Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Οι ηγέτες μας…μάλλον δεν αισθάνονται Έλληνες

Οι ηγέτες μας…μάλλον δεν αισθάνονται Έλληνες«I do not read Greek so I photographed the labels so you can read what they say. Some internet friends are working on translating for me....
I hope you will enjoy this music, as I have while recording it!
(Δεν γνωρίζω Ελληνικά και έτσι φωτογράφησα τους δίσκους ώστε να διαβάζετε τα ονόματα των τραγουδιών. Μερικοί φίλοι του διαδικτύου μου τα μεταφράζουν.
Ελπίζω να απολαύσετε τη μουσική αυτή όπως την απόλαυσα και εγώ όταν τα ηχογραφούσα!)»
Παλιά Ελληνικά 78 στροφών: http://78records.cdbpdx.com/Greek/
Παλιά ξένα: http://78records.cdbpdx.com/
Όταν οι ξένοι εκτιμούν περισσότερο την πολιτιστική μας κληρονομιά μας από αυτούς που ονόμασαν εδώ και χρόνια το ΤΑΞΙ, ΤΑΧΙ και άλλα πολλά…
Το μόνο που προς το παρόν γλυτώσαμε, ενώ έχουμε τη σπουδαιότερη γλώσσα του κόσμου, ήταν το να γίνει η αγγλική δεύτερη επίσημη γλώσσα του Ελλαδιστάν της κ. Διαμαντοπούλου και των λοιπών παγκοσμιοποιημένων μας .
Σίγουρα όμως, αν αφεθούν, οι «πατριώτες» που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό θα το κάνουν και αυτό.
Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα που οι ηγέτες τους σε επίσημες συναντήσεις και εκδηλώσεις ομιλούν αγγλικά με αμερικάνικη μάλιστα προφορά.
Γιατί μάλλον δεν αισθάνονται Έλληνες.
Θυμίζω τον πρώτο εφιάλτη ΓΑΠ να ομιλεί Αμερικάνικα στον αείμνηστο Καντάφι αντί Ελληνικά που τα ήξερε ο Καντάφι (αφού είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Ευελπίδων).
Ο ΓΑΠ που επίσης είχε πει υπερήφανα στην Πελόσι την πρόεδρο του κογκρέσου, παρ όλον ότι ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας, ότι είναι και αυτός Αμερικανός πολίτης !!!!!!!.
Επίσης ο νυν, ομιλεί στην ΕΕ και παντού όπου τουλάχιστον ο γράφων τον άκουσε, μόνον αγγλικά. Γιατί;;;
Ο καθένας μπορεί να το κρίνει. Θα πείτε «ψύλλοι στ’ άχερα» σε σχέση με όλα τα άλλα.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.