Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Αυτές όλες τις μεθοδεύσεις και αυτό το απίστευτο σκάνδαλο συνεχίζει να καλύπτει η κυβέρνηση Σαμαρά..

Ας πάμε λίγο πίσω στο 2010....
Η Γερμανική εταιρία HDW έχει κατασκευάσει ένα υποβρύχιο, το οποίο λόγω προβλημάτων δεν παραλαμβάνεται από την χώρα μας..
Την ίδια στιγμή αναφύονται προβλήματα  που έχουν δημιουργήσει τόσο οι εισαγγελείς του Μονάχου όσο και οι ελεγκτές τού ΣΔΟΕ. Όπως αντιλαμβάνεστε οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν θέματα...

Εδώ είναι που μπαίνει στο σκηνικό ο Βενιζέλος....
Στις 21 Δεκεμβρίου 2010,υπογράφεται το σχετικό πρωτόκολλο

Αυτή είναι η νέα… επικοινωνιακή κασέτα που θα πλασάρει προσεχώς η κυβέρνηση…

Το ένα μετά το άλλο επικοινωνιακό τρικ σκαρφίζονται στην κυβέρνηση έτσι ώστε να κερδίσουν χρόνο παραμονής στην εξουσία… Και το κάνουν… τρέχοντας ώστε να προλάβουν να καλύπτουν τα ψέματα και τα ανύπαρκτα έργα τους. Με την ώρα επιστροφής στη Βουλή για ψήφιση κρίσιμων και δύσκολων νομοσχεδίων, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζουν πυρετωδώς τη… νέα κασέτα που θα παίζει η συγκυβέρνηση για να πείσει βουλευτές και κόσμο να στηρίξουν την πολιτική που ακολουθείται (και που δεν πρόκειται να αλλάξει ότι κασέτα κι αν παίξουν).

Τι άλλο θα πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει αύριο για μας και τις οικογένειές μας;;

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Συζητούσα με ένα φίλο μου το θέμα της σύνταξής του. Η αγανάκτησή του ξεχείλιζε για την γενικότερη κατάσταση της σημερινής Ελλάδας. Μου αποκάλυπτε πως μετά από 38 χρόνια επίπονης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, κατέθεσε πριν από 17 μήνες τα ένσημά του που όλα ήταν σε ένα ασφαλιστικό ταμείο (ΙΚΑ) και περιμένει να λάβει την κύρια σύνταξη. Όμως, από το ΙΚΑ, έλαβε την απάντηση πως ακόμη επεξεργάζονται τα ένσημα του πρώτου τριμήνου του 2012

Οι ηγέτες μας…μάλλον δεν αισθάνονται Έλληνες

Οι ηγέτες μας…μάλλον δεν αισθάνονται Έλληνες«I do not read Greek so I photographed the labels so you can read what they say. Some internet friends are working on translating for me....
I hope you will enjoy this music, as I have while recording it!
(Δεν γνωρίζω Ελληνικά και έτσι φωτογράφησα τους δίσκους ώστε να διαβάζετε τα ονόματα των τραγουδιών. Μερικοί φίλοι του διαδικτύου μου τα μεταφράζουν.

Ποτέ στην ιστορία του Ελληνισμού, ούτε στην περίοδο της κατοχής δεν υπήρξε τέτοια κατάντια, ανάξια του υπερήφανου λαού μας.

Ποτέ στην ιστορία του Ελληνισμού, ούτε στην περίοδο της κατοχής δεν υπήρξε τέτοια κατάντια, ανάξια του υπερήφανου λαού μας.Οι ηγέτες δεν αναδεικνύονται από καναλάρχες και νεοταξικά ΜΜΕ.
Ούτε είναι ηγέτες όσοι αναδεικνύονται μέσω του κομματικού σωλήνα (και είναι υπέρ των σκοπιανών, υπέρ των τούρκων στη Θράκη, υπέρ της κατάργησης του Ελληνικού έθνους επειδή είναι «ιμπεριαλιστικό» όργανο-μεγάλη προδοσία και αρρώστια, υπέρ του εκτουρκισμού της Κύπρου μέσω του σχεδίου Ανάν ή της «τουρκικής» της Διζωνικής Δικοινωτικής Ομοσπονδίας, υπέρ «ελεγχόμενης» τρόικας κτλ)

Όταν ο Κ. Σημίτης και ο Κ. Καραμανλής έπιναν μαζί σαμπάνια ....στην υγειά των κορόιδων ψηφοφόρων της Ψωροκώσταινας.

Ο Ένας "έσφαξε" κι ο Άλλος "έγδαρε" την Χώρα ....και μας πούλησαν στους Γερμανούς ....σαν κρέας κακής ποιότητας ....για τα σκυλιά!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ....

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Παπανδρεου, οι μπράβοι και το χτύπημα στην Ορθοδοξία

Όταν ενοχλήθηκε από τις καμπάνες ο Γιώργος Παπανδρέου!!!
Ο σάλος που ξέσπασε από την αποκάλυψη για τη χρήση της καμπάνας στις εκκλησίες και τη διάρκεια της τυμπανοκρουσίας –αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας, ήταν ένα θέμα που το ξεκίνησε ο ΓΑΠ όταν ενοχλήθηκε ό ίδιος προσωπικά μαζί με πασίγνωστο επιχειρηματία κι ενώ περνούσαν ένα τριήμερο ανάπαυλας και χαλάρωσης στην ορεινή Κορινθία!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αποφασίσει με έναν επιστήθιο φίλο του τον

Για αυτή τη ληστεία..θα μιλήσει κανείς;;

Κύριοι Βουλευτές απάντων των κομμάτων του δημοκρατικού νεοταξικού τόξου και μη κομμάτων,
Μετά την σημερινή περικοπή των επικουρικών συντάξεων (τα κεφάλαια των οποίων ήταν για τους περισσότερους συνταξιούχους απόλυτα δικά τους πλήρως ανταποδοτική σύνταξη) σήμερα συμπληρώθηκε επιπλέον καταλήστευση τους κατά 5%.
Έτσι, μετά την κλοπή των 13ου και 14ου μισθών και τις άλλες μειώσεις-κλοπές που έγιναν,

Ὡς «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ » θέλουν νὰ παρουσιάσουν οἱ ΤΟΥΡΚΟΙ τὴν χώρα τους σὲ παγκόσμια τουριστικὴ ἐκστρατεία!

Ἄραγε, προσπαθοῦν νὰ οἰκειοποιηθοῦν ὕπουλά το μεγαλεῖο της Ρωμανίας (Βυζαντίου) ἢ ἁπλὰ παραδέχονται ἐμμέσως τὴν ἀνωτερότητα καὶ τὴν παγκόσμια ἀκτινοβολία τοῦ πολιτισμοῦ πού κατέστρεψαν;
«Σπίτι τοῦ…»  Στὶς τελίτσες συμπληρῶστε ὅτι θέλετε καὶ θὰ ἔχετε τὸ ἰσχυρὸ μήνυμα τῆς Τουρκίας στὴν τεράστια καμπάνια τουριστικῆς προβολῆς ποὺ βρίσκεται σὲ ἐξέλιξη καὶ ἔχει σχεδὸν τὰ πάντα. Ἀκόμα καὶ ὡς Σπίτι τοῦ Χριστιανισμοῦ παρουσιάζεται

Ο Σαμαράς ποντάρει στην ανάπτυξη…με φόρους, χαράτσια, πετσόκομα μισθών, λουκέτα και ξεπούλημα..

Ο Σαμαράς ποντάρει στην ανάπτυξη…με φόρους, χαράτσια, πετσόκομα μισθών, λουκέτα και ξεπούλημα..Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ηλεκτρονική εφημερίδα Handelsblatt Live.
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τρίτο πακέτο βοήθειας. Ο ίδιος δεν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ περί χρηματοδοτικού κενού ύψους 12,5 δις ευρώ τα επόμενα δυο χρόνια, καθώς, όπως λέει, η Ελλάδα έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος και για το υπόλοιπο

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ «ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ»;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ «ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ»;H μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ήταν αυτό που έκανε τις πολλές χιλιάδες των Ελλήνων φιλάθλων ανά την Ελλάδα και όχι μόνο, να βγουν στους δρόμους και να γιορτάζουν, πανηγυρίζοντας με κάθε τρόπο αυτή τη πρόκριση!!!
Ήταν δε τόσο μεγάλοι και μαζικοί οι πανηγυρισμοί, που νόμιζε κανείς ότι η χώρα μας κέρδισε κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό, που χρόνια τώρα επιζητούσε…

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Σοϊ πάει τα ρουσφέτια ο Σαμαράς. Ο Αδελφούλης φερομένος αγοραστής της ΔΕΗ ;

Τωρα αγαπητέ συνέλληνα που κοιμάσαι στο παγκάκι ή θα πεινάσουν τα παιδιά σου για να πληρώνεις χαράτσι στο Σαμαρά «εγγονό της Πηνελόπης Δελτά» (εμετός)… κάτσε και σκέψου τι καλά που θα ηταν να είχες γεννηθεί στη Μεσσηνία….
O Αντώνης Σαμαράς θα σε διόριζε κάπου, όπως το 90% των Μεσσήνιων ή θα σε «χρηματοδοτούσε».

Εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης...θάβουν υποδομή του ΟΣΕ αξίας πολλών εκατομμυρίων, για να την πουλήσουν κοψοχρονιάς..

Διαβάστε τι αποκαλύπταμε την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013... ΕΔΩ

Ο ΟΣΕ επιχείρησε από το 1993... και τελικά πέτυχε και έκανε μια απίστευτη για τα Ελληνικά δεδομένα υποδομή. 
Επένδυσε σε ένα σύστημα επικοινωνιών μέσω ενός δικτύου οπτικής ίνας. 
Το δίκτυο αυτό οπτικών ινών μήκους 800 χιλιομέτρων, είναι δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ..
Σήμερα όλο αυτό δίκτυο του ΟΣΕ,

Βαρώνος της πρέζας ο Σόρος!

Να χαιρόμαστε την κυβέρνηση μας και τους συνεργάτες της… Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν… ενοργοποιήσει τον κερδοσκόπο, Τζορτζ Σόρος ως συνομιλητή και συνεργάτη τους έτσι ώστε να δώσει χείρα βοηθείας στα οικονομικά προβλήματα της χώρας… «Μπράβο» τους που συνεργάζονται με έναν διεθνή τοκογλύφο, ο οποίος όσο περνά ο καιρός όλο και αποκαλύπτεται πόσο μεγάλο «μπουμπούκι» είναι…

7.8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ 1 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 7.8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ 1 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Σύμφωνα με σχετική απόφαση του αρμοδίου υπουργού Μακεδονίας Θράκης εγκρίθηκε η υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 3908/2011 επενδυτικό σχέδιο της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ..

Ξεπουλάνε το φυσικό αέριο, για διαγραφή χρέους…. προφανώς μέσω εμπράγματων εγγυήσεων (Βίντεο)

Ξεπουλάνε το φυσικό αέριο..για διαγραφή χρέους…. προφανώς μέσω εμπράγματων εγγυήσεων
Για να πάμε λίγο πίσω…
Πριν το 2010, που ο ΓΑΠ μας έβαλε τεχνηέντως και με φούσκωμα του ελλείμματος, στον δανεισμό και στην τρόικα…
το χρέος της χώρας μας τότε ήταν ομολογιακό και διαχειρίσιμο…
Με την υπογραφή του προδοτικού μνημονίου έγιναν κατά κύριο λόγο τα εξής:

O φορολογούμενος διατηρεί τις τράπεζες τεχνητά στη ζωή !!

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες αναπτύχθηκαν τις περασμένες δύο δεκαετίες περισσότερο από ό,τι η οικονομία. Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης οι τραπεζικοί ισολογισμοί είναι υψηλότεροι από το ΑΕΠ κατά 400 και πλέον τοις εκατό.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην Ιαπωνία το σύνολο τραπεζικών ισολογισμών αντιστοιχεί στο 190% του ΑΕΠ της χώρας.

Οι Αλβανοί προκαλούν με «Τσαμουριά» … και το ΥΠΕΞ κοιμάται !!

Σε πρωτοσέλιδο άρθρο της Αλβανικής “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”, γραμμένο από τον πρόεδρο της Οργάνωσης “Τσαμουριά”, Αρντιάν Τάνα (Ardian Tana), επαναφέρεται το ζήτημα της “Τσαμουριάς”. Τα βασικά σημεία του άρθρου έχουν ως εξής:
1) Είκοσι χρόνια αφού η Ελλάδα απέκτησε την ανεξαρτησία, υιοθέτησε τη θεωρία της Μεγάλης Ιδέας, η οποία εκτός των άλλων, προέβλεπε την προσάρτηση και την απεθνοποίηση...

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο όταν τους είπε πως δεν πιστεύει στο Ισλάμ..

Η οικογένεια ενός Νιγηριανού τον έκλεισε σε ψυχιατρείο όταν εκείνος τους δήλωσε ότι δεν πιστεύει στον Θεό, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον δικηγόρο του.
Ο χημικός μηχανικός Μουμπάρακ Μπάλα ζει στη βόρεια Νιγηρία, στη μουσουλμανική πολιτεία Κάνο, η οποία από το 2000 έχει υιοθετήσει τον αυστηρό ισλαμικό νόμο σαρία.

Εκλιπούσα» (defunct) χαρακτηρίζει η Τουρκία την Κυπριακή Δημοκρατία..

Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αποκαλύπτει τουρκικό έγγραφο που θεωρεί την ΚΔ νεκρή
 «Εκλιπούσα» (defunct) χαρακτηρίζει η Τουρκία την Κυπριακή Δημοκρατία, καθιστώντας σαφές ότι θεωρεί νεκρό το νόμιμο κράτος της Κύπρου και αξιώνοντας «νέο» διζωνικό-δικοινοτικό καθεστώς, με βάση τη λογική των «δύο συνιστώντων κρατιδίων». ……

Περί επενδύσεων και μεθοδευμένου προδοτικού ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου

Σήμερα με την φασιστική ΕΕ έχουμε τις «αναδιαρθρώσεις», τις δήθεν δηλαδή επενδύσεις, που ουσιαστικά αποτελούν ληστεία του Εθνικού πλούτου, με όργανα εκτέλεσης της ληστείας αυτής τα πρακτορικά όργανα της φασιστικής ΕΕ και των ξένων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ.
Κανείς δεν θα απέκλειε (όπως έγινε πολύ παλαιά αλλά και πρόσφατα μετά το 1991 με την κινητή τηλεφωνία), ξένους από του να επενδύσουν πραγματικά στην Ελλάδα, ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ.

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΙΚΑ

  1. Έργα Άνω Αχελώου-Γενικά
Στα ορεινά της Δυτικής Θεσσαλίας, επί του Άνω Αχελώου, εκτελούνται δύο σημαντικά υδροηλεκτρικά έργα στις θέσεις Μεσοχώρα-Γλύστρα Τρικάλων και Συκιάς Καρδίτσας, από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εν εξελίξει επένδυση στην Κεντρική Ελλάδα, ύψους 1,5 δις ευρώ περίπου, η οποία αναπτύσσεται από τη ΔΕΗ

Το μόνο ΙΕΚ που προσφέρει σίγουρη αποκατάσταση: ΙΕΚ Σημίτης! Απόδειξη οι περιχαρείς απόφοιτοι!

Το μόνο ΙΕΚ που προσφέρει σίγουρη αποκατάσταση: ΙΕΚ Σημίτης! Απόδειξη οι περιχαρείς απόφοιτοι!Με τέτοιο δάσκαλο και τέτοιες «πλάτες» είναι εγγυημένη η επαγγελματική αποκατάσταση. Και όχι σε κάποια τυχαία θέση βέβαια, αλλά σε καίρια πόστα. Σε θέσεις που μπορούν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της διαπλοκής. 
Σήμερα παρουσιάστηκαν και οι δύο στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης,

Ο ‘Μαζί τα φάγαμε‘…μας λέει ότι δεν του φτάνουν 1800 ευρω σύνταξη να ζήσει..(Βίντεο)

Ο άνθρωπος του ‘Μαζί τα φάγαμε‘… που μαζί με τον ΓΑΠ μας έφεραν τα μνημόνια..που οδήγησαν την Ελλάδα στην ύφεση, την ανεργία, τις αυτοκτονίες, το πετσόκομα μισθών και συντάξεων και  παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές..
Ο άνθρωπος που δήλωνε ότι το μνημόνιο είναι ευλογία,

Άλλο ο Αντωνάκης ο "γερμανός" μας το ταίρι του Γιωργάκη, & άλλο ο Έλληνας Γιώργος Σαμαράς

Καμία σχέση...
Άλλο ο Αντωνάκης μας ο "γερμανός" μας το ταίρι του Γιωργάκη,
και άλλο ο Έλληνας Κρητικός ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς.
Που και χαρά έδωσε στους Έλληνες και έκανε μετά και μεστές για τον Ελληνισμό δηλώσεις ...Γιώργος Σαμαράς: Ελπίζω να δώσαμε χαρά στους Έλληνες .
Ο ένας σκοτώνει τους Έλληνες χωρίς εισαγωγικά.

Γιατί Μία Φορά δεν είναι Αρκετή – Δείτε Ξανά και Ξανά την Επική Πρόκριση της Εθνικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, Κάρλος Βέρα από το Εκουαδόρ έδωσε το σύνθημα για το ατελείωτο πανηγύρι των Ελλήνων διεθνών. Οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας τη νίκη 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού και της πρόκρισης στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Εποχή Μνημονίων και στην πατρίδα μας έχουμε μόνο κατ΄ όνομα “Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία” (άρθρο 1 παρ. 1 του Συντάγματος). Κατ΄ όνομα και μόνο συμμετέχει και αποφασίζει ο λαός μας σε αυτή τη Δημοκρατία ενώ το Σύνταγμα ορίζει: “Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία” (άρθρο 1 παρ. 2). Στην εποχή των Μνημονίων έχει τσαλαπατηθεί το Σύνταγμα της Ελλάδος από εκείνους που εξ ορισμού είναι οι θεματοφύλακές του. Δηλαδή, την Εκτελεστική και Δικαστική Εξουσία.

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Αναπροσαρμογή προς τα πάνω των μισθών των δικαστικών, ως… προάγγελος για αύξηση στις βουλευτικές αποζημιώσεις!

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Αναπροσαρμογή προς τα πάνω των μισθών των δικαστικών, ως… προάγγελος για αύξηση στις βουλευτικές αποζημιώσεις!Τροπολογία – συμμόρφωση με την απόφαση του μισθοδικείου που δικαιώνει τους δικαστικούς και κρίνει ως αντισυνταγματικές τις περικοπές των μισθών τους κατέθεσε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση στην Βουλή! Σύμφωνα με την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου η αναπροσαρμογή προς τα πάνω των μισθών των δικαστικών, αλλά και η αναδρομική καταβολή των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών διαφόρων, θα επιφέρει ετήσια δαπάνη ύψους περίπου 170 εκατ. ευρώ!

Διπλό bonus στους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
 
Η είδηση είναι «πιπεράτη» κάνει τον γύρο του Κόσμου τις τελευταίες ώρες και μας…αφορά!...
Ο Πρόεδρος της Ακτής Ελεφαντοστού κ Alassane Quattara δεσμεύτηκε να δώσει ΔΙΠΛΟ BONUS στους παίκτες της Εθνικής του Ομάδας

Αποκάλυψη – Προωθούν την οικονομική εξόντωση που θα οδηγήσει σε πλήρη αφανισμό την εκκλησία…

Αποκάλυψη – Προωθούν την οικονομική εξόντωση που θα οδηγήσει σε πλήρη αφανισμό την εκκλησία…Με την άρχουσα εξουσία της εκκλησίας της Ελλάδας να παραμένει βουβή, η ελληνική κυβέρνηση προωθεί ακόμα ένα δόλιο σχέδιο της, την εφαρμογή του οποίου απαιτούν οι δανειστές και που αφορά τη σταδιακή εξαφάνιση και την οριστική διάλυση της ορθόδοξης ελληνικής πίστης. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με τον νέο υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδο πρόθυμο για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου, η ανθελληνική κυβέρνηση

Αποκάλυψη – Ένα από τα άγνωστα παρασκήνια του ανασχηματισμού…

Αποκάλυψη – Ένα από τα άγνωστα παρασκήνια του ανασχηματισμού…Ένα από τα άγνωστα παρασκήνια του ανασχηματισμού αφορά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την επιλογή Σαμαρά πριν ακόμη καταλήξει στο πρόσωπο της Σοφίας Βούλτεψη.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο Πρωθυπουργός είχε καταλήξει να προτείνει σε άλλον γνωστό δημοσιογράφο της κεντροδεξιάς τη νευραλγική υπουργική καρέκλα. Έτσι, πριν σηκώσει το τηλέφωνο...

Νομίζετε πως ο Big Brother είναι μόνο ένα παιχνίδι; Το ίδιο πίστευε μέχρι πρόσφατα και μία ανυποψίαστη συνάνθρωπος μας

Νομίζετε πως ο Big Brother είναι μόνο ένα παιχνίδι; Το ίδιο πίστευε μέχρι πρόσφατα και μία ανυποψίαστη συνάνθρωπος μας (ΒΙΝΤΕΟ)ΣΙΑΤΛ – Πρωί Κυριακής, ώρα 7:45. Η Λίζα Πλάις μόλις ξύπνησε και σηκώθηκε από το κρεβάτι της. Οι κουρτίνες από τα μεγάλα παράθυρα του δωματίου της ορθάνοιχτες, γεγονός όμως που δεν την είχε ανησυχήσει ποτέ μέχρι σήμερα αφού το διαμέρισμα της βρίσκεται στον 26ο όροφο. Ωστόσο, την Κυριακή έγινε κάτι που άλλαξε ολόκληρη της ζωή της

Ούτε στην Μπανανία..η μικρή ΔΕΗ το 30 %..θα έχει ίσα δικαιώματα με το 70% !!!!

Διαβάστε προσεκτικά τι προβλέπεται στο 
«The Second Economic Adjustment Programme for Greece Second Review – May 2013″...
και πιο συγκεκριμένα στο παράρτημα του «GREECE Memorandum of Understanding on Specific Economic Policy Conditionality», στη σελίδα 194..

Η Κυβέρνηση ξεπέρασε τις προσδοκίες της Τρόϊκα...Πουλάνε το 66% του ΑΔΜΗΕ, έναντι του 17% που ζητάει η τρόϊκα !!

Η κα Βούλτεψη σήμερα δήλωσε..  
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα στην κυβέρνηση από την πώληση του 30% της ΔΕΗ», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μετά τις ενστάσεις που εξέφρασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη «μικρή ΔΕΗ».
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι ο διαχωρισμός και η ιδιωτικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ» δεν συνιστά μνημονιακή δέσμευση, αλλά υποχρέωση της χώρας έναντι στην ΕΕ, ώστε να μην υπάρχουν μονοπωλιακές πρακτικές.
Ας δούμε τι προβλέπεται ο σχετικός νόμος που ψηφίστηκε στις

Άνεργοι στις χώρες τους, θύματα ως εργαζόμενοι στην Γερμανία !!

H 23χρονη Μαρία Σάντσες, νοσοκόμα στο επάγγελμα, ήρθε στη Γερμανία εμφορούμενη από μεγάλες ελπίδες. Στη Μαδρίτη δεν έχει δουλειά, αλλά τώρα στο Βερολίνο επιτέλους απέκτησε μέσω μιας ιδιωτικής εταιρείας νοσηλευτικού προσωπικού. 
Όμως, στο συμβόλαιο που υπέγραψε, υπάρχει μια ρήτρα, που της δημιουργεί ανησυχία.  
Αδιαφανή συμβόλαια με περίεργες ρήτρες

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Περί μείωσης του φόρου πετρελαίου θέρμανσης....προκαλεί ο σπαραξικάρδιος Λοβέρδος


Οι άνθρωποι δεν είναι μόνον εγκληματίες αλλά και θρασείς.
 ·      Όταν κλέβουν  το 70% περίπου των συντάξεων και μειώνουν τους μισθούς κατά περίπου 50% (και έπεται συνέχεια).
·      Όταν απολύει λέει το νεοταξικό παιδάκι τους ο Κυριάκος για «λόγους αρχής»,  αλλά και για να προσλάβει λέει «αληθώς»  ίσους άλλους  (φτηνότερους υπονοεί) στο δημόσιο και δολοφονεί το νεοταξικό αυτό παιδάκι  τους υπηρετούντες,  

Η Μέρκελ που μας κουνάει το δάκτυλο, έχει περισσότερους δημόσιους υπάλληλους !!

Η Μέρκελ που μας κουνάει το δάκτυλο, έχει περισσότερους δημόσιους υπάλληλους !!
Για να τελειώνουν τα παραμύθια, οι εκβιασμοί και η προπαγάνδα περί δήθεν μεγάλου δημόσιου τομέα και μεγάλου αριθμού δημοσίων υπαλλήλων…
Δείτε στους πίνακες που ακολουθούν την κατανομή των δημοσίων υπαλλήλων ανα χώρα, επί του ποσοστού του πληθυσμού (με στοιχεία EUROSTAT)…..

Αποκαλύπτουμε με στοιχεία τα ψέματα της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της ΔΕΗ…

Από πέρυσι τον Μάρτιο το είχαμε αποκαλύψει ...
ΕΔΩ

Το σχέδιο της κυβέρνησης...
υπάρχει συμφωνία για την εκχώρηση του 51% του ΑΔΜΗΕ, της θυγατρικής εταιρείας της ΔΕΗ που ελέγχει τα δίκτυα, ώστε να δρομολογηθεί η πώλησή της, καθώς και την πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων εντός του 2013.
Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι....

Δεν ξεχνάμε.. Έχουν δεσμευθεί με υπογραφές...για την πώληση του "νερού"..


Το "The Second Economic Adjustment Programme for Greece
Second Review – May 2013", είναι η προηγούμενη, και σε κάθε περίπτωση σε ισχύ, αναθεώρηση της τρόικα για το πρόγραμμα της Ελλάδας.

Η έκθεση συντάχθηκε από το Directorate General Economic and Financial Affairs, υπό την κατεύθυνση του Matthias Mors (Δντή και επικεφαλή της αποστολής στην Ελλάδα).
Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται για την ιδιωτικοποίηση των Εταιρειών Ύδρευσης...

Μην χλευάζεις τον Χρυσοχοΐδη, που δεν διάβασε το μνημόνιο. Η δικιά σου σύνταξη θα κοπεί, οχι ο μισθός του.

ΕΣΥ έπρεπε να διαβάσεις το μνημόνιο, πριν ψηφίσεις. 

Αφού δεν πίστευες εμάς που σου παρουσιάσαμε με στοιχεια απο το 2010 τι σου ετοίμαζαν. 

Ρε δεν κόβετε την πλάκα, σας πήραμε χαμπάρι..Βορίδης: Πρέπει να αυξηθούν τα κονδύλια στην Υγεία


Την ανάγκη να αυξηθούν οι δαπάνες για την Υγεία μέσω εσωτερικής αναδιανομής του προϋπολογισμού, υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό . Ο κ. Βορίδης είπε ότι θα συνεχίσει

Τα πάνω κάτω…στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.


Τα πάνω κάτω…στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.Ερχονται νέες ανατροπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Η μία κατεύθυνση είναι προς την εξίσωση με τον ιδιωτικό τομέα και η άλλη η επιβράβευση των παραγωγικών υπαλλήλων.
Η κυβέρνηση πιεζόμενη από την τρόικα αλλά και από τις μεγάλες ανισότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν στο Δημόσιο και στην οικονομία, προτίθεται να αλλάξει ώς το τέλος του έτους το ενιαίο μισθολόγιο.

Ακόμα ένα ψέμα από την κυβέρνηση της χαράς – Μετά το… κόψιμο στις επικουρικές έρχεται και αυτό στο εφάπαξ

Ακόμα ένα ψέμα από την κυβέρνηση της χαράς – Μετά το… κόψιμο στις επικουρικές έρχεται και αυτό στο εφάπαξΔεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις αναφέρουν καθημερινά από την κυβέρνηση… Ψέματα…. Για μια ακόμα φορά… Αφού ανακοινώθηκε το… κόψιμο στις επικουρικές συντάξεις (και ακολουθεί και αυτό στις κύριες) τώρα έρχεται και αυτό στο εφάπαξ… Με αφορμή την τραγική κατάσταση στα ταμεία των ασφαλισμένων, τα οποία φρόντισε να καταστρέψει η ίδια η κυβέρνηση (βλέπε PSI και όχι μόνο)…

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Το ανώτερο στάδιο του ραγιά


Το ανώτερο στάδιο του ραγιάΡαγιάδες μου, γεια σας!
Κανένας από σας δεν αντέδρασε που σας αποκάλεσα «ραγιάδες» στην προηγούμενή μου ανάρτηση. Δεν υπήρξε ένας που, έστω μ’ ένα email να μου γράψει: «Εμένα, γιατί με λες “ραγιά”;» Να τσεκάρω εγώ τι σόι τύπος είναι και να του απαντήσω: «Α! Δεν εννοούσα εσένα.» Να μου αντιγυρίσει κι αυτός: «Τότε, γιατί δεν μ’ εξαίρεσες εμένα, αφού δεν μ’ εννοούσες;» Μωρέ, ούτε ένας για δείγμα!

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 402 εκ. ευρώ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 83 εκ. ευρώ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 6 !!!ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 402 εκ. ευρώ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 83 εκ. ευρώ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 6 !!!
Επιδότηση 14.000.000€ για κάθε θέση εργασίας
Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα των επενδύσεων που ανακοινώνει το κυβερνητικό επιτελείο. Ακούμε εκατοντάδες εκατομμύρια και πιστεύουμε ότι συνοδεύονται από εκατοντάδες θέσεις εργασίας.
Σωστά;
ΛΑΘΟΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ..

Η χώρα αφοπλίζεται και οι Αρχηγοί σιωπούν... όταν σε άλλες χώρες απειλούν με παραίτηση

Γράφει ο Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος *
Σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018 που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ.Σταικούρας και ψηφίστηκε με πλειοψηφία στην Βουλή στις 9 Μάιου 2014 απαράδεκτες μειώσεις επιβλήθηκαν για μια ακόμη φορά

ΣΟΚ – Η Χρυσή Αυγή σεντράρει τον Αδωνη Γεωργιάδη με ιδιόχειρο σημείωμα του Παττακού!!!ΣΟΚ – Η Χρυσή Αυγή σεντράρει τον Αδωνη Γεωργιάδη με ιδιόχειρο σημείωμα του Παττακού!!! 

Η Χρυσή Αυγή σεντράρει τον Αδωνη Γεωργιάδη και έπεται συνέχεια όπως μας πληροφορούν. Από το γραφείο τύπου της Χ.Α. διανέμεται δελτίο τύπου με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Εμπρός στο οποίο εμφανίζεται....