ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ;;;Πολλοί αφελείς ελπίζουν ότι λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα θα αποτελέσουν οι Ελληνικοί υδρογανάνθρακες.
Η Αργεντινή διδάσκει. Και ο ημέτερος κ. Σαμαράς ξεπέρασε κατά πολύ σε «επενδύσεις» τον Μένεμ της Αργεντινής.
Πολλοί αφελείς ελπίζουν ότι με την παρούσα πολιτική κατάσταση,….
λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα θα αποτελέσουν οι Ελληνικοί υδρογανάνθρακες.
· Σίγουρα αυτό αποκλείεται με τις σημερινές φανερές ή κρυφές νεοταξικές δυνάμεις, τις νυν υπερνεοφιλεύθερες (που καταπάτησαν την ιδεολογία του κόμματος τους) , τις «σοσιαλιστικές», τις «ανανεωτικές αριστερές» εντός ΔΗΜΑΡ ή ΣΥΡΙΖΑ, τις «οικολογικές», είτε άλλες κρυφομνημονιακές «αριστερές».
· Εξ’ άλλου όσα πάθαμε σίγουρα τα πάθαμεγια να μας κλέψουν τους υδρογονάνθρακες μας που από την αρχή ήταν ο κύριος στόχος τους.
Και τι θα γίνει ερωτά ο κόσμος;;
Θυμίζουμε πρώτα ότι έχουμε τη νεοταξική κραυγή του ξεπουλήματος που ακούστηκε πρώτα στην Αργεντινή και μετά στην Ελλάδα : «ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ».

· 

Θυμίζουμε επίσης τη διαχρονική θρασύτητα των κυβερνώντων, με τις γερμανικές επανορθώσεις του ΙΙ Παγκοσμίου πολέμου, με την απαλλαγή τηςSiemens από όσα ομόφωνα της καταλογίστηκαν, με τον ΟΠΑΠ, με τον ΟΤΕ, με την επικείμενη πώληση της ΕΥΑΘ, της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ, των λιμανιών, των αεροδρομίων, των εθνικών οδών, των μαρίνων, των σιδηροδρόμων και γενικά των πάντων.
Και αφού ξεπουλούν ότι έχει το κράτος θα μπουν στον κόπο, πρώτα να κάνουν κρατικούς του Ελληνικούς υδρογανάνθρακες για να τους ιδιωτικοποιήσουν «οι ατσίδες» μετά;;
Προφανώς όχι.
· Από την αρχή θα τους δωρίσουν όπως έκαναν και με τον Ελληνικό χρυσό.
· Με ένα μικρό μπουρμπουάρ σε κάποιους άλλους Πάχτες, θα δωρηθούν από την αρχή οι Ελληνικοί υδρογανάνθρακες.
· Ίσως μάλιστα, όπως ο Πάκτας τους έδωσε ως λέγεται και δώρο τεράστιες δασικές εκτάσεις για «χαλκό», ίσως να τους δοθούν και μερικά νησιά μας μια και τα έχουμε πολλά, ως επιπλέον δώρο για διαφόρους σκοπούς. E.Mπίλλης