Προφανώς η μετανάστευση είναι απαραίτητη για να τροφοδοτήσει την Ευρώπη τόσο με δύναμη πολιτισμού όσο και οικονομίας !!!

Δείτε στο τέλος του άρθρου σε βίντεο, παλιότερες δηλώσεις του νέου ΥΠΕΞ κ. Σ. Λαμπρινίδη, σε συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Σοφία Κλειώση, για την παράνομη μετανάστευση στην Ελλαδα.
Ένα μικρό απόσπασμα...
"Προφανώς η μετανάστευση είναι απαραίτητη για να τροφοδοτήσει την Ευρώπη τόσο με δύναμη πολιτισμού όσο και οικονομίας !!!"

Μίλησε για σαχλές και ακραίες απόψεις, για εθνικιστές..

Το αποκορύφωμα όμως ήταν η πρότασή του για άμεση απόδοση υποκοότητας στα παιδιά των μεταναστών...

Σχόλια

  1. Ψάχνουν για ψηφοφόρους ή κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά αρχάς είναι ακομψο (επιεικής όρος) πρίν ακόμα καλά καλά ένας υπουργός να αναλάβει καθήκοντα να γίνεται "επίθεση" για δηλώσεις που κάποτε έιχε κάνει ως απλός ευρωβουλευτής.
    Στην ουσία του θέματος, η μετανάστευση δεν είναι απλά θέμα της Ελλάδος αλλα ολόκληρης της ΕΕ και οπωσδήποτε την τροφοδοτεί με φθηνά εργατικά χέρια ειδικά σε θέσεις εργασίας που δεν "καταδέχονται" να στελεχώσουν οι "ευημερούντες" ευρωπαίοι.
    Για παράδειγμα ακόμα και στην "υπο πτώχευση" Ελλάδα ποιός έλληνας "καταδέχεται" να κάνει τον οικοδόμο, τον οδοκαθαριστή, τον κολίγο κλπ. Ποιός γονιός προτρέπει τα παιδιά του να στραφούν σε επαγγέλματα αυτού του έχουν σχέση με την οικοδομή (χτίστης, σοφαντζης ...) την αγροτική καλλιέργεια, την ναυτιλία (ναυτεργάτες) και τόσα άλλα που έχουν περιέλθει στους μετανάστες.
    Το πρόβλημα στην μετανάστεση είναι η λαθρομετανάστευση (η παράνομη μετανάστευση) που στο θέμα αυτό όλες οι κυβερνήσεις μετά το 90 (κατάρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού) σφυρίζουν αδιάφορα ή έκαναν τα στραβά μάτια εξυπηρετόντας το κεφάλαιο που ήθελε φθηνά και ανασφάλιστα χέρια με αποκορύφωμα τη περίοδο της προετοιμασίας των ΟΑ του 2004.
    Δυστυχώς πλέον το πρόβλημα υπάρχει και πρέπει να αντιμετωπισθεί με ψυχραιμία και ανθρωπιά χωρίς εθνικιστικές και ρατσιστικές κορώνες.
    Όσο για την υπηκοότητα των παιδιών των μεταναστών, δυστυχώς και πάλι για εμάς τους "φωνασκούντες" και "νεο-αγανακτισμένους" έλληνες υπάρχουν παιδιά μεταναστών που έχουν ισχυρότερη ελληνική συνείδηση και από εμάς τους "γάγγαρους", όπως αντίστοιχα υπάρχουν παιδιά ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ , Αυστραλία, Καναδά, Ευρώπη και παντού στο κόσμο που έχουν εθνική συνείδηση υψηλότερη από την ελληνική συνέιδηση των γεννητόρων τους.
    Τελειώνοντας, ας δούμε πρώτα το έργο του πολιτικού άνδρα και ύστερα ας τον κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.