Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Αποκάλυψη – Ένα από τα άγνωστα παρασκήνια του ανασχηματισμού…

Αποκάλυψη – Ένα από τα άγνωστα παρασκήνια του ανασχηματισμού…Ένα από τα άγνωστα παρασκήνια του ανασχηματισμού αφορά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την επιλογή Σαμαρά πριν ακόμη καταλήξει στο πρόσωπο της Σοφίας Βούλτεψη.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο Πρωθυπουργός είχε καταλήξει να προτείνει σε άλλον γνωστό δημοσιογράφο της κεντροδεξιάς τη νευραλγική υπουργική καρέκλα. Έτσι, πριν σηκώσει το τηλέφωνο...
και σχηματίσει τον αριθμό της Σοφίας Βούλτεψη ,είχε βολιδοσκοπήσει και τελικά πρότεινε σε άλλον γνωστό δημοσιογράφο την επίζηλη θέση.
Αποκαλύπτουμε ότι πρόκειται για τον Μπάμπη Κούτρα διευθυντή του «Πρώτου Θέματος», δημοσιογράφο με αξιόλογη θητεία τόσο στον «Ελεύθερο Τύπο» τον οποίο διεύθυνε με επιτυχία επί σειρά ετών όσο και σε άλλα έντυπα. Λειτουργός του τύπου με επιτυχίες και άρτια πολιτική αντίληψη την οποία προσέφερε κατά το παρελθόν και ως πολιτικός αναλυτής σε think tank . Ο Κούτρας πιθανότατα δεν θέλησε να παραβεί τη συμφωνία του με την εφημερίδα και αρνήθηκε ευγενικά στην πρόταση Σαμαρά.
Ο Πρωθυπουργός μπορεί να εισέπραξε αυτή την ευγενική άρνηση από πλευράς του καλού επιτελικού δημοσιογράφου ,αλλά στην περίπτωση της Βούλτεψη το κεντροαριστερό παρελθόν της οικογενείας της και η δημοσιογραφική της εμπειρία θα αποτελέσουν τα επιπλέον «ατού» στην προσπάθειά της.
Να θυμίσουμε ότι κάποτε ο Μπάμπης Κούτρας είχε προταθεί και από τον Γ. Καρατζαφέρη να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ όταν αυτό ήταν στις πολιτικές του δόξες…. Και τότε ο σεμνός δημοσιογράφος είχε αρνηθεί ευγενικά αν και είχε ξεκινήσει τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα κοντά στον Καρατζαφέρη. Όταν τριτώσει το …κακό, φανταζόμαστε ότι ο Κούτρας θα πει το ναι επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που λέει ότι η δημοσιογραφία σε οδηγεί σε πολλούς δρόμους φτάνει να την εγκαταλείψεις νωρίς…

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.