Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Δασκαλόπουλος: Οι ασθενέστεροι μεγαλύτερα θύματα (Αυτά έλεγε ο πρόεδρος του ΣΕΒ τώρα κατάπιε την γλώσσα του για την ανεργία που έφτασε στο 16% και τα σκληρά μέτρα του ΠΑΣΟΚ )

Δασκαλόπουλος: Οι ασθενέστεροι μεγαλύτερα θύματα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/07/2008
 
Το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται περιέγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, προλογίζοντας τον Γ. Προβόπουλο. Μίλησε για τον πληθωρισμό που τρέχει με 5%, τον επιβραδυνόμενο ρυθμό ανάπτυξης και τη δημοσιονομική ισορροπία που κινδυνεύει. Ετσι, προέβλεψε έξαρση της ανεργίας και επανέλαβε ότι οι οικονομικά ασθενέστεροι θα είναι τα μεγαλύτερα θύματα της διεθνούς κρίσης.
Γι' αυτό και επιβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη μείωση των επιπτώσεων σ' αυτούς. Επίσης, και για τις αβεβαιότητες που θα αντιμετωπίζουν όλο και πιο έντονα οι επιχειρήσεις. Οπως δε είπε, ο Γιώργος Προβόπουλος θα έχει πολλές παραινέσεις να κάνει - προς όλες τις κατευθύνσεις και με πολλούς αποδέκτες.

Ακόμα, σε δήλωσή του πριν από την έναρξη του γενικού συμβουλίου ο πρόεδρος του ΣΕΒ εξέφρασε την άποψη ότι η κρίση που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία είναι έντονη, θα έχει διάρκεια και θα επηρεάζει όλους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.