Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Οι Η.Π.Α και οι πολιτικές δικτατορίες....

Ο Ερτογάν κάνει περίπου ότι έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου εγκαθίδρυσε μια πρωθυπουργική δικτατορία, τα αποτελέσματα της οποίας ζει στο πετσί ο υπόδουλος Έλληνας εδώ και πέντε χρόνια. Ο Ερτογάν εγκαθιστά στην Τουρκία μία προεδρική δικτατορία.
Ο Ανδρέας θεωρούσε ότι σε ένα κράτος χωρίς δομές
και με την Ελλάδα χωραφάκι του, θα ήταν πάντα εκείνος ο πρωθυπουργός δικτάτορας και ότι θα ζούσε αιώνια. Αποτέλεσμα: Σημίτης, ΓΑΠ, Κωστάκης, Σαμαράς και καταστροφή του Ελληνισμού.
Παρόμοια θεωρεί και ο Ερτογάν.
Προφανώς, μία χώρα χωρίς σταθερές Εθνικές δομές στο πολίτευμα της και που στηρίζεται στην ενός ανδρός αρχή, προόρισται να υποστεί τεράστιες συνέπειες..
Παραδείγματα σταθερών δομών είναι οι ΗΠΑ και η Κίνα. Είτε προς το κακό είτε προς το καλό του κόσμου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πολιτική των ΗΠΑ μετά τη πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ήδη έχει οδηγήσει τον κόσμο σε καταστάσεις πολύ χειρότερες από αυτές της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και δη της εποχής των νεοτούρκων .
Όρα ισλαμοφασίστες (που τους εξόπλισαν οι ΗΠΑ, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία), σε Συρία, Ιράκ, Λιβύη και άγνωστο μέχρι που θα φτάσουν. Σκοτώνουν όποιον χριστιανό δεν γίνει μουσουλμάνος κτλ.
Υπεύθυνες για όλα αυτά κυρίως οι ΗΠΑ. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.