Το μόνο ΙΕΚ που προσφέρει σίγουρη αποκατάσταση: ΙΕΚ Σημίτης! Απόδειξη οι περιχαρείς απόφοιτοι!

Το μόνο ΙΕΚ που προσφέρει σίγουρη αποκατάσταση: ΙΕΚ Σημίτης! Απόδειξη οι περιχαρείς απόφοιτοι!Με τέτοιο δάσκαλο και τέτοιες «πλάτες» είναι εγγυημένη η επαγγελματική αποκατάσταση. Και όχι σε κάποια τυχαία θέση βέβαια, αλλά σε καίρια πόστα. Σε θέσεις που μπορούν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της διαπλοκής. 
Σήμερα παρουσιάστηκαν και οι δύο στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης,
όπου ο Χαρδούβελης πρότεινε τον Στουρνάρα για τη θέση του Διοκητή της Τραπέζης της Ελλάδας και κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής ΔΕΚΟ να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην υπουργό Οικονομικών.
Η χαρά τους δεν κρυβόταν. Ο ένας έπλεκε το εγκώμιο του άλλου.  Μιλούσαν για επιτεύγματα, για σπουδαίο έργο…
Οι δύο απόφοιτοι του ιστορικού ΙΕΚ ήταν περιχαρείς γιατί μετά από τόσα χρόνια στο ίδιο θρανίο, δίπλα στην έδρα του αρχιερέα Σημίτη, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να κάνουν περήφανο τον δάσκαλό τους. Το σενάριο δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικό: ο ένας στο υπουργείο Οικονομικών και ο άλλος στην Τράπεζα της Ελλάδας. Οι πιθανότητες αποτυχίας του σκοπού τους να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα ανύπαρκτες.  Άλλωστε το δήλωσαν και οι δυο ξεκάθαρα: καμία αλλαγή στην πολιτική!
Μα τι αλληλεγγύη, τι σύμπνοια, τι φιλία! Το ΙΕΚ δεν χτίζει μόνο καριέρες, χτίζει σχέσεις ζωής!

hellasforce.com

Σχόλια