Δασκαλόπουλος: Οι ασθενέστεροι μεγαλύτερα θύματα (Αυτά έλεγε ο πρόεδρος του ΣΕΒ τώρα κατάπιε την γλώσσα του για την ανεργία που έφτασε στο 16% και τα σκληρά μέτρα του ΠΑΣΟΚ )

Δασκαλόπουλος: Οι ασθενέστεροι μεγαλύτερα θύματα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/07/2008
 
Το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται περιέγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, προλογίζοντας τον Γ. Προβόπουλο. Μίλησε για τον πληθωρισμό που τρέχει με 5%, τον επιβραδυνόμενο ρυθμό ανάπτυξης και τη δημοσιονομική ισορροπία που κινδυνεύει. Ετσι, προέβλεψε έξαρση της ανεργίας και επανέλαβε ότι οι οικονομικά ασθενέστεροι θα είναι τα μεγαλύτερα θύματα της διεθνούς κρίσης.
Γι' αυτό και επιβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη μείωση των επιπτώσεων σ' αυτούς. Επίσης, και για τις αβεβαιότητες που θα αντιμετωπίζουν όλο και πιο έντονα οι επιχειρήσεις. Οπως δε είπε, ο Γιώργος Προβόπουλος θα έχει πολλές παραινέσεις να κάνει - προς όλες τις κατευθύνσεις και με πολλούς αποδέκτες.

Ακόμα, σε δήλωσή του πριν από την έναρξη του γενικού συμβουλίου ο πρόεδρος του ΣΕΒ εξέφρασε την άποψη ότι η κρίση που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία είναι έντονη, θα έχει διάρκεια και θα επηρεάζει όλους.




Σχόλια