Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Ντροπή σας… Η νεοταξική σας αθλιότητα ξεπέρασε κάθε όριο

Ο «καρκίνος» της Νέας Τάξης έχει μολύνει όλη την Ελλάδα και έφτασε μέχρι το κόκκαλο.
Σύμφωνα με  άρθρο της Ελευθεροτυπίας και λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε όλη την Ευρώπη στέλνουν το μήνυμα πως δεν θα δεχτούν την επίσημη ρατσιστική πολιτική
που εφαρμόζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις με προεξέχοντα ρόλο ανάμεσα σε αυτές την ελληνική κυβέρνηση από όλους τους χώρους.
Στα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια στην Ελλάδα,συμμετείχαν δεκάδες Ομοσπονδίες – Εργατικά Κέντρα, δημοτικά συμβούλια, φορείς κλπ..

· Δεν φταίνε βέβαια οι κατωτέρω κατευθυνόμενοι από τα νεοταξικά κόμματα, που θέλουν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνισμό για να υφίσταται ως «ρατσιστής» όσα τα όσα τόσα χρόνια του επιβάλλουν.
· Ρατσιστής άθλιοι ο Ελληνισμός που του βάλατε στην πλάτη …. ήδη περίπου 5.000.000 λαθρομετανάστες;;
· Ντροπή σας Κύριοι, Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Τσίπρες και Κουτσούμπες.
· Όλοι ίδιοι είστε και καταστρέφετε τον Ελληνισμό
Που είναι το αντίστοιχο σας ενδιαφέρον και τα συλλαλητήρια σας για τον Ελληνισμό.
Η νεοταξική σας αθλιότητα ξεπέρασε κάθε όριο. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.