Αποκάλυψη – Προωθούν την οικονομική εξόντωση που θα οδηγήσει σε πλήρη αφανισμό την εκκλησία…

Αποκάλυψη – Προωθούν την οικονομική εξόντωση που θα οδηγήσει σε πλήρη αφανισμό την εκκλησία…Με την άρχουσα εξουσία της εκκλησίας της Ελλάδας να παραμένει βουβή, η ελληνική κυβέρνηση προωθεί ακόμα ένα δόλιο σχέδιο της, την εφαρμογή του οποίου απαιτούν οι δανειστές και που αφορά τη σταδιακή εξαφάνιση και την οριστική διάλυση της ορθόδοξης ελληνικής πίστης. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με τον νέο υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδο πρόθυμο για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου, η ανθελληνική κυβέρνηση
προωθεί δόλια την καταστροφή της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας με τη μορφή που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Σχέδιο που ευνοεί η οικονομική κρίση, την οποία και συντηρούν σκόπιμα οι πολιτικάντηδες αυτής της χώρας αφού θέλουν την Ελλάδα σκλαβωμένη για πάντα στους δανειστές. Τι γίνεται λοιπόν σχετικά με το σχέδιο για την ορθόδοξη πίστη. Παρά τα μεγάλα προβλήματα επιβίωσης, η ορθοδοξία στην Ελλάδα παραμένει ζωντανή, γεγονός που ενοχλεί πάρα πολύ τους σύγχρονους Παγκοσμιοποιητές. Που όπως θέλουν να προωθήσουν μία παγκόσμια οικονομία, έτσι θέλουν και μία παγκόσμια πανθρησκεία.
Τα «μεγάλα αφεντικά» έχουν ξεκινήσει να… τρέχουν στην Ελλάδα λοιπόν το δόλιο σχέδιο αφανισμού του θεσμού της εκκλησίας, έτσι ώστε να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια στα οποία δεν περιλαμβάνεται κανένας Θεός, κανένας Χριστός, κανένα Άγιο Πνεύμα… Και μεγάλο τους όπλο, όπως σε όλους τους τομείς που θέλουν να αφανίσουν, είναι η οικονομική κρίση.
Πως δρομολογείται το οικονομικό ΚΡΑΧ στην εκκλησία;
1. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το 1/3 των Ελλήνων πολιτών αδυνατούν να πληρώσουν ή να πληρώσουν έγκαιρα τους φόρους , τα χαράτσια , τα τέλη. Με τη δραματική μείωση μισθών, συντάξεων, εφάπαξ, την περικοπή τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, των φοροαπαλλαγών για τα παιδιά, για τα φροντιστήρια τους, για τα δάνειά τους, πάνω από το 50% των Ελληνικών Οικογενειών βρίσκεται σε ΑΔΥΝΑΜΙΑ πληρωμής.
Το μεγαλύτερο μέρος των εκκλησιαζόμενων Ελλήνων ανήκει στα μεσαία και στα κατώτερα στρώματα ( οι περισσότεροι πλούσιοι είναι σε κοσμοπολίτικα κέντρα, όχι στους ναούς) με συνέπεια, να αναμένει η Εκκλησία μεγάλη μείωση στα παγκάρια, στους δίσκους, στη τέλεση θρησκευτικών Μυστηρίων και τα έσοδα ναών, Μητροπόλεων, Μοναστηριών, Χριστιανικών Αδελφοτήτων θα μειωθούν σε ποσοστό άνω του 50%, ουσιαστικά- λοιπόν- θα υπάρχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ στην Εκκλησία, η οποία δεν θα μπορεί- πλέον-να στηρίζει οικονομικά τα Πατριαρχεία και τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές .
Όταν δεν θα μπορεί να δίνει στο Κράτος τους επαχθείς φόρους, δεν θα μπορεί παράλληλα να στηρίζει τους ναούς, τα συσσίτια και το όλο το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας. Με αποτέλεσμα το κλείσιμο των φιλανθρωπικών της ιδρυμάτων που προσφέρουν χείρα βοηθείας σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό Ελλήνων και όχι μόνο πολιτών.
2. Μειωμένων των εσόδων ναών και Μητροπόλεων και μοναστηριών και ορθόδοξων αδελφοτήτων, η Εκκλησία και όλοι οι εκκλησιαστικοί οργανισμοί δεν θα μπορούν να καλύψούν τους φόρους που αναλογούν στην ακίνητη περιουσία που τους έχει εναπομείνει ! Τι θα κάνουν ; Θα πουλήσουν κοψοχρονιάς την εναπομείνασα εκκλησιαστική περιουσία ; Πως θα συντηρήσουν τα ενοριακά κέντρα και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, όταν θα έχουν να πληρώνουν φόρους ακόμα και για μη αξιοποιήσιμες εκτάσεις ; Έτσι η Εκκλησία θα “χάσει” μεγάλο μέρος της ακίνητης περιουσίας της, προς όφελος κερδοσκόπων που παραμονεύουν στη γωνιά.
3. Η πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τις δωρεές θα οδηγήσει σε ακόμα λιγότερες δωρεές προς τις Ορθόδοξες Ιεραποστολικές Μητροπόλεις, τα ορθόδοξα ιεραποστολικά σωματεία, τα Πατριαρχεία, τις ΜΚΟ, σε συνδυασμό με την αφαίρεση από κάθε ελληνική οικογένεια, μέσω των νέων μέτρων, από 3000 έως 10.000 ευρώ κατά μέσο όρο. Από που θα χρηματοδοτηθούν οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές και Μητροπόλεις των Πατριαρχείων Κωνσταντινούπολης και Αλεξανδρείας, που υπάρχουν σε 80, περίπου, κράτη.
Και η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας σιωπά ή στην καλύτερη των περιπτώσεων κρατά μια προκλητικά ουδέτερη στάση, αφού τα χέρια της είναι δεμένα από τις «απειλές» της κυβέρνησης… Μπροστά όμως στον αφανισμό της και με μοναδικό γνώμονα τη σωτηρία και επιβίωση της ελληνικής ορθόδοξης πίστης πρέπει πολύ σύντομα να αλλάξει γραμμή πλεύσης… 

hellasforce.com

Σχόλια