Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Γεωργιάδης: «Ο ΕΝΦΙΑ έκανε μεγάλο κακό στην κυβέρνηση»..κουβέντα για τους πολίτες…

Γεωργιάδης: «Ο ΕΝΦΙΑ έκανε μεγάλο κακό στην κυβέρνηση»..κουβέντα για τους πολίτες…Δυσαρεστημένος δηλώνει ο Α. Γεωργιάδης με την τροπή που πήρε το θέμα…..
«Η υπόθεση με τον ΕΝΦΙΑ, έκανε σίγουρα μεγάλο κακό στην κυβέρνηση», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ότι και ο ίδιος είναι....
«δυσαρεστημένος» από το πώς εξελίχθηκε η ιστορία με τον ΕΝΦΙΑ.
Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών πήραν τον νόμο και τον εφάρμοσαν με τη μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα, ώστε να μην τους καταλογίσουν ευθύνες ότι προσπάθησαν να ευνοήσουν κάποιον. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν λάθος και στις περιοχές που δεν υπήρχαν αντικειμενικές αξίες, να ορίσουν ως αντικειμενική αξία την πλησιέστερη.
Υ.Γ
προφανώς το μόνο που τους νοιάζει είναι η κυβέρνηση, οι καρέκλες και η επανεκλογή τους..
Δεν δίνουν δεκάρα για τους πολίτες τους οποίους υποτίθεται ότι υπηρετούν…απλά τους έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.