Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό...

Η πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου, που είχε απομακρυνθεί από την Περιφέρεια όταν κατηγορήθηκε για έξοδα δεκάδων χιλιάδων ευρώ με χρήματα του δημοσίου αλλά και για πολεοδομικές παραβάσεις όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, είναι η αντικαταστάτρια του βουλευτή Λαρίσης Έκτορα Νασιώκα που παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα.

Η Realnews είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικά στοιχεία για την «χλιδάτη» ζωή της κυρίας Αλεξανδρίδου.


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=74589&catID=14

2 σχόλια:

  1. Τα παράπονά σου σε αυτούς που την ψήφισαν .....
    Εκτός και αμφισνητείς και τη ψήφο του ελληνικού λαού ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας επέμβει επιτέλους η Ελληνική Δικαιοσύνη για να αποφανθεί άν ευσταθεί ή όχι η κατηγορία . Γιατί έως τότε, θα ισχύει αυτό που λέειΟ Σοφός λαός, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
    Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.