Επίσκεψη στην Ογκολογική κλινική Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης


Επίσκεψη στην Ογκολογική κλινική Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί παράγοντες της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού. Έδωσαν δώρα, πρόσφεραν χαμόγελα και «μοιράστηκαν» στιγμές χαράς με τα παιδιά, τους γονείς τους και το ιατρικό προσωπικό της κλινικής.
Αγκάλιασαν ορθάνοιχτα τα παιδιά με το χαμόγελο, την αγάπη και την καρδιά τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Ευθύμιος Φωτόπουλος, η αντιδήμαρχος Μαρία Πασχαλίδου και αθλητές του ΠΣΑΤ.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ., η αντιδημαρχία Νεότητας -–Αθλητισμού και Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο ΠΣΑΤ.
Ο κ. Φωτόπουλος δήλωσε:
«ο εθελοντισμός, η αγάπη για το συνάνθρωπο, η άδολη προσφορά, δεν έχει μέρα και ώρα. Πόσο περισσότερο όταν πρόκειται για παιδιά. Εκεί οι οποιεσδήποτε διαχωριστικές γραμμές, καταρρίπτονται. Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Η αναγνώριση των ενεργειών μας, δεν μπορεί να αποτυπωθεί με κανέναν καλύτερο τρόπο, από ένα τεράστιο χαμόγελο και δύο ορθάνοιχτα από χαρά ματάκια»

Σχόλια