Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Νομίζετε πως ο Big Brother είναι μόνο ένα παιχνίδι; Το ίδιο πίστευε μέχρι πρόσφατα και μία ανυποψίαστη συνάνθρωπος μας

Νομίζετε πως ο Big Brother είναι μόνο ένα παιχνίδι; Το ίδιο πίστευε μέχρι πρόσφατα και μία ανυποψίαστη συνάνθρωπος μας (ΒΙΝΤΕΟ)ΣΙΑΤΛ – Πρωί Κυριακής, ώρα 7:45. Η Λίζα Πλάις μόλις ξύπνησε και σηκώθηκε από το κρεβάτι της. Οι κουρτίνες από τα μεγάλα παράθυρα του δωματίου της ορθάνοιχτες, γεγονός όμως που δεν την είχε ανησυχήσει ποτέ μέχρι σήμερα αφού το διαμέρισμα της βρίσκεται στον 26ο όροφο. Ωστόσο, την Κυριακή έγινε κάτι που άλλαξε ολόκληρη της ζωή της
και όσα πίστευε μέχρι εκείνη τη στιγμή για την προσωπική ζωή του ανθρώπου.
Έξω από το παράθυρο του διαμερίσματος της είδε να αιωρείται κάτι παράξενο. «Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο. Και φαινόντουσαν καθαρά οι κάμερες και άλλα παρεμφερή αντικείμενα που υπήρχαν πάνω σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίζα…
Κα συνέχισε: «Φοβήθηκα και πετάχτηκα επάνω. Δεν ήμουν και ιδιαίτερα ντυμένη και οποιαδήποτε λήψη από αυτό το πράγμα δεν θα ήθελα να βγει προς τα έξω». Παρά την τρομάρα της ωστόσο πρόλαβε να τραβήξει με τη δική της φωτογραφική μηχανή το μηχάνημα που την παρακολουθούσε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Τι είπατε; Δεν μας παρακολουθεί κανείς; Όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας;

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.