Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

Πουλάνε ΟΑΕΔ και ΙΚΑ σε ξένους – Ταφόπλακα στο κράτος πρόνοιας

Μεθοδευουν την είσοδο εισπρακτικής εταιρείας για τις οφειλές στο ΙΚΑ και ψάχνουν επενδυτές για ΟΑΕΔ-Ταφόπλακα στο κράτος πρόνοιας. Με θολές μεθοδεύσεις σκέφτονται να «πουλήσουν» κομμάτια του ΟΑΕΔ και του ΙΚΑ σε ιδιώτες επενδυτές. Επί της ουσίας δηλαδή βάζουν την ταφόπλακα σε ότι έχει μείνει από αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε κοινωνική πρόνοια.
Για όσους δεν κατάλαβαν το τονίζουμε απλά για να γίνει ευκόλως αντιληπτό:

Όταν «πέσει» η αυλαία...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
(Στον απόηχο του Μουντιάλ και πριν αρχίσουν τα φετινά πρωταθλήματα)
Η ζωή του καθενός μας, από την αρχή ως το τέλος, αποτελεί μια ξέχωρη κουκίδα μέσα στις αμέτρητες άλλες που στο σύνολό τους συνθέτουν «το μωσαϊκό της ζωής» την προσωπογραφία ενός λαού.
Ερχόμαστε στον κόσμο φορτωμένοι

Aυτά λέει το Spiegel :Σε περίπτωση που οξυνθούν οι εντάσεις μεταξύ Μόσχας και ΕΕ, η ελληνική οικονομία απειλείται με νέα κατάρρευση.

«Συγκρατημένη αισιοδοξία» για την Ελλάδα
Η ελαφρά κάμψη της γερμανικής οικονομίας στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 (μείωση του ΑΕΠ κατά 0,2% συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του έτους) βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γερμανικών μέσων ενημέρωσης.
Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat), το Spiegel, στην ηλεκτρονική του έκδοση σχολιάζει:

Στουρναροσαμαροβενιζέλοι να χαίρεστε τα deals σας (μωρέ εσείς τα χαίρεστε γιατί γλιτώνετε τα δάνεια των κομμάτων σας, που τα πληρώνει ο κοσμάκης...)!!!!

Ο Σάλλας (Τρ. Πειραιώς) πούλησε την ΑΤΕ Ασφαλιστική με 90.1 εκ ....όσα αγόρασε όλη την Αγροτική τράπεζα !!!!
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική ήταν θυγατρική της ΑΤΕ Bank που η Εθνοσωτήριος συγκυβέρνηση μας ξεπούλησε, ως μη βιώσιμη,στην Τράπεζα Πειραιώς.
Αν θυμάστε,το "τίμημα" του ξεπουλήματος ήταν 90 εκ.ευρώ.
Τώρα, η Τράπεζα Πειραιώς

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ / ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

The 280-truck convoy on the road in RussiaΤο Κίεβο επιβεβαιώνει ότι χτύπησε και κατέστρεψε ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα που πέρασαν τα σύνορα. 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα η Ρωσία ισχυρίζεται ότι η επίθεση έγινε εναντίον οχημάτων της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ε.Ε : Η πορνεία και τα ναρκωτικά στην υπηρεσία του ΑΕΠ…

Η νέα οδηγία της ΕΕ θα φέρει τα πάνω-κάτω στον υπολογισμό του ΑΕΠ. Θα συμπεριλαμβάνονται κλάδοι της οικονομίας όπως η πορνεία και οι επενδύσεις στην ανάπτυξη. Υπολογίζεται ότι το δημόσιο χρέος θα συμπιεστεί κατά 2,3%.
Η στατιστική αποτελεί ισχυρό «εργαλείο», όποιος κατέχει τη δύναμή του μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να αλλάξει την εικόνα της οικονομικής πραγματικότητας.

Ο λόγος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στην Μονή Παναγίας Σουμελά, 15 Αυγ. 1998 και ....η ανία του Προέδρου Κ. Στεφανόπουλου.


Ο λόγος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στην Μονή Παναγίας Σουμελά,  15 Αυγ. 1998 και ....η ανία του Προέδρου Κ. Στεφανόπουλου.

Οι ενοχλήσεις και τα πολιτικά "καμώματα" στην Μονή Παναγίας Σουμελά  (15-08-1998) κι' από πάνω ....και  οι προσβλητικές δηλώσεις του κ. Π. Κουναλάκη στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου, κόντρα στο θρησκευτικό και πατριωτικό συναίσθημα της  κοινωνίας ....και τη λαϊκή συνείδηση.


Η Παναγία.


Ή Παναγία είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης όλου 
του ανθρώπινου γένους. Μας έκαμε την 
μεγαλύτερη ευεργεσία. Γιατί χάρις στην δική της αρετή επισκέφθηκε την γη ο Ύψιστος Θεός και έγινε άνθρωπος στην άχραντη κοιλία της. 
Και έτσι σώθηκε ο κόσμος. Υπάρχει άλλη 
ευεργεσία πιο μεγάλη από αυτή;
Μας έφερε τον Σωτήρα και Λυτρωτή. Γι' αυτό ονομάζεται "ευεργέτης". Γιατί κανείς δεν μας ευεργέτησε τόσο, όσο ή αγία Μητέρα του Χριστού.
Και εμείς το ξέρομε. Μας το είπαν οι απόστολοι. Μας το κήρυξαν οι άγιοι πατέρες. Μας το υπενθυμίζουν κάθε ήμερα οι κληρικοί μας στις εκκλησίες μας. Και καταφεύγουμε σ' Αυτήν με πίστη. Και ψάλλομε:

Χριστόδουλος : H Θεοτόκος στην Oρθοδοξία.Tου Σεβ. Μητροπολίτου ΔHMHTPIAΔOΣ κ. XPIΣTOΔOYΛOY (Μακαριστού Αρχιεπισκόπου), 1997


Θεoτόκε Δέσπoινα πρόφθασον», «πάντα γαρ δύνασαι».

Παναγία Σουμελά:H αγία μητέρα των Ποντίων...Γράφει ο Γιάννης Σοφούλης 

Σήμερα  όλος  ο  Ελληνισμός  και  η  Ορθόδοξη  Χριστιανοσύνη   γιορτάζουν  τη  μεγάλη  μητέρα  μας. Την  Παναγία! Το  πρόσωπο   της  αποτελεί  καταφύγιο  για όλους  τους  ανθρώπους  σε  καιρούς δύσκολους  και  χαλεπούς, όπως  αυτοί  που  διανύουμε τώρα. Όλοι  προστρέχουμε  σ’  αυτήν για να  ζητήσουμε βοήθεια, συμβουλή  και πνευματική  ενθάρρυνση. 
Υπάρχουν  πολλές  μορφές  της   Παναγίας  σε  διάφορες  περιοχές  της  Ελλάδας, που  η  κάθε  μία  τους  περικλείει  ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά  και  αποτυπώνει  βασικά  στοιχεία  του  τόπου  που  βρίσκεται  και  των ανθρώπων  που  ζουν  εκεί. Μία  από  τις  σημαντικότερες  μορφές  της  είναι  η  Παναγία  Σουμελά....

Τα Πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου


   Η παράδοση των πανηγυριών συνδέεται κυρίως με τον αγροτικό χώρο, με επίκεντρο τόσο τις εκκλησίες των οικισμών όσο και τα υπαίθρια ξωκλήσια.
    Παλαιότερα, την οργάνωση των πανηγυριών αναλάμβαναν οι κοινότητες, οι επαγγελματικές συντεχνίες, καθώς και οι γεωργικοί και κτηνοτροφικοί σύλλογοι. Σήμερα, τη διοργάνωσή τους αναλαμβάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις πολιτιστικοί σύλλογοι που προσπαθούν να αναβιώσουν και να διατηρήσουν τα ιδιαίτερα έθιμα κάθε τόπου. Εντονα θρησκευτικός ο χαρακτήρας των πανηγυριών σε παλαιότερες εποχές, σήμερα έχει περισσότερο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, η συμμετοχή όμως παραμένει η ίδια, ίσως και μεγαλύτερη.

Φώτη Κόντογλου….”Η Παναγία και ο λαός”

Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, “Ρόδον το Αμάραντον”
Για να μην πάρω τους πολύ παληούς, παίρνω δυο τρεις από εκείνους πού αγωνισθήκανε για την ελευθερία της Ελλάδας, πού όποτε μιλάνε για τη λευτεριά, μιλάνε και για τη θρησκεία.
Ο Ρήγας Φεραίος λέγει: «Να κάνουμε τον όρκο απάνω στο Σταυρό». Ένας άλλος ποιητής γράφει: «Για της πατρίδας την ελευθερία για του Χρίστου την πίστη την αγία γι’ αυτά τα δύο πολεμώ, μ’ αυτά να ζήσω επιθυμώ κι αν δεν τα αποχτήσω τι μ’ ωφελεί να ζήσω;».
Του Σολωμού η ψυχή είναι θρεμμένη με τη θρησκεία, γι’ αυτό μοσκοβολούνε τα ποιήματα του από δαύτη. Κι αυτή τη μοσκοβολιά τη νιώθει κανένας στην Ημέρα της Λαμπρής, στη Δέηση της Μαρίας, στη Φαρμακωμένη, Εις Μοναχήν, στον Ύμνο της Ελευθερίας, στο Διάλογο και σε πολλά άλλα.
Οι αγράμματοι ποιητές των βουνών, μέσα στα τραγούδια πού κάνανε,

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

Ανοικτός σε συνεργασία με ένα Μπουρδέλο ο Γιωργος Καρατζαφέρης!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν τίθεται θέμα επιστροφής» στη ΝΔ ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δηλώνοντας ωστόσο ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας υπό τον όρο να υπάρξει αλλαγή πολιτικής.
Δηλαδή δηλώνει ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο κόμμα που ο ίδιος χαρακτήρισε μπουρδέλο…

Στ’ ορκίζομαι Βαγγέλη μου ....θέλουνε να σε "θάψουν" ....οι σύντροφοι!

Ποιοι ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα – Η Φώφη, ο Ανδρέας, ο Μιχάλης και τα άλλα παιδιά – Όλη η ανθρωπογεωγραφία των «δελφίνων»
Στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν αρχίσει να μαδάνε μαργαρίτες για το πότε θα φύγει ο Βενιζέλος και ποιος θα αναλάβει να οδηγήσει το κόμμα στα νερά… του σοσιαλισμού από τα οποία έχει απομακρυνθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Τώρα Ευρωπαϊκές χώρες κλαίνε και οδύρονται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου όχι στην Ουάσιγκτον….

Μετά τις κυρώσεις και τα μέτρα εντός της ευρωζώνης στις 13 Αυγούστου, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες κλαίνε και οδύρονται απευθυνόμενες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (WTO), για να διαμαρτυρηθούν για τις οικονομικές κυρώσεις που πέφτουν πάνω τους από τη Ρωσία, οι οποίες είναι σοβαρές και επηρεάζουν τις γεωργικές εξαγωγές.
Αυτό όμως που ίσως είναι το πιο ειρωνικό σε όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Θυμηθείτε όμως και μην ξεχνάτε ότι ποτέ δεν πέρασε από την Ελλάδα άλλος «Σαμαράς»..

Θα υποσχεθούν πολλά μέσω του Σαμαρά τους στη Θεσσαλονίκη.  
Ελπίζοντας να κερδίσουν τις εκλογές όλοι μαζί (Νέα Ελλάδα-Σαμαρο-ΝΔ, Ελιο-Πασοκ, Ποταμο-ΓΑΠ και Κύριος οίδε τι ηγετικές ομάδες μαζί τους μας επιφυλάσσουν, πονηρέ Σταθάκη και λοιποί).
 Και αν τις κερδίσουν ο Σαμαράς θα τα αναιρέσει όλα. Δείτε γιατί:

Για να μην ακούμε παραμύθια για τον ΕΝΦΙΑ και να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και πως..

Για μία ακόμα φορά, ότι καλούμαστε να πληρώσουμε φόρους οι οποίοι αντίκειται στα άρθρα 4 παρ.5 του Συντάγματος περί φορολογικής ισότητας και φορολογικής δικαιοσύνης, στο άρθρο 17 του Συντάγματος για το δικαίωμα της ιδιοκτησίας αλλά και στο άρθρο 25 του Συντάγματος το οποίο κάνει λόγο για αρχή της αναλογικότητας αναγκαιότητας καταλληλότητας στους περιορισμούς των ατομικών δικαιωμάτων.
Η επιβολή φόρου ακίνητης περιουσίας ΕΝΦΙΑ παράλληλα με υφιστάμενους άλλους φόρους

Α.ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ :”ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΕΟΖ !

Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. O έμμεσος τεμαχισμός της εθνικής κυριαρχίας
του Αυγερινού Χατζηχρυσού
Γενικά μιλώντας, στον καπιταλισμό ο κάθε εργαζόμενος «πουλάει» την εργατική του δύναμη σε αυτόν που του υπόσχεται ότι θα του προσφέρει εργασία, γνωρίζοντας ότι με αυτό θα «χάσει» τη συμμετοχή του στα κέρδη, αδυνατώντας να πουλήσει την εργασία του μόνος.

Στον 20ό αιώνα, λόγω του κομμουνιστικού «αντίπαλου δέους»,

Τα παραθαλάσσια ακίνητα...στην Ελλάδα «σπάνε τα ταμεία»

Ποια κρίση; Σε «χαρτογράφηση» της ελληνικής αγοράς ακινήτων η εφημερίδα die Welt καταλήγει ότι παρά την κρίση οι τιμές των παραθαλάσσιων ακινήτων έχουν ανέβει και πάλι στα ύψη. Πλεονέκτημα οι ανοιχτές παραλίες.

O Mηταράκης γκρεμίζει την πολιτική των Σαμαροβενιζέλων και παραδέχεται την αποτυχία φορομπηχτικών μέτρων….

Νότης Mηταράκης Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας…
Δείτε τι λέει μεταξύ άλλων το πουλέν της Ν.Δ για τρόϊκα, το πρόγραμμα λιτότητας και την Ελλάδα…

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Μπασταρδοκρατία, κυρ-Παντελή μου…

Κάποτε, εμείς δεν τα ζήσαμε αυτά, οι κατακτητές και οι γερμανοτσολιάδες συνεργάτες τους, έσπαγαν με τους υποκόπανους των όπλων τους τις εξώθυρες των σπιτιών, για να ελέγχουν αν οι παππούδες μας έκρυβαν μέσα ασύρματους, όπλα ή αν περιέθαλπαν αντάρτες.  
Ύστερα, ήρθε η απελευθέρωση και φύγανε οι κατακτητές κι εν τέλει η κατάσταση έμεινε μοναχά στα χέρια των γερμανοτσολιάδων και για καιρό συνεχίστηκαν τα ίδια.

Με στόχο τη δήμευση των πάντων ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…«Δεν περνάει ο νόμος ως έχει…
Ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος σε δήλωση μετά την κοινή συνεδρία των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών και Οικονομικών που συζήτησαν το νομοσχέδιο, ανέφερε…..

12 νεκροί από Λιστέρια στην Δανία..Τα ΜΜΕ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΟΥΓΚΑ..

Εδώ και πολλές ημέρες υπήρξαν περισσότεροι από 12 νεκροί..
πιθανόν από το βακτήριο Listeria (Λιστέρια) και μάλιστα ιδιαίτερης δύναμης...

Ανάμεσα στο Χρήσιμος και "Χρήσιμος ηλίθιος"..Προτιμώ να είναι χρήσιμος και επωφελής για την πατρίδα μου.

Είναι γνωστόσε όλους..
ότι ο Έλληνας γενικά είναι φιλότιμος και εγωιστής... 
Το εγωιστής βάλτε το εντός εισαγωγικών μιας και τα τελευταία χρόνια, αυτό μάλλον πήγε περίπατο μαζί με την αξιοπρέπεια και την λεβεντιά.
Σίγουρα θέλει να φαίνεται ότι κάπου είναι χρήσιμος...
Εδώ όμως είναι το θέμα..να είσαι χρήσιμος αλλά υπό ποια έννοια..πως..

Η FAZ ξεβρακώνει τους πανηγυρτζήδες και επικίνδυνους Σαμαροβενιζέλους «Η Τρόικα δεν φεύγει από την Ελλάδα…»


Η FAZ ξεβρακώνει τους πανηγυρτζήδες και επικίνδυνους Σαμαροβενιζέλους «Η Τρόικα δεν φεύγει από την Ελλάδα…» ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ…
To «τέλος της τρόικας» μπορεί να είναι απλώς μία «επιθυμία» των Ελλήνων, υποστηρίζει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine, σχολιάζοντας παράλληλα ότι οι πιστωτές αναβάλλουν συνεχώς μία αποτελεσματική λύση για το ελληνικό χρέος.

Ντροπή σας… Η νεοταξική σας αθλιότητα ξεπέρασε κάθε όριο

Ο «καρκίνος» της Νέας Τάξης έχει μολύνει όλη την Ελλάδα και έφτασε μέχρι το κόκκαλο.
Σύμφωνα με  άρθρο της Ελευθεροτυπίας και λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε όλη την Ευρώπη στέλνουν το μήνυμα πως δεν θα δεχτούν την επίσημη ρατσιστική πολιτική

Οι Η.Π.Α και οι πολιτικές δικτατορίες....

Ο Ερτογάν κάνει περίπου ότι έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου εγκαθίδρυσε μια πρωθυπουργική δικτατορία, τα αποτελέσματα της οποίας ζει στο πετσί ο υπόδουλος Έλληνας εδώ και πέντε χρόνια. Ο Ερτογάν εγκαθιστά στην Τουρκία μία προεδρική δικτατορία.
Ο Ανδρέας θεωρούσε ότι σε ένα κράτος χωρίς δομές

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Την ώρα που σφαγιάζονται οι στρατιωτικοί…άρχισαν αμφισβητήσεις νησιών από τους Τούρκους…Οι Σαμαροβενιζέλοι ακούνε..;;

Διαβάστε άρθρο της Ζαμάν, σχετικά με Ελληνικά νησιά..και τι διατείνονται οι Τούρκοι..

O Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Σεζγκίν Τανρικουλού ζήτησε να πληροφορηθεί, σε μια κοινοβουλευτική ερώτηση, αν οι ελληνικές Χερσαίες Δυνάμεις έχουν δημιουργήσει στρατιωτικές θέσεις σε ορισμένα επίμαχα-αμφισβητούμενα νησιά του Αιγαίου.

Πρόκειται..για Γενοκτονία..

Ψυχικά και σωματικά ασθενείς οι άνεργοι στην Ελλάδα.

Ότι η  ανεργία(και γενικά κάθε αγχωτική κατάσταση) γεννά ψυχικές και σωματικές ασθένειες είναι δεδομένο ....η αναφορά όμως στο συγκεκριμένο δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ(Φωτο) γίνεται ....

Φεύγω από τη χώρα που λάτρεψα. Η Ελλάδα με πρόδωσε

Τον δρόμο της ξενιτιάς, εξαιτίας της ανυπόφορης οικονομικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στη χώρα μας, πήρε η κα Μεσσαριτάκη μετά από 20 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.
Η ιστορία της κυρίας Λίτσας Μεσσαριτάκη είναι οικεία για τους περισσότερους από εμάς, αφού λίγο έως πολύ όλοι μας έχουμε στο στενό συγγενικό μας περιβάλλον πρόσωπα που αποφασίζουν να εγκαταλλείψουν την χώρα και να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά περισσότερο για τα παιδιά τους.

Γνωμοδότηση «σοκ» – Η εφορία θα μπαίνει σε σπίτια και καταστήματα για κατασχέσεις!

Η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων πανηγυρίζει για τη σωτηρία της χώρας και της ελληνικής οικονομίας… Να τους χαιρόμαστε (!!!) τους ψεύτες και τους κλέφτες… Σε γνωμοδότηση-σοκ που επιτρέπει σε εφοριακούς να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου ή την επιχείρησή σου, προκειμένου να ψάξουν να βρουν «ζεστό χρήμα» ή να κατασχέσουν άλλα κινητά πράγματα για την είσπραξη οφειλομένων, προχώρησε το Νομικού Συμβουλίου του κράτους.

Οι Ρώσοι..θα απευθυνθούν σε κινέζους κατασκευαστές…που είναι αξιόπιστοι εταίροι

Φρούτα, λαχανικά, κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά, οινοπνευματώδη από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, την Νορβηγία, την Αυστραλία και τον Καναδά δεν θα εισάγονται από εδώ και στο εξής στη Ρωσία. Σύμφωνα με τον ρώσο αναλυτή Ντμίτρι Πολεβόγ το ρωσικό εμπάργκο αφορά περίπου το ένα δέκατο των εισαγωγών. Μαζί την Ολλανδία η Γερμανία είναι ο σημαντικότερος ευρωπαίος προμηθευτής τροφίμων της Ρωσίας. Πέρυσι εξήχθηκαν στην Ρωσία αγροτικά προϊόντα συνολικής αξίας 1,6 δισεκατομμυρίου ευρώ.
Ο Μίχαελ Χαρμς, επικεφαλής του Γερμανορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου μιλώντας στον ραδιοσταθμό DLF από τη Μόσχα τόνισε ότι

Η διαφοροποίηση της σεξουαλικής μας ταυτότητας

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Καλοκαίρι του 2014, η τρόικα συνεχίζει το «βιολί» της σε αγαστή συνεργασία με την κυανοπράσινη Συγκυβέρνηση, γέμισαν οι ακρογιαλιές τουρίστες (λείπουν οι ιθαγενείς λόγω «ανέχειας») και καλώ την προσοχή
σας σε ένα θέμα διαχρονικά σημαντικό:

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Άδωνις : Εγώ δεν θέλω να έχει το κράτος ΤΙΠΟΤΑ.....
Θα είμαι ευχαριστημένος..
μπορεί να μην έχει τίποτα...

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ;;;ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ;;;Πολλοί αφελείς ελπίζουν ότι λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα θα αποτελέσουν οι Ελληνικοί υδρογανάνθρακες.
Η Αργεντινή διδάσκει. Και ο ημέτερος κ. Σαμαράς ξεπέρασε κατά πολύ σε «επενδύσεις» τον Μένεμ της Αργεντινής.
Πολλοί αφελείς ελπίζουν ότι με την παρούσα πολιτική κατάσταση,….
λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα θα αποτελέσουν οι Ελληνικοί υδρογανάνθρακες.
· Σίγουρα αυτό αποκλείεται με τις σημερινές φανερές ή κρυφές νεοταξικές δυνάμεις, τις νυν υπερνεοφιλεύθερες (που καταπάτησαν την ιδεολογία του κόμματος τους) , τις «σοσιαλιστικές», τις «ανανεωτικές αριστερές» εντός ΔΗΜΑΡ ή ΣΥΡΙΖΑ, τις «οικολογικές», είτε άλλες κρυφομνημονιακές «αριστερές».
· Εξ’ άλλου όσα πάθαμε σίγουρα τα πάθαμεγια να μας κλέψουν τους υδρογονάνθρακες μας που από την αρχή ήταν ο κύριος στόχος τους.
Και τι θα γίνει ερωτά ο κόσμος;;
Θυμίζουμε πρώτα ότι έχουμε τη νεοταξική κραυγή του ξεπουλήματος που ακούστηκε πρώτα στην Αργεντινή και μετά στην Ελλάδα : «ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ».

· 

Θυμίζουμε επίσης τη διαχρονική θρασύτητα των κυβερνώντων, με τις γερμανικές επανορθώσεις του ΙΙ Παγκοσμίου πολέμου, με την απαλλαγή τηςSiemens από όσα ομόφωνα της καταλογίστηκαν, με τον ΟΠΑΠ, με τον ΟΤΕ, με την επικείμενη πώληση της ΕΥΑΘ, της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ, των λιμανιών, των αεροδρομίων, των εθνικών οδών, των μαρίνων, των σιδηροδρόμων και γενικά των πάντων.
Και αφού ξεπουλούν ότι έχει το κράτος θα μπουν στον κόπο, πρώτα να κάνουν κρατικούς του Ελληνικούς υδρογανάνθρακες για να τους ιδιωτικοποιήσουν «οι ατσίδες» μετά;;
Προφανώς όχι.
· Από την αρχή θα τους δωρίσουν όπως έκαναν και με τον Ελληνικό χρυσό.
· Με ένα μικρό μπουρμπουάρ σε κάποιους άλλους Πάχτες, θα δωρηθούν από την αρχή οι Ελληνικοί υδρογανάνθρακες.
· Ίσως μάλιστα, όπως ο Πάκτας τους έδωσε ως λέγεται και δώρο τεράστιες δασικές εκτάσεις για «χαλκό», ίσως να τους δοθούν και μερικά νησιά μας μια και τα έχουμε πολλά, ως επιπλέον δώρο για διαφόρους σκοπούς. E.Mπίλλης

«Διαδίδοντας την αλήθεια»: Ισπανοί εθελοντές εντάχθηκαν στον αγώνα ενάντια στο Κίεβο – A. Ουκρανία (VIDEO)

Δύο ισπανοί εθελοντές  ενσωματώθηκαν στον αγώνα ενάντια της επίθεσης του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία… Λένε ότι κύριος στόχος τους είναι να διαδώσουν την αλήθεια σχετικά με τη σύγκρουση.
Ο Anhel Davilla-Rivas, 29, και ο Rafa Munez, 28, έφτασαν στο Ντόνετσκ πριν από δύο εβδομάδες για να προσφέρουν τη βοήθειά τους προς τους κατοίκους της ανατολικής Ουκρανίας.

Γεωργιάδης: «Ο ΕΝΦΙΑ έκανε μεγάλο κακό στην κυβέρνηση»..κουβέντα για τους πολίτες…

Γεωργιάδης: «Ο ΕΝΦΙΑ έκανε μεγάλο κακό στην κυβέρνηση»..κουβέντα για τους πολίτες…Δυσαρεστημένος δηλώνει ο Α. Γεωργιάδης με την τροπή που πήρε το θέμα…..
«Η υπόθεση με τον ΕΝΦΙΑ, έκανε σίγουρα μεγάλο κακό στην κυβέρνηση», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ότι και ο ίδιος είναι....

Σαουδάραβας πρίγκηπας..έχει ξεναγό την υπουργό Τουρισμού..αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!!!

Άλλος ένας πρίγκηπας έρχεται για διακοπές…και τα λιγούρια τρέχουν να τον προσκυνήσουν..
Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου υποδέχθηκε τον Al Walleed bin Talal bin Abdulaziz Al Saud, πρίγκιπα της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, η υπουργός Τουρισμού.