Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΦΛΩΡΙΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης πριν από λίγη ώρα,  με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής. Ο κ. Φλωρίδης αναφέρει στην επιστολή του ότι  παραιτείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους  πρόσφατους χειρισμούς του και για το γεγονός ότι έβαλε το «κομματικό συμφέρον», όπως υποστηρίζει, υπεράνω του εθνικού.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.