Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Το μόνο ΙΕΚ που προσφέρει σίγουρη αποκατάσταση: ΙΕΚ Σημίτης! Απόδειξη οι περιχαρείς απόφοιτοι!

Το μόνο ΙΕΚ που προσφέρει σίγουρη αποκατάσταση: ΙΕΚ Σημίτης! Απόδειξη οι περιχαρείς απόφοιτοι!Με τέτοιο δάσκαλο και τέτοιες «πλάτες» είναι εγγυημένη η επαγγελματική αποκατάσταση. Και όχι σε κάποια τυχαία θέση βέβαια, αλλά σε καίρια πόστα. Σε θέσεις που μπορούν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της διαπλοκής. 
Σήμερα παρουσιάστηκαν και οι δύο στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης,
όπου ο Χαρδούβελης πρότεινε τον Στουρνάρα για τη θέση του Διοκητή της Τραπέζης της Ελλάδας και κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής ΔΕΚΟ να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην υπουργό Οικονομικών.
Η χαρά τους δεν κρυβόταν. Ο ένας έπλεκε το εγκώμιο του άλλου.  Μιλούσαν για επιτεύγματα, για σπουδαίο έργο…
Οι δύο απόφοιτοι του ιστορικού ΙΕΚ ήταν περιχαρείς γιατί μετά από τόσα χρόνια στο ίδιο θρανίο, δίπλα στην έδρα του αρχιερέα Σημίτη, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να κάνουν περήφανο τον δάσκαλό τους. Το σενάριο δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικό: ο ένας στο υπουργείο Οικονομικών και ο άλλος στην Τράπεζα της Ελλάδας. Οι πιθανότητες αποτυχίας του σκοπού τους να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα ανύπαρκτες.  Άλλωστε το δήλωσαν και οι δυο ξεκάθαρα: καμία αλλαγή στην πολιτική!
Μα τι αλληλεγγύη, τι σύμπνοια, τι φιλία! Το ΙΕΚ δεν χτίζει μόνο καριέρες, χτίζει σχέσεις ζωής!

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.