρότερη της Ελλάδος διάθεση προς υπεράσπιση ιστορικών τίτλων και όχι μόνο. Ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Παρβάνωφ, κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας, αποσαφήνισε ότι μία συμβιβαστική λύση με βάση το γεωγραφικό προσδιορισμό για την FYROM, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα στους πολίτες της Βουλγαρίας, και "όχι τόσο πολύ ανάμεσα στα θεσμικά όργανα." Η Βουλγαρία ως γνωστόν, θεωρεί τους ''Μακεδόνες'' της FYROM ''αποσκιρτήσαντες'' Βουλγάρους.
Τι είπε ακριβώς ο Βούλγαρος πρόεδρος; ''Έγιναν πρόσφατα γνωστές και σε εμάς οι δηλώσεις του.....

Η «μυστική συμφωνία» Βενιζέλου- Παπανδρέου

Από την εφημερίδα ΑΠΟΨΗ (18-6-2011)

του Πέτρου Τρουπιώτη

Συμφωνία με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να του παραδώσει, επί της ουσίας, την κομματική αλλά και κυβερνητική εξουσία, με στόχο να γλυτώσει την άμεση σύγκρουση και την πιθανή απομάκρυνση του από την πρωθυπουργία με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος, φαίνεται πως έκανε το μεσημέρι της...

περασμένης Πέμπτης ο πρωθυπουργός.
Συμφωνία που έγινε, εν μέσω άλληλοκαταγγελιων στελεχών των δυο πλευρών και μέσα σε ένα πολύ βαρύ κλίμα και με μεγάλη αβεβαιότητα για το τι μπορεί να συμβεί στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας .

Μπόλεκ και Λόλεκ...

Σπηλιόπουλος-Κουκουλόπουλος: Μπόλεκ και Λόλεκ! 
Αν ξέρουν να διαβάζουν τα παιδιά σας θα ήταν προτιμότερο να πάτε να κρυφτείτε

Άρχισαν τα όργανα... για το ξεπούλημα

Από τα «όχι» στο «πουλήστε»

Από τις «κόκκινες γραμμές» και τις «πράσινες εμμονές» της Τίνας Μπιρμπίλη, στο «πούλησέ τα όλα» του Γιώργου Παπακωνσταντίνου δείχνει να αλλάζει η πολιτική στα μεγάλα ανοιχτά θέματα της ενέργειας. 
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανάληψη των αρμοδιοτήτων του ενεργειακού τομέα από την «πράσινη Τίνα», πολλά σχεδιάστηκαν και δρομολογήθηκαν, αλλά σχεδόν όλα παραμένουν στα χαρτιά με αποτέλεσμα η καυτή πατάτα των σημαντικών αποφάσεων στον ενεργειακό τομέα να περνά πλέον στα χέρια του πρώην τσάρου των Οικονομικών.

Ένας μισθός μας, ένα γεύμα του.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/untitled-151.jpg?w=300Παραδοσιακά χλιδάτος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Υπάρχουν άλλωστε κάποιες σταθερές σε αυτή την χώρα. Ακόμα και στην κατοχή κάποιοι Ελληναράδες καλοπέρναγαν. Τώρα θα άλλαζε αυτό; Με την οικονομική κατοχή;
Μερακλήδες οι "κοσμοπολίτες" της κυβέρνησης. Με τα Lear Jet τους, την χλίδα τους, τα λούσα τους, τις business τους.
Αυτοί που περιέφεραν τα αντιστασιακά ταγάρια τους ενώ "βρώμαγαν τα χνώτα τους" όπως λέει και ο γίγαντας Χαριτόπουλος, τώρα κολυμπούν στην χλίδα πολυτελών ξενοδοχείων.

Αποδοκιμάστηκε ο Σηφουνάκης στη Μυτιλήνη
Το πρόβλημα είναι η ακολουθούμενη πολιτική και όχι τα πρόσωπα


Σημεία συνέντευξης του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ,
Βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου

Στο Ρ/Φ Σταθμό FLASH 96.0
Δημοσιογράφος: Κωστής Παρράς

Κυβέρνηση εκτόνωσης εσωκομματικών αμφισβητήσεων
«Είναι μια κυβέρνηση εκτόνωσης εσωκομματικών αμφισβητήσεων. Απευθύνεται περισσότερο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και την «επόμενη μέρα» στην πυραμίδα της ηγεσίας του και λιγότερο στην κοινωνία. Είναι ένα πολυάριθμο σχήμα, σε αντίθεση με τις κατά καιρούς δηλώσεις ότι θα είναι ένα μικρό και ευέλικτο, και να σημειώσουμε την απροθυμία τεχνοκρατών, ανθρώπων της αγοράς να συμμετάσχουν σε αυτό.»
Πρωθυπουργός υπό ομηρία Διευθυντηρίου

Έκανες φάουλ κυρία Πατριανάκου...

Δε λέω, πολύ καλή η εκδήλωση που ετοιμάζεις και με ευαίσθητο περιεχόμενο...ΑΛΛΑ όχι και να έχεις τον μεγαλύτερο ΥΒΡΙΣΤΗ του ιδρυτή της ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ως συντονιστή δημοσιογράφο! Το 'κουτί της Πανδώρας ´ δεν είδες που προδότη τον ανέβαζε και προδότη τον κατέβασε; ΝΤΡΟΠΗ

Άλλη μια φιλοσκοπιανή και προπαγανδιστική εκδήλωση και μάλιστα στο ευρωκοινοβούλιο !!

Ενημέρωση στο ευρωκοινοβούλιο για το "ΜακεδονοΕλληνικό" λεξικό !!

Δείτε στο  πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ευρωκοινοβουλίου τι έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 22 Ιουν.2011..

Οδηγίες για να μην κάνετε λάθη στο μηχανογραφικό σας δελτίο

Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση -μέσω Διαδικτύου- του μηχανογραφικού δελτίου δίνει το υπουργείο Παιδείας στους υποψήφιους για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Κάθε υποψήφιος με τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων που είχε κατά τη συμμετοχή του στις πανελλήνιες και τα αρχικά γράμματα των ονομαστικών του στοιχείων, επισκέπτεται την ηλεκτρονική διεύθυνση...

Le Monde: Σε ελεύθερη πτώση ο Παπανδρέου


"Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ελεύθερη πτώση " είναι ο τίτλος ανταπόκρισης από την Αθήνα που δημοσιεύει η εφημερίδα Le Monde στην ιστοσελίδα της .
Στην ανταπόκριση παρουσιάζεται το πορτρέτο του Έλληνα πρωθυπουργού αναφέροντας πως « ο κ.Παπανδρέου μέχρι τώρα ενσάρκωνε το μοντέλο ενός ηγέτη με κουράγιο, που υπερασπιζόταν τη χώρα του εν μέσω μιας άνευ προηγουμένου θύελλας». Σήμερα ωστόσο, λέει ο συντάκτης, «η κοινωνική αντίδραση που εκδηλώνεται στους δρόμους και στις....

Γιατί το ελληνικό Δημόσιο λειτουργεί παρά φύσιν

Η ζωή μας μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες, ακόμη και στις πιο απλές πράξεις της καθημερινότητας μας, βασίζεται πάνω στο ότι, αυτός που αναλαμβάνει ρίσκο ανταμείβεται. Πιο συγκεκριμένα, η βάση μας είναι ο εξής απλός κανόνας: Μεγάλο ρίσκο; Μεγάλο κέρδος. Μικρό ρίσκο; Μικρό κέρδος.  Κανένα ρίσκο; Κανένα κέρδος. Κάποιος που παίρνει μεγάλο ρίσκο και δικαιώνεται, κερδίζει το στοίχημα. Είναι επόμενο και λογικό να απολαμβάνει τα μέγιστα σε ανταμοιβή της προσπάθειας του. Παρομοίως, κάποιος που δεν αναλαμβάνει ρίσκο, δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να έχει την ιδία ανταμοιβή με κάποιον που αναλαμβάνει ρίσκο και κερδίζει.

Brookings: «Ο συνέταιρος του Ομπάμα στην Αθήνα»

Άρθρο στην ιστοσελίδα του ινστιτούτου αναφέρεται στην κοινή πολιτική μοίρα Παπανδρέου και Προέδρου των ΗΠΑ
Μπορεί η «πολιτική μοίρα» του Μπαράκ Ομπάμα να εξαρτάται από τον Γιώργο Παπανδρέου; Σύμφωνα με το Brookings Institution, μπορεί. Το γνωστό αμερικανικό think tank, που εκφράζει τις απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος και πολλά στελέχη του έχουν πλαισιώσει την κυβέρνηση Ομπάμα, δημοσιεύει λοιπόν στην ιστοσελίδα του άρθρο του Γουίλιαμ Αντόλις, διευθύνοντα συμβούλου του Brookings Institution, με τίτλο «Ο συνεταίρος του Ομπάμα στην Αθήνα» (στα αγγλικά, «Obama's partner in Athens»).
Ο κ. Αντόλις λέει ότι τα γεγονότα στην Αθήνα επηρεάζουν άμεσα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν η Γουόλ Στρητ κατέρρευσε μόλις ξέσπασαν οι ταραχές στην Ελλάδα λόγω των οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

Ένα ραντεβού με τον Μπαρόζο που δεν κλείστηκε ΠΟΤΕ....

Μας έχουν βομβαρδίσει τα πράσινα παπαγαλάκια για το δήθεν ραντεβού του πρωθυπουργού με τον Μπαρόζο..
Ήταν (λένε) να γίνει την Πέμπτη- Παρασκευή, τώρα μας λένε ότι θα γίνει την Δευτέρα (σύμφωνα με το Reuters).

Εμείς σας είχαμε αποκαλύψει ΕΔΩ  με στοιχεία και με βίντεο, το τι είχε δηλώσει η Πία Αρενκίλντε (Εκπρόσωπος της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής).
"Για να είμαι ξεκάθαρη δεν έχω προγραμματισμένες συναντήσεις να ανακοινώσω
Κάναμε το εξής απλό, επισκεφθήκαμε τις ιστοσελίδες των εμπλεκομένων στην υποτιθέμενη συνάντηση (Μπαρόζο, Παπανδρέου) και ψάξαμε τα ραντεβού τους (Diary)
Δείτε τι ανακαλύψαμε...

The Wall Street Journal: Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη την επόμενη μέρα θα της χαρίσουν αναγκαστικά ολόκληρο το χρέος!

Mε λίγα λόγια (αν ισχύουν όσα λέει ο οικονομικός αναλυτής) οι πολιτικοί μας κοιτάνε πως θα σώσουν τη Γερμανία και όχι εμάς.
Ένα άρθρο που αν μη τι άλλο προβληματίζει δημοσιεύτηκε πριν λίγο στην αμερικανική εφημερίδα THE WALL STREET JOURNAL. Ο τίτλος του .«Κι αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να σωθούν;» Και απαντά ο ίδιος ο αρθρογράφος (Allen Mattich)
Τότε ο κεντρικός πυρήνας της Ευρώπης, η Γερμανία, θα υποστεί τέτοια ζημιά που θα αναγκαστεί να διαγράψει μονομιάς ολόκληρο το ελληνικό χρέος. Τι θα συμβεί όμως αν η Γερμανία διαγράψει από ανάγκη ολόκληρο το ελληνικό χρέος; Τότε θα τεθεί ζήτημα αξιοπιστίας και ηθικής. Μιας και αυτομάτως το ίδιο με την Ελλάδα θα πράξουν και η Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία με συνέπεια τη βέβαιη καταστροφή της Ευρωζώνης.

Προφανώς η μετανάστευση είναι απαραίτητη για να τροφοδοτήσει την Ευρώπη τόσο με δύναμη πολιτισμού όσο και οικονομίας !!!

Δείτε στο τέλος του άρθρου σε βίντεο, παλιότερες δηλώσεις του νέου ΥΠΕΞ κ. Σ. Λαμπρινίδη, σε συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Σοφία Κλειώση, για την παράνομη μετανάστευση στην Ελλαδα.
Ένα μικρό απόσπασμα...
"Προφανώς η μετανάστευση είναι απαραίτητη για να τροφοδοτήσει την Ευρώπη τόσο με δύναμη πολιτισμού όσο και οικονομίας !!!"

e-Επιλογές της 17/06/2011

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Συναντίληψη και συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας – τυροκομικών επιχειρήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος

-Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε με εκπροσώπους τυροκομικών επιχειρήσεων με τους οποίους συζήτησε και για την προώθηση των τυροκομικών προϊόντων της Θεσσαλίας στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά
«Βούλησή μας είναι αφ’ ενός να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις για να κάνουν τις επενδύσεις εκείνες ώστε να μην ρυπαίνουν και αφ’ ετέρου να είμαστε εξαιρετικά αυστηροί σ’ αυτούς που ρυπαίνουν και δεν συμμορφώνονται. Θεωρούμε το περιβάλλον προνομιακό πεδίο για συνεργασία προς όφελος του τόπου μας και της κοινωνίας».

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

HEIL GAP

Ας θεωρήσουμε ως τον σημερινό μας πρόλογο το «Περιούσιες Για Εκποίηση Υπάρχουν γιώργο» όπως στην Μινεσότα στο Σικάγο στην Λόντρα )
ΚΑΙ ΕΝΩ οι αντί-λιτότητας εξεγέρσεις ξέσπασαν πια και στην Αθήνα,
ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό από τους τύπους των ΜΜΕ αλλά το πρόβλημα της Ελλάδας δεν  είναι μόνο ότι, οι τράπεζες έχουν εξασφαλίσει κατά κάποιο τρόπο μια ρύθμιση με την τράπεζα στην Κοινότητα βάσει των οποίων μπορούν να βάλουν στο χέρι στην ως εγγύηση το ίδιο σας το διαμέρισμα ή το σπίτι του γείτονά σας , αλλά ότι η συνεχιζόμενη παραβίαση του άρθρου 123 ΕΚΤ επιτρέπει στην ΕΚΤ, (το ισοδύναμο της ευρωπαϊκής τραπεζικής κοινότητας ) να γίνει μια κακή τράπεζα, να γεμίσει τον  ισολογισμό της με τα επισφαλή δάνεια, ενώ μοιράζει εκατοντάδες δισεκατομμύρια στην Τράπεζα (ας πούμε) Χ , και τα οποία θα τα πληρώσουμε εμείς , μαζί φυσικά και με τους υπολοίπους ευρωπαίους . Η υποβάθμιση-τσεκούρωμα της Ελλάδας από την S&P δείχνει  πλέον καθαρά  ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ . 

Επιστολή προς Πνευματική Ηγεσία Της ΕΛΛΑΔΑΣ

Ακολουθεί επιστολή φίλου αναγνώστη

MEΣΟΛΟΓΓΙ 14-06-2011
Παρακολουθώ τον αγώνα που κάνετε υπερ της Ελλάδας και χαιρετίζω την Στάση σας απέναντι στο Μνημόνιο και απέναντι στους πολιτικούς που κύβέρνησαν Και κατέστρεψαν τη χώρα μας, Πού εκαναν την Διαφθορά, την Διαπλοκή, την Ανομία,
Την Ατιμωρισία ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ.
Επικροτώ την σταση σας, να ειστε μαζί με τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ στις Πλατείες, στις Γειτονιές, στα Καφενεία, στα χωριά.
Γνωρίζετε πολύ καλα ότι το σύστημα με διάφορους τρόπους και μεθόδους προσπαθεί Και θα προσπαθεί να Υπονομευση αυτή σας την ‘’ΑΝΤΑΡΣΙΑ’’ ειτε με την συμμετοχη σας σε τηλεοπτικες εκπομπές των ‘’ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ΄΄ ειτε να σας καλουν
Σε διαλέξεις ‘’ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ’΄ ελεγχόμενοι από το Σύστημα.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.

6ο Συνέδριο BookCrossing στη Λιβαδειά


Παρασκευή 17 Ιουνίου
21.00    Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις, μάλλον το ζεις το πρόγραμμα. Είμαστε στο art café Αστραδενή(Έρκυνας 5), την επίσημη ζώνη BookCrossing της Λιβαδειάς, και έχουμε πάρτυ! Χαιρόμαστε που ανταμώσαμε, γνωρίζουμε νέους φίλους και σκαλίζουμε τη συνεδριακή τσάντα. Στο μεταξύ τρέχουν κληρώσεις για δώρα και για να βρεις το μαναράκο σου (δες σχετικό λήμμα στο γλωσσάρι) και γίνονται απονομές από νικητές challenges. Τρώμε, πίνουμε. Αυτό μάλλον δεν χρειαζόταν να αναφερθεί…
Σάββατο 18 Ιουνίου
11.00    Αντηλιακό, καπέλο, άνετα παπούτσια και πάμε παρόχθια βόλτα στην Έρκυνα. Μας ξεναγεί η συγγραφέας Γιάννα Βαρουξή-Μπαδύλα στο παρόν και στο παρελθόν της πόλης και στο ταξίδι μας συντροφεύουν οι αφηγήσεις του Γιώργου Λάιου. Κατά τη διάρκεια της βόλτας θα γίνουν έξι στάσεις, μέσα στην πόλη και στην περιοχή της Κρύας και θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερώσετε βιβλία. Στο τέλος της διαδρομής ετοιμαστείτε για μυθικές αποκαλύψεις!!
13.30    (Προαιρετικά) Γεύμα στο εστιατόριο Καλλίγευστον (Βενιζέλου 19)
Τιμή ανά άτομο 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και το ποτό)     
                 

WSJ: Τι θα συμβεί αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να σωθούν;

Μια διαφορετική οπτική γωνία του «ελληνικού ζητήματος» παρουσιάζει ο συντάκτης Alen Mattich, σε άρθρο του στην Wall Street Journal. ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ βρίσκονται σε σκληρές διαπραγματεύσεις σχετικά με την ανακούφιση του χρέους της ελληνικής οικονομίας, όμως τα σχέδιά τους δεν έχουν καμία αξία αν στην προσπάθεια αυτή δεν συμμετέχει η νέα κυβέρνηση. Τι θα συνέβαινε, όμως, αν η Ελλάδα αποφάσιζε ότι «δεν θέλει να παίξει»;
Σύμφωνα με τον συντάκτη, η Ελλάδα αρχίζει να αναρωτιέται αν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος να βγει από την κρίση. Αναπόφευκτα, η εμπειρία της Αργεντινής, που άρχισε να ανακάμπτει τρία χρόνια μετά τη χρεοκοπία της, αρχίζει να τραβά το ενδιαφέρον πολλών. Όμως οι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι....

O επισκευαστής ποδηλάτων και οι φίλοι του..

Bicycle Repairman and his friends...
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 5ΗΜΕΡΗ!!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
ΔΕΝ "ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ"...


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
:

ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ

Ο σημερινός ανασχηματισμός δικαιώνει πέρα ως πέρα τη Βρετανική GUARDIAN στην οποίαν αναφέρεται "..ο Παπανδρέου από μεταρυθμιστής κατέληξε ναυαγός...", για να συνεχίσει το ίδιο άρθρο γράφοντας "...Ο δρόμος του έχει τελειώσει ακόμη και αν φτιάξει κυβέρνηση που θα εγκρίνει τα νέα μέτρα..."
Την κυβέρνηση, ας μην κοροιδευόμαστε, την έσωσε από την χθεσινή πτώση, η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Κι αυτό γιατί, ενώ ετοιμάζονταν μαζικές παραιτήσεις βουλευτών, ήρθε η έκτακτη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε η ΒΑΣΩ και σταμάτησαν οι φυλλοροές με τα γνωστά χειροκροτήματα στον Καίσαρα Παπανδρέου.

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Πρωθυπουργός υπό ομηρία και προθεσμία

Μόνη λύση οι εκλογές

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς να σχολιάσει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πολιτική ζωή του τόπου για τρεις ημέρες μετατράπηκε σε πραγματικό «θέατρο του παραλόγου». Είδαμε έναν αδύναμο πρωθυπουργό να υποβάλλει το μεσημέρι της Τετάρτης την παραίτησή του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδεχόμενος αρχικά την πρόταση για τη συγκρότηση κυβέρνησης Σωτηρίας και το βράδυ να υπαναχωρεί και να ανακοινώνει ανασχηματισμό. Μετά είχαμε δηλώσεις και παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με βαρύτατους υπαινιγμούς για έλλειμμα ηγεσίας, τις οποίες «σύντροφοί τους» χαρακτήρισαν μέρος ενός σχεδίου νέας «αποστασίας» για να καταλήξουμε σε έναν ανούσιο ανασχηματισμό από τα ίδια παλιά υλικά του ΠΑΣΟΚ, για να επιβεβαιωθεί και η λαϊκή παροιμία «ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του».

Επίσκεψη στην Ογκολογική κλινική Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης


Επίσκεψη στην Ογκολογική κλινική Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί παράγοντες της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού. Έδωσαν δώρα, πρόσφεραν χαμόγελα και «μοιράστηκαν» στιγμές χαράς με τα παιδιά, τους γονείς τους και το ιατρικό προσωπικό της κλινικής.
Αγκάλιασαν ορθάνοιχτα τα παιδιά με το χαμόγελο, την αγάπη και την καρδιά τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Ευθύμιος Φωτόπουλος, η αντιδήμαρχος Μαρία Πασχαλίδου και αθλητές του ΠΣΑΤ.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ., η αντιδημαρχία Νεότητας -–Αθλητισμού και Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο ΠΣΑΤ.
Ο κ. Φωτόπουλος δήλωσε:

Δείτε την προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας...

Έχουν επιδοθεί σε αγώνα τα πράσινα παπαγαλάκια να υποβαθμίσουν την πρόταση του Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση, έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι μια τέτοια πρόταση δεν υποστηρίζεται από την Ε.Ε.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να μεταφράζουν λάθος ή κατά το δοκούν τα λεγόμενα των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής..
Δείτε τι γράφουν:"Οποιαδήποτε προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου αποτελεί «σπέκουλα»"

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό...

Η πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου, που είχε απομακρυνθεί από την Περιφέρεια όταν κατηγορήθηκε για έξοδα δεκάδων χιλιάδων ευρώ με χρήματα του δημοσίου αλλά και για πολεοδομικές παραβάσεις όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, είναι η αντικαταστάτρια του βουλευτή Λαρίσης Έκτορα Νασιώκα που παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα.

Υπάρχει σχέδιο εξαγοράς περιουσίας της Ελλάδος σε εξευτελιστικές τιμές – Το plan C για την Ελληνική οικονομία περιλαμβάνει την χρεοκοπία της χώρας....

Το διεθνές κεφάλαιο που ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδος έχει εκπονήσει ένα ακραίο σενάριο – σχέδιο το οποίο αν του δοθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις θα επιδιώξει να το υλοποιήσει.
Με βάση το σχέδιο αυτό αν αποτραπεί η χρεοκοπία της Ελλάδος τον Ιούλιο που αποτελεί την βασική επιδίωξη και η Ευρώπη αποφασίσει να δώσει περαιτέρω χρόνο στην Ελλάδα ώστε να αποτρέψει την χρεοκοπία τότε εκ των πραγμάτων θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο C.
Το σχέδιο αυτό κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες σε κύκλους hedge funds και έλληνας που εργάζεται σε ένα εξ αυτών μας το περιγράφει.
Με βάση το σενάριο αυτό το Φθινόπωρο θα υπάρξουν εκλογές στην Ελλάδα και αδυναμία υλοποίησης του μνημονίου.

Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε το βουνό!

Σοφία Βούλτεψη
Σε πυρετό δράσης, με συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών ομάδων (ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΛΑΟΣ), εκτελεστικών γραφείων (ΣΥΡΙΖΑ) και μια συγκέντρωση (ΚΚΕ), βρέθηκε χθες το πολιτικό σύστημα, επομένη της ημέρας που η χώρα έγινε άνω-κάτω, τα spread και  τα cds ξαναπήγαν στον Θεό και η χώρα έμεινε ακυβέρνητη, αναζητώντας ως σωτήρα κάποιον Άγνωστο Χ.

Εκλογές Τώρα…

Η φαρσοκωμωδία τού αντιεξουσιαστή πρωθυπουργού κυρίου Παπανδρέου, η εκκρεμείς συμπεριφορά για παραίτηση του από την εξουσία αποδεικνύει την ανεπάρκεια και την ανικανότητα του να κυβερνήσει το καράβι της χώρας.
Η αυξανόμενη καθημερινά αμφισβήτησή του στο εσωτερικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κόμμα και κυβέρνηση, καθώς και η διογκούμενη αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών βεβαιώνει ανάγλυφα του λόγου το αληθές για αλλαγή της κατάστασης άμεσα.

ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ "Malum consilium quod mutari non potest....." [It's a bad plan that can't be changed.]Αυτή θα πρέπει να είναι η προτροπή στη του πολιτικού κόσμου στη νέα κυβέρνηση που ζήτησε από τη Βουλή σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης.ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ "Malum consilium quod mutari non potest....." [It's a bad plan that can't be changed.]
Κι αν κάποιοι θεωρούν πως δεν υπάρχουν περιθώρια. διαπραγμάτευσης ας διαβάσουν το άρθρο του exomatiakaivlepo για το θέμα εδώ και ας δουν και το βίντεο .

Kυβέρνηση υπό προθεσμία για να εφαρμόσει την ίδια λαθεμένη πολιτική


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
       «Ο κ. Παπανδρέου πρώτα παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει.
    Μετά βάφτισε την αδυναμία «ανασχηματισμό». Έναν ανασχηματισμό-καραμπόλα, που αποτυπώνει την αποτυχία της πολιτικής του.
    Κυρίαρχη ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης η αντικατάσταση Παπακωνσταντίνου.
    Ομολογία απίστευτης οργανωτικής ανικανότητας η δημιουργία μιας Κυβερνητικής Επιτροπής στην οποία μετέχουν οι μισοί ..

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΛΟΙOΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ GUARDIAN


Από ευρωβουλευτής υπουργός και τούμπαλιν...

Ο ευρωβουλευτής κ. Λαμπρινίδης είναι από σήμερα ο νέος Υπουργός Εξωτερικών.
Το θέμα είναι ποιος καταλαμβάνει την θέση του...
Εδώ είναι το θέμα.

O Χατζημαρκάκης ξαναχτύπησε, με το σχέδιο "Ηρακλής"...

Dr. Jorgo Chatzimarkakis, MdEP, Präsident der Deutsch-Hellenischen Wirtschaftsvereinigung. 
Photo von der Jubiläumsfeier im Bonner Plenarsaal zum Festakt 50 Jahre Griechen in Deutschland, 2. Mai 2010. (Photo: Vangelis Mamaligas)

Τα προγράμματα λιτότητας δεν έχουν πιθανότητα επιτυχίας χωρίς οικονομική ανάπτυξη υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του FDP Γιώργος Χατζημαρκάκης που τάσσεται υπέρ ενός «μικρού σχεδίου Μάρσαλ» για την Ελλάδα.

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους διαμαρτύρονται ενάντια στην πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης Παπανδρέου. Οι εικόνες των επεισοδίων κάνουν τον γύρο του κόσμου και εντείνουν τον προβληματισμό για το μέλλον της χώρας.

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης


Δυο Αντιπρόεδροι Πάγκαλος και Βενιζέλος
Υπουργός Εσωτερικών ο Χ.Καστανίδης
Υπουργός Οικονομικών ο Ε. Βενιζέλος 
Υπουργειο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Δ.Ρέπας
Υπουργός Υποδομών ο Γ. Ραγκούσης
Υπουργός Εργασίας ο Κουτρουμάνης
Υπουργός Άμυνας ο Μπεγλίτης
Υπουργειο Εξωτερικών Λαμπρινίδης

Τα πρώτα ονόματα (με επιφύλαξη)

Υπουργός Εσωτερικών ο Δ.Ρέππας.
Υπουργός Υποδομών ο Γ. Ραγκούσης
Υπουργός Άμυνας ο Μπεγλίτης

Δημιουργείται υπερυπουργείο Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Ενέργειας με υπουργό το Μ. Χρυσοχοίδη και
υφυπουργό το Χάρη Παμπούκη.
Αλλο ένα δίδυμο, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και Γιώργος Πεταλωτής στο Δικαιοσύνης, ο δεύτερος ως υφυπουργός (το εν λόγω υπουργείο δεν είχε μέχρι πρότινος υφυπουργό!)
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να οδεύει στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ ο Α. Λοβέρδος γίνεται υπερυπουργός, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο του τον τομέα της ασφάλισης και του αθλητισμού.
Θρίλερ με το Οικονομικών για το αν έχει δεχθεί ο Λ. Παπαδημος!

Ο εθνικά επικίνδυνος Γιώργος Παπανδρέου

της effie B.
Δεκαοκτώ ολόκληρους μήνες χρειάστηκε ο ελληνικός λαός για να διαπιστώσει πόσο εθνικά επικίνδυνος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Κάποιοι το ήξεραν ήδη από καιρό!
Χθες γράφτηκε μια ακόμη σελίδα γελοιοποίησης εκ μέρους του. Γελοιοποίησης της πολιτικής, γελοιοποίησης του θεσμού που εκπροσωπεί, κυρίως όμως της Ελλάδας στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Διαπιστώνοντας την πλήρη αδυναμία του να κυβερνήσει μετά μόλις δεκαοκτώ μήνες ισχυρότατης λαϊκής εντολής, βλέποντας την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία να φυλλοροεί και τον κόσμο στις πλατειές να πιέζει ασφυκτικά ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, άρχισε πάλι τους θεατρινισμούς.

Δασκαλόπουλος: Οι ασθενέστεροι μεγαλύτερα θύματα (Αυτά έλεγε ο πρόεδρος του ΣΕΒ τώρα κατάπιε την γλώσσα του για την ανεργία που έφτασε στο 16% και τα σκληρά μέτρα του ΠΑΣΟΚ )

Δασκαλόπουλος: Οι ασθενέστεροι μεγαλύτερα θύματα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/07/2008
 
Το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται περιέγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, προλογίζοντας τον Γ. Προβόπουλο. Μίλησε για τον πληθωρισμό που τρέχει με 5%, τον επιβραδυνόμενο ρυθμό ανάπτυξης και τη δημοσιονομική ισορροπία που κινδυνεύει. Ετσι, προέβλεψε έξαρση της ανεργίας και επανέλαβε ότι οι οικονομικά ασθενέστεροι θα είναι τα μεγαλύτερα θύματα της διεθνούς κρίσης.

e-Επιλογές της 16/06/2011

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Sky Dance

Απίθανο βίντεο απολαύστε το...

Σαμαράς αποκαλύπτει τι συμφώνησε με τον ΓΑΠ ο οποίος λίγο αργότερα υπαναχώρησε


Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την προώθηση των Θεσσαλικών προϊόντων στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά

-Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού συνεργάζεται με τα τέσσερα Επιμελητήρια και τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου ώστε η Θεσσαλία να μετάσχει με δικό της περίπτερο σε επιχειρηματικές εκθέσεις
-Κ. Αγοραστός: «Στόχος μας είναι να αυξήσουμε το μερίδιο που έχουν οι Θεσσαλικές επιχειρήσεις στις παραδοσιακές αγορές αλλά και να εισέλθουμε σε νέες αγορές για τις οποίες οι επιχειρηματίες θεωρούν ότι οι προοπτικές οικονομικής διείσδυσης είναι ευοίωνες»

Κοινή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΕΟΕΕ) για την προώθηση των Θεσσαλικών προϊόντων στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά συμφώνησαν να αναλάβουν ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΕΕ (πρώην ΟΠΕ) κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης.

Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση ΓΑΠ-Μπαρόζο, ούτε αύριο αλλά και ούτε τις επόμενες ημέρες

Δείτε τι γράφει σήμερα το in.gr:
Προς αναβολή η συνάντηση Παπανδρέου - Μπαρόζο
Το προγραμματισμένο για την Παρασκευή ταξίδι του στις Βρυξέλλες και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο προσπαθεί να αναβάλει για την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Οι πολιτικές εξελίξεις, και ειδικότερα το θέμα του ανασχηματισμού, της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης και η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης, θέματα με τα οποία ασχολείται ο κ. Παπανδρέου, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, επιβάλουν την αναβολή της επίσκεψης. Newsroom ΔΟΛ

Το μαχητικό και πάντα ενημερωμένο  olympia.gr , αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση για αύριο Παπανδρέου-Μπαρόζο.
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις αποδείξεις.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο....

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΡΥΘΜΙΑ

του Παναγιώτη Καράμπελα*

Σε όλα τα ζητήματα με τα οποία ασχολείται η Ελληνική διπλωματία, παρατηρείται μια ''συνέπεια στην ασυνέπεια''. Μια χρόνια αρρυθμία στην Ελληνική εξωτερική πολιτική, στον τρόπο σκέψης των υπευθύνων γενικότερα, όπως και στη πρακτική τους, βάσει των οποίων καθορίζεται η στάση της Ελλάδος ως τώρα σε μείζονα Εθνικά θέματα. Όμως, για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των λαθών που γίνονται, θα πρέπει πρώτα να σκιαγραφήσουμε τις βασικές γενικές Αρχές που διέπουν –ή, ως ένα βαθμό, θα έπρεπε να διέπουν– την Εξωτερική Πολιτική μιας χώρας.

Βασικές Αρχές - Ο κοινός παρονομαστής στην Εξωτερική Πολιτική> Μια χώρα, λοιπόν, πρέπει να διαθέτει:
-Όραμα, που να διερμηνεύει τα ιδανικά του Έθνους της.
-Στόχους, για μην χάνει τον προσανατολισμό της ώσπου να επιτύχει το ποθητό αντικειμενικό σκοπό.
-Σύμπνοια, με τον λαό ώστε να αντικατοπτρίζεται η λαϊκή βούληση στο τελικό αποτέλεσμα.
-Ανθρώπους που να εμφορούνται από τον απαραίτητο πατριωτισμό, ώστε να εργάζονται χωρίς να φείδονται θυσιών, για να γίνει ο εκάστοτε στόχος πραγματικότητα.

ΜΜΕ η Ασπίδα του Δημοκρατικού Πολιτεύματος (;;)

Στις αρχές του 2010 ήμουν από τους λίγους που προσπαθούσα να δω λίγο μακρύτερα και τολμούσα να παραθέσω μία διαφορετική άποψη από αυτή που μας πλάσαραν τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης της Αθήνας και οι βαθυστόχαστοι μεγαλοδημοσιογράφοι, όχι μόνο για το ποιος διαχρονικά έχει την ευθύνη της κρίσης αλλά και για τη διαφαινόμενη αποτυχία της ξενόφερτης πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου, με συχνές αναφορές στα πολιτικά …εγκλήματα του πατρός του. Προσωπικές απόψεις που αποτυπώνονταν στο χαρτί με απλή γραφή και τη γλώσσα της αλήθειας. Ίσως γι’ αυτό γινόμουν και γίνομαι αποδέκτης θετικών σχολίων για τα γραφόμενα μου από αναγνώστες της εφημερίδας που αρθρογραφώ ερασιτεχνικά, πολλές φορές μάλιστα και από ανθρώπους που δε με γνώριζαν προσωπικά. Έγραψα περισσότερα από 30 άρθρα για τα λάθη των πολιτικών, της κυβέρνησης αλλά και μερικά δικά μας, των απλών πολιτών, των απλών ψηφοφόρων.

Αναλύοντας την ΠΑΣΟΚική "λογική"...

Έλαβα σήμερα το πρωί το προπαγανδιστικό email του ΠΑΣΟΚ με το όνομα "Βασικός Σχολιασμός". Θα το αναλύσω λίγο εδώ για να δούμε μαζί την παράνοια που διακατέχει τους "Σοσιαλιστές" μας.
1) Ξεκινάει λοιπόν με την φράση: "ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ"
Ο Παπανδρέου λοιπόν είναι Εθνικός ηγέτης! Δεν το ξέρατε είπατε; Ε, το μάθατε τώρα. Γιατί; Μα γιατί έχει το όνομα Παπανδρέου. Βασικό λοιπόν σημείο διαφοράς με την Ν.Δ. για μια κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" ήταν σαφώς ότι δεν μπορεί να λείπει από αυτήν ένας Παπανδρέου... ένας... εθνικός ηγέτης! Δηλαδή; Η καρέκλα και το αξίωμα πάνω από όλα.
2) Συνεχίζει με την εξής φράση, διατύπωση "Τι σημαίνει εθνικός ηγέτης; Κάποιος που δηλώνει: 

ΦΕΥΓΩ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ...Η «Έλλειψη» Μάρτυρα Επιμήκυνε το Μαρτύριο

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε η αναβολή της δίκης για το θέμα των εργαζομένων της ΕΤΑΑ ,υπαιτιότητα του Δήμου Πατρέων. Οι ήδη οχτώ μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι, παραμένουν όμηροι ως τα τέλη Νοεμβρίου γιατί ο Δήμος «δεν βρήκε μάρτυρα να στείλει στο δικαστήριο.»
Όταν τον Ιούλιο του 2010 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσιζε ομόφωνα την μεταφορά του προσωπικού της ΕΤΑΑ στην Δ/νση Προγραμματισμού, Τουριστικής Προβολής, Σχεδιασμού & Ανάπτυξης του Δήμου, τα χαμόγελα περίσσευαν.
Δυστυχώς, μέχρι το τέλος του 2010 οι παλινδρομήσεις και υπαναχωρήσεις της Δημοτικής Αρχής Φούρα έκοψαν βίαια τα χαμόγελα των εννέα εργαζομένων. Εννέα οικογένειες έμειναν μετέωρες.
Τότε ήμασταν παρόντες αρκετοί από τους σημερινούς Δημοτικούς Συμβούλους .

Όλι Ρεν: Χρηματοδότηση μέχρι Σεπτέμβριο

H δήλωση του Ολι Ρεν:

Είμαι βέβαιος ότι την επόμενη Κυριακή, το Eurogroup θα είναι σε θέση να αποφασίσει σχετικά με την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου για την Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου. Και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε επίσης σε θέση να ολοκληρώσουμε την εν αναμονή αναθεώρηση, σε συμφωνία με το ΔΝΤ.
Στο ίδιο πλαίσιο, το
Eurogroup την Κυριακή-Δευτέρα θα συζητήσει το περιεχόμενο και τις προϋποθέσεις του ενός διαδόχου προγράμματος για την Ελλάδα, καθώς και τη φύση της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα σε αυτό, με σκοπό τη λήψη αποφάσεων κατά την προσεχή συνεδρίαση το Eurogroup στις 11 Ιουλίου.
Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγουμε το σενάριο χρεοκοπίας και θα ανοίξει ο δρόμος για μια συμφωνία για τη μεσοπρόθεσμη στρατηγική.

Λεβεντόπαπας...

"ΡΙΞΤΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG!


ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 Ο πιο επικίνδυνος Πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο, ο άνθρωπος που λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Τρόϊκας και της Λέσχης Bilderberg, αυτός που γράφει στα παλιά του παπούτσια τη θέληση του λαού να εγκαταλείψει την εξουσία, παίζει το τελευταίο χαρτί και ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του!!!
Ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε περάσει αμέσως μετά το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα,  το οποίο συνοδεύει το περίφημο Μνημόνιο Νο2 και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!!!

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 16/6/2011

Δεν πέρασε ένας μήνας από την αναιτιολόγητη επίθεση της Υπουργού Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου στη Βουλή, εναντίον της ΑΣΠΕ κατά τη συζήτηση του ν/σ που καταργούσε ουσιαστικά τις Μετεγγραφές των φοιτητών μας, για να φανούν οι πραγματικές προθέσεις της, που θέλει τα παιδιά των πολυτέκνων να μη σπουδάζουν και ειδικότερα αυτά της επαρχίας να αποκλείονται από τις περισσότερες σχολές. Κατά τα άλλα ισχύει … το σύνθημα «πρώτα ο Μαθητής»!...
Υπήρχε ένας νόμος Μετεγγραφών( ν. 860/79), αποκλειστικά για τους πολύτεκνους που τελευταία τον διεύρυναν για πολιτικές σκοπιμότητες, προσθέτοντας συνεχώς και νέες κατηγορίες χωρίς κανένα σχεδιασμό και χωρίς να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις υποδοχής των από τις σχολές και έτσι ενώ το ποσοστό των μετεγγραφόμενων τέκνων πολυτέκνων αντιστοιχούσε το πολύ μέχρι το 30% του συνόλου των μετεγγραφόμενων φοιτητών, κατηγορηθήκαμε…

Θα προλάβει να κάνει ανασχηματισμό;


Σε έξαλλη κατάσταση είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν τον Παπακωνσταντίνου να μιλά ενώπιον της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής για το μεσοπρόθεσμο…
Βουλευτής μας είπε ότι το κλειδί της τύχης της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ το κρατά ο Ευ. Βενιζέλος ο οποίος αν δεν δεχτεί να μετάσχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, τότε…
Ο Παπανδρέου πάντως δεν πρέπει να έλαβε το μήνυμα. Πράγμα που δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση…! Έτσι, πληροφορίες θέλουν να σπάει το Υπουργείο Οικονομικών σε δυο, ένα εκ των οποίων θα αναλάβει ποιος; Μα ο Γ. Παπακωνσταντίνου…!!!
Στο Μαξίμου κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο και γι αυτό το λόγο φέρεται να πείσμωσε ο Γ. Παπανδρέου και θα διατηρήσει ..