Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Επίσκεψη στην Ογκολογική κλινική Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης


Επίσκεψη στην Ογκολογική κλινική Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί παράγοντες της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού. Έδωσαν δώρα, πρόσφεραν χαμόγελα και «μοιράστηκαν» στιγμές χαράς με τα παιδιά, τους γονείς τους και το ιατρικό προσωπικό της κλινικής.
Αγκάλιασαν ορθάνοιχτα τα παιδιά με το χαμόγελο, την αγάπη και την καρδιά τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Ευθύμιος Φωτόπουλος, η αντιδήμαρχος Μαρία Πασχαλίδου και αθλητές του ΠΣΑΤ.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ., η αντιδημαρχία Νεότητας -–Αθλητισμού και Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο ΠΣΑΤ.
Ο κ. Φωτόπουλος δήλωσε:
«ο εθελοντισμός, η αγάπη για το συνάνθρωπο, η άδολη προσφορά, δεν έχει μέρα και ώρα. Πόσο περισσότερο όταν πρόκειται για παιδιά. Εκεί οι οποιεσδήποτε διαχωριστικές γραμμές, καταρρίπτονται. Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Η αναγνώριση των ενεργειών μας, δεν μπορεί να αποτυπωθεί με κανέναν καλύτερο τρόπο, από ένα τεράστιο χαμόγελο και δύο ορθάνοιχτα από χαρά ματάκια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.