Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Σαμαράς:" η αναλγησία της κυβέρνησης πυροδοτεί κάθε είδους αντικοινωνικές συμπεριφορές."

"Από την άλλη πλευρά, όμως, οφείλουμε να πούμε πως, όταν υπάρχει αναλγησία και ανευθυνότητα από την πλευρά της εξουσίας, τότε πράγματι πυροδοτούνται φαινόμενα ανυπακοής και αυτοδικίας.
Όταν διαρρηγνύεται το Κοινωνικό Συμβόλαιο ανάμεσα στην Κυβέρνηση και το λαό, τότε καταρρέει η εμπιστοσύνη των πολιτών στους νόμους και διαχέεται κάθε είδους αντικοινωνική προδιάθεση....

Για να το διαψεύδει ο Στουρνάρας..θα γίνει

Ο κ. Στουρνάρας σε τηλεοπτικό σταθμό σήμερα το πρωί είπε. ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος "κουρέματος" των καταθέσεων ενώ τόνισε ότι οι καταθέτες χάνουν χρήματα καθώς τα επιτόκια στο εξωτερικό είναι πολύ χαμηλά.
Κούρεμα καταθέσεων

Σαν σήμερα 10 AYΓOYΣTOY 1948 και 1997

"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"
10 AYΓOYΣTOY 1948 (Εμφύλιος) Τιμή φύλλου δρχ . 500
Λονδίνον (Tου απεσταλμένου μας Aθ. E. Σέμπου).
Στην 14η Oλυμπιάδα τέσσερα Ελληνόπουλα με ροζιασμένα τα χέρια από την βιοπάλη και τα πρόσωπα πρόωρα ρυτιδιασμένα, διεκδικούν μόνα, χωρίς κανέναν άλλον Έλληνα θεατήν εκτός από τους ένα ή δύο συνοδούς των, την νίκη από τους ισχυρούς –των σπορ– της γης στους αγώνας ελληνορωμαϊκής πάλης (...)

Siemens Über Alles...

Στο γερμανικό προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα, η εταιρεία Siemens, η οποία προκάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μεταπολεμικά σκάνδαλα στη χώρα, με τη συνδρομή των κυβερνήσεων και των συγκυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , απολαμβάνει ασυλία και προνόμια νεοαποικιακού τύπ ου. Ένα ειδικό καθεστώς που της δίνει το «δικαίω μα» να μην έχει πληρώσει τίπ οτε για τη ζημιά που προκάλεσε στο ελληνικό δημόσιο...
Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου
Πριν από ένα χρόνο, στις 23 Αυγούστου 2012, η νεοσύστατη τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά

Την «κολοκυθιά» παίζουν...με το κούρεμα χρέους

Από τη μία υψηλόβαθμα στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης δεν θεωρούν αναγκαίο το κούρεμα του ελληνικού χρέους, από την άλλη οικονομολόγοι πιστεύουν ότι δεν αποφεύγεται. Οριστική απάντηση μετά τις 22 Σεπτεμβρίου.
Ο γερμανός υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ επανέρχεται σε δηλώσεις του στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο (dpa) για το ενδεχόμενο «κουρέματος» του ελληνικού χρέους υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

REUTERS.Πρόστιμο στο Ελληνικό υπουργείο Οικονομικών για μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων σχεδόν ολόκληρου του πληθυσμό της χώρας!

Τεράστιο και πρωτοφανές σκάνδαλο από την γιγάντια διαρροή προσωπικών δεδομένων, εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, από τα απόρρητα αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Έχουν περάσει 9 μήνες και το Υπουργείο Οικονομικών

Ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο μετέφερε άχυρο για τα βόδια....

 
Ω !  ΕΛΛΆΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΊΑΣ....

Ντάρλα Ντιρλάνταντα — Ωωωωω, Ντίρλαντα ντιρλάνταντα….. (με Dalida)

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

Πάνος Καμμένος: Τι συζήτησε στην Αμερική ο κ.Σαμαράς για Σκόπια και Κύπρo;;


"Τῶ τράγω ὁ ἔριφος ἔλεγεν· ῶ πάτερ οἱ μάγειροι ἀπέθανον· ὁ δὲ πρὸς αὐτὸν· οὐαὶ σοι, τέκνον, ὅτι εἰς ἱδιώτου χεῖρας μέλλεις ἐμπεσεῖν." (Αρχαία Ελληνική Γραμματεία)

"Τῶ τράγω ὁ ἔριφος ἔλεγεν· ῶ πάτερ οἱ μάγειροι ἀπέθανον· ὁ δὲ πρὸς αὐτὸν· οὐαὶ σοι, τέκνον, ὅτι εἰς ἱδιώτου χεῖρας μέλλεις ἐμπεσεῖν." (Αρχαία Ελληνική Γραμματεία)
 
ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ:   Το κατσίκι έλεγε στον τράγο: "Πατέρα, οι μάγειροι (εκδοροσφαγείς) πέθαναν"· κι εκείνος του απάντησε: "Αλίμονό σου παιδί μου, σε χέρια άσχετου θα πέσεις."

Λουκουμομπεμπέδες…

Image 
Μέσα από σκοτεινές στοές
ο κάθε λουκουμομπεμπές,
μας έρχεται, για να γκρεμίσει
όσα μ’ αγώνες και θυσίες
έχουνε κάποιοι άλλοι χτίσει…

Αυτοί, π’ άλλοτε κράζανε
«πατρίδα και θρησκεία»,
τα προσωπεία βγάλανε
πια της υποκρισίας
και τα ειδεχθή τους πρόσωπα

Εθνικός κίνδυνος η πώληση σε ξένα funds των «κόκκινων» δανείων της ΑΤΕ

Για ύποπτα χέρια που εξυπηρετούν ύποπτους σκοπούς κι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια της υπό εκκαθάριση ΑΤΕ Bank μίλησε στην πρωινή ενημέρωση του radio1d.gr ο δικηγόρος – συνεργάτης του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Γιώργος Γραμμένος.
Αν αυτή η διαπραγμάτευση ευδοκιμήσει

«Πατώσαμε… Τα παιδία παίζειν καταστρέφοντας τη χώρα…»

ΘΕΟΧΑΡΗΣ -ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ -ΝΤΟΛΚΑΣ -ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ -ΤΣΟΥΚΑΣ  — Δες τον Χάρη Θεοχάρη στο βίντεο, Από το 53:14 έως τέλος!!!!  Το σχετικό βίντεο υπάρχει στη διεύθυνση http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=726

 ….Αυτόν που τον είχαν βάλει από υπουργικό γλύφτη, σε θέση Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων,

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Αυτά που έβλεπε το 2011 ο κ.Σαμαράς..σήμερα δεν τα βλέπει;;

Δείτε το βίντεο

ΡΩΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ;;;;

Δρ. Κυριάκος Τόμπρας

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ:«ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
«ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στα Ιωάννινα όπου βρίσκεται για περιοδεία, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων είπε τα εξής:

Νότης Μαριάς: Το σημερινό success story του κ. Σαμαρά αφορά στην εκτόξευση της ανεργίας στο 27,6%

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ 27,6%

«Το σημερινό success story του κ. Σαμαρά αφορά στην εκτόξευση της ανεργίας στο 27,6% παρά τον υπερδανεισμό της μνημονιακής Ελλάδας με πάνω από 200 δις ευρώ και τη βίαιη μείωση των μισθών του ιδιωτικού τομέα προκειμένου

Ραχήλ Μακρή: Πλήρης δικαίωση των εργαζόμενων και των θέσεων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ΕΑΒ.

Με την 259/2013 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων το Μονομελές Πρωτοδικείο Θηβών, έκρινε σχετική προσφυγή εργαζομένων της ΕΑΒ και αποφάσισε ότι: «Δεν υπάρχει λόγος επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος ικανός να δικαιολογήσει τέτοιας έκτασης και έντασης περιορισμούς συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων».
Θυμίζουμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τις 18 Απριλίου 2013 είχαν καταθέσει την τροπολογία με γενικό αριθμό 455 και ειδικό 40 με την οποία ζητούσαν την εξαίρεση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας από το πεδίο εφαρμογής του ν. 4093/12.

ΝΔτη..πόσο ακόμα εξευτελισμό και συγκάλυψη μπορείς να αντέξεις;;

Δείτε το βίντεο...

Σε 50 ημέρες (!) οι κατασχέσεις για τα Ταμεία

Κατασχέσεις εντός 50 ημερών, από τη στιγμή που θα λήξει η προθεσμία καταβολής των εισφορών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, για ποσά άνω των 5.000 ευρώ, προωθεί το υπουργείο Εργασίας μέσω της δημιουργίας του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).
Η σχετική υπουργική απόφαση που υπογράφηκε στις 5 Αυγούστου αναφέρει

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ – ΜΠΛΟΦΑ Ο.Α.Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ...

της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Είστε (αν)ασφαλισμένος στον Ο.Α.Ε.Ε. ; Μήπως σας έχει δημιουργήσει χρέη διότι τα υπέρογκα ασφάλιστρα του είναι αδύνατον να τα πληρώσετε βάσει του εισοδήματος σας ; Τέλος, μήπως λάβατε το περιβόητο «ραβασάκι» Ο.Α.Ε.Ε. που στέλνεται τώρα κατά κόρον με τίτλο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ» ;

Ξεκινά το πανηγύρι για τις διοικήσεις του ΤΤ με κακουργηματικές διώξεις. Θα φτάσουν μέχρι τα “πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος”;


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος αναμένεται να ασκηθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες…
σε βάρος των πρώην μελών της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (περίοδος 2007-2009) με επικεφαλής τον Άγγελο Φιλιππίδη.
Η δίωξη θα αφορά τα αδικήματα της απιστίας, της ηθικής αυτουργίας σ’ αυτή και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τα οποία τιμωρούνται σε βαθμό

ΕνδοΠΑΣΟΚικός τσοκαροναζισμός… — Μην τον αφήνετε να πάρει ανάσα!!!

— Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ: Που να βρεθούν λεφτά να θρέψουμε τόσους συνταξιούχους; Όπου την δείτε μπροστά σας “φτύστε την να μην μας την ματιάσουνε”!

  — Μας το κατήγγειλαν Κορίνθιοι Πολίτες πριν από λίγη ώρα και έχει να κάνει με ένα  ακόμα “κατόρθωμα” της πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ και μέλους της σημερινής Κ.Ε , Κατερίνας Φαρμάκη.

Στρατιές συμβούλων στα υπουργεία...όσοι πιστοί προσέλθετε...


Δεν τους προλαβαίνουμε...
Άλλα τρία άτομα διόρισε ο Μητσοτάκης...
Οι 2 δημοσιογράφοι από την εφημερίδα "Δημοκρατία"

Ταμήλος: Δεν πρόκειται να γίνει κοινωνική εξέργεση..είναι όλα μελετημένα

Aπίστευτα προκλητική δήλωση του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ Ταμήλου προχθές το πρωί,  στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό "Ζυγός". 

Όταν ο παρουσιαστής του είπε ότι ενδέχεται να γίνει κοινωνική εξέγερση από τα νέα μέτρα και τις απολύσεις αυτός είπε

Νταλάρα: αν εξαιρέσει κανείς περιόδους πολέμου, δεν υπήρξε στο παρελθόν άλλη χώρα που να βίωσε μείωση στην οικονομική της απόδοση ..

Λύσεις για την υπέρβαση της ελληνικής κρίσης χρέους προτείνει ο Τσαρλς Νταλάρα Ο Τσαρλς Νταλάρα επανέρχεται με κριτική και προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσης στην Ελλάδα. Προτείνει επενδυτικό ταμείο για χώρες του Νότου και καταγγέλλει τη βραχυπρόθεσμη πολιτική λιτότητας.
Ο Τσαρλς Νταλάρα, πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, κάνει προτάσεις για το πώς θα βγει η Ελλάδα από τη μέγγενη του χρέους. Στην εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung και από τη θέση του εργαζόμενου σε εταιρία Ιδιωτικών Επενδυτικών Κεφαλαίων,

«Καταστροφική» η κατάσταση στο Νότο

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ifo Χανς-Βέρνερ Ζιν διαφωνεί με την πολιτική της ΕΚΤ να αγοράζει ομόλογα προβληματικών τραπεζών και αποκαλεί «παυσίπονο» τους τρόπους διάσωσης των χωρών σε κρίση. 
«Κοιτάξτε, αυτό που η ΕΚΤ δεν κάνει εδώ και καιρό είναι να καλύπτει μόνο με ρευστό τις τράπεζες. Εκείνο που κάνει είναι να δίνει

Νταηλίκια φοροκλεπτών...

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΣΤΗ χώρα των αντιθέσεων, μην ελπίζεις εύκολα σε…εξισώσεις. Με το φιλότιμο άνισα κατανεμημένο, βιώνουμε την αντιφατικότητα της καθημερινότητας που μπερδεύει και αποπροσανατολίζει. Είναι ο έλληνας εκείνος που θα σου’ δινε και την ψυχή του από φιλότιμο, εκείνος που θα σου τη «σπάσει» με την ιδιοτέλεια, αδίσταχτος για το ατομικό του συμφέρον.

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

Χαρίζουν εκατοντάδες εκατ. στους καναλάρχες, αφαιρώντας τα από τα έσοδα του Κράτους!

Προσέξτε το μέγα δώρο που κάνουν στους καναλάρχες οι Πολιτικοί που μας κυβερνούν και ο δήθεν Πρόεδρος που υπογράφει την ίδια στιγμή που ο λαός μας υποφέρει αφάνταστα σε όλα τα επίπεδα. Στην κυριολεξία εξοντώνουν, όλους όσους δεν μπορούν να αντιδράσουν και χαρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια φόρους στα κανάλια για να τους στηρίζουν! Στις 31 Δεκεμβρίου 2012 οι Βουλευτές μας ψήφισαν το εξής νομοσχέδιο: Κεφάλαιο Ε΄- Υπουργός Επικρατείας – Άρθρο 22.

Γερμανικό Ινστ. Οικ. Ερευνών:Να διαγραφεί το μισό του ελληνικού χρέους

Θέμα χρόνου μπορεί να θεωρείται μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Αυτή η εκτίμηση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα όταν προέρχεται από το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών. 
Μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο πρόεδρος του εκτίμησε ότι η ελληνική κυβέρνηση

Μειώστε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης λένε οι πρατηριούχοι

petrelaioΤη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα της περιόδου 2011-2012, δηλαδή στα 6 λεπτά ανά λίτρο ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων επισημαίνοντας ότι η εξίσωση του φόρου κατά την περασμένη χειμερινή περίοδο 2012-2013, με αυτόν του πετρελαίου κίνησης, δεν πέτυχε ούτε τον στόχο πάταξης της λαθρεμπορίας, ούτε τον στόχο αύξησης των δημοσίων εσόδων.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ:«ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ «ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ»

ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
«ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ «ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ»
Με μία μεγάλη- για πρώτη φορά – περιοδεία του στα Πομακοχώρια του Νομού Ξάνθης τελειώνει απόψε (7/8/2013) η επίσκεψη του Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στη Θράκη.

Η «Εταιρεία Αξιοποίησης Ακίνητης Εκκλησιαστικής Περιουσίας Α.Ε.» πριν δέκα χρόνια ήταν κατακριτέα από τον σημερινό αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, ενώ από το 2009 άλλαξε άποψη.


  Σας παραθέτουμε τα σχετικά δημοσιεύματα της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ", για την στάση του Μακαριστού Χριστοδούλου, σε ότι αφορούσε την πολιτική αξιοποίησης της Εκκλησιαστικής Περιουσίας και την σκληρή κριτική που του άσκησε ο τότε Επίσκοπος Θηβών και σήμερα Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.

Φωτιά στα μπατζάκια μας!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός
Αλήθεια τι μετράει περισσότερο, πως ξεκίνησε ή πως σβήνει μια πυρκαγιά;  Φυσικά σε ολόκληρο τον κόσμο μετρά το πώς σβήνεις μια πυρκαγιά, γιατί το πώς ξεκίνησε είναι ένα δεύτερο στάδιο όπου σε αυτό πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς για να βρεθούν πιθανοί εμπρηστές, παραλήψεις, αστοχίες υλικού κλπ.  Μόνον στην Ελλάδα

Τα 13 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ που συνδέονται με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Η περίπτωση του ερωτύλου Σίμου Κεδίκογλου, αν και ελαφριάς μορφής, συγκρινόμενη με τις διαχρονικά εγκληματικές συμπεριφορές σε βάρος του ελληνικού δημοσίου από την πλειονότητα των πολιτευτών της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτει αν μη τι άλλο, τις νεκροφιλικές τάσεις της κυρίαρχης εδώ και δεκαετίες, πολιτικής τάξης που ελλείψει υγιούς πλέον σώματος, συνεχίζει να ασελγεί στο κοινωνικό πτώμα της σημερινής Ελλάδας, μιας χώρας που οι ίδιοι καθ’ έξιν, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση κατακρεούργησαν.

GUARDIAN.”Επισιτιστική κρίση στην Ελλάδα: Οικογένειες αντιμέτωπες με την πείνα ενω τελειώνει το καλοκαίρι”.

Greece’s food crisis: families face going hungry during summer shutdown

Frontline charities report that up to 90% of families in the poorest neighbourhoods rely on food banks and soup kitchens. But, with no end to austerity in sight, even the volunteers are flagging


Κατακρεούργηση του κατώτερου μισθού και κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Στην κατακρεούργηση του κατώτερου μισθού και την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας παρουσιάζει ως «πολύ μεγάλη μεταρρύθμιση» ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, ενώ υποκριτικά δηλώνει οτι δεν υπάρχει θέμα μείωσης του κατώτερου μισθού μέχρι το τέλος του 2016. 
Σε δηλώσεις του χτες στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Εργασίας προκάλεσε τους εργάτες και τις εργάτριες για άλλη μια φορά ισχυριζόμενος πως «η Ελλάδα έκανε μία πολύ μεγάλη μεταρρύθμιση.

Οι βάσεις σε 40 περιζήτητες σχολές

Βουτιά στις βάσεις εισαγωγής δεκάδων τμημάτων υψηλής και μεσαίας ζήτησης, ακόμα και αυτών σε μεγάλα αστικά κέντρα, και άνοδο των βάσεων σε σχεδόν όλα τα στρατιωτικά, εξαιτίας της μεγάλης μείωσης των θέσεων, δείχνουν οι τελευταίες εκτιμήσεις
 
Οι υποψήφιοι που στοχεύουν σε υψηλόβαθμα τμήματα θα πρέπει,

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΚΩ;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ;;

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Ο Άδωνις θα σώσει την υγεία με..."Χρήση Οικονομικών εργαλείων για την καταπολέμηση του θορύβου: Μια στρατηγική για τον τομέα των αεροσκαφών"

"Ρελάνς" Γεωργιάδη μετά τους έξη διορισμούς του Μητσοτάκη ... Διόρισε στο γραφείο του άλλους πέντε..

Γράφαμε την περασμένη Παρασκευή  ΕΔΩ ..."Με το Καλημέρα..επτά άτομα στο Υπουργείο Υγείας του Άδωνι..."
Πήρε φόρα ο Άδωνις δεν του έφταναν τα 7 άτομα

Ραχήλ Μακρή: Σε πανικό Συγκυβέρνηση για Siemens.

Ραχήλ Μακρή: Σε πανικό Συγκυβέρνηση για Siemens.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κυρία Ραχήλ Μακρή κατέθεσε την με αρ. πρωτ. 12291/1197 Ερώτηση σε συνδυασμό με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων με θέμα: "Εκπληρώνονται οι συμβατικές υποχρεώσεις των εταιρειών Siemens AG και Siemens ΑΕ προς το Ελληνικό Δημόσιο, όπως προβλέπει το Σχέδιο Συμφωνίας Συμβιβασμού;"

Η ανυπέρβλητη αξία της ρήσης του Λεωνίδα. Σαν σήμερα ο Λεωνίδας είπε το Μολών Λαβέ (βίντεο)

Σαν σήμερα, το 480 π.Χ.: Στα Στενά των Θερμοπυλών, ο αρχηγός των Ελλήνων στρατιωτών, o θρυλικός βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας, απαντά «Μολών Λαβέ» στην πρόταση του βασιλιά των Περσών, Ξέρξη, να παραδώσει τα όπλα. 

Οι 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα αντιστάθηκαν μέχρι να πέσει και ο τελευταίος, μένοντας ανεξίτηλοι στην ιστορική μνήμη και κατακτώντας δικαιωματικά ένα βάθρο στο πάνθεον των παγκόσμιων ηρώων...

Ξένοι «γύπες» πάνω από τα σπίτια!

«Γύπες» πετάνε πάνω από τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων και διεκδικούν αντί πινακίου φακής τους κόπους μιας ζωής. 

Τα distress funds έρχονται στην Ελλάδα και ζητάνε από τις τράπεζες να αγοράσουν «κόκκινα» δάνεια (στεγαστικά και επιχειρηματικά κυρίως) έναντι 10 λεπτών το κάθε ευρώ δανείου.

Τα distress funds, όπως δείχνει και η ονομασία τους (distress = αγωνία, θλίψη),

Για το υπουργείο, η μουσική και τα καλλιτεχνικά μαθήματα δεν χωράνε στο “νέο σχολείο” της αγοράς και των χορηγών

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ Μ Ο Υ Σ Ι Κ Ω Ν Φ Ι Λ Α Ρ Μ Ο Ν Ι Κ Η Σ Ο Π Α Ν Δ Η Μ Ο Υ Α Θ Η Ν Α Ι Ω Ν  
Αθήνα,6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το σωματείο μουσικών της φιλαρμονικής του δήμου της Αθήνας καταδικάζει την απόφαση του υπουργού παιδείας, να καταργήσει από το καινούργιο ωρολόγιο πρόγραμμα των Γυμνασίων που εστάλη στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα ήδη πετσοκομμένα μαθήματα

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της ΛΑΡΚΟ κατά της ΔΕΗ

Tο δικαίωμα να διακόψει την ηλεκτροδότηση της ΛΑΡΚΟ έχει πλέον η ΔΕΗ καθώς το  Πρωτοδικείο της Λαμίας στο οποίο είχε προσφύγει η μεταλλουργία νικελίου κατά της ΔΕΗ, δικαίωσε την δεύτερη.
Ωστόσο, μια τέτοια κίνηση δεν πρόκειται να υλοποιηθεί τουλάχιστον μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Ιδού ο βουλευτής της Ν.Δ που δήλωσε: Η " ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΔΝΤ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΕίχαμε γράψει το Σάββατο ΕΔΩ για τον βουλευτή της Ν.Δ που είχε δηλώσει: Η " ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΔΝΤ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 
Όπως βλέπετε και από την φωτογραφία δεν είναι άλλος...

ΑΝ.ΕΛΛ Κοζάνης: δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς πραγματική και στοχευμένη στήριξη της επιχειρηματικότητας

Στο πλαίσιο των δράσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Ε. Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας επιτροπής του κινήματος με το προεδρείο του Ε.Β.Ε. Κοζάνης στο γραφείο του Προέδρου του επιμελητηρίου.
Αναλύθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης συζητήθηκαν και οι ενδεδειγμένες λύσεις τους.

Ιστορική στιγμή: Τίμησε το πουλί του πρωθυπουργού και το πήρε! (το χρίσμα…)

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Είναι από τις ελάχιστες φορές στην παγκόσμια ιστορία που μία πολιτική απόφαση μπορεί να αποτελέσει σταθμό για την συντριβή κάθε κακόπιστου κριτή μίας κυβέρνησης.

Μιλάμε για την τοποθέτηση ενός ανθρώπου σε θέση κλειδί, από μία κυβέρνηση που δείχνει να συνθλίβει κλισέ δεκαετιών.

Έτσι με μία μόλις κίνηση η πολιτική ηγεσία του τόπου αποδεικνύει περίτρανα πως:

''Διάγγελμα'' από τον εκτελώντα χρέη πρωθυπουργού, BennyZelo;

Σύμφωνα με ''κύκλους'' του Μega και ''πηγές'' της Ιππο-κράτους, ο πρωθυπουργεύων αντιπρόεδρος (6-10 Αυγούστου '13, εξαιτίας απουσίας στις ΗΠΑ του πρωθυπουργού), ετοιμάζει ''διάγγελμα'' προς τον ελληνικό λαό,

Εκλογές τώρα;

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Όλοι οι κυβερνητικοί μάς ενημερώνουν επί καθημερινής σχεδόν βάσεως ότι εμείς, δηλαδή ο λαός, δεν θέλουμε εκλογές τώρα με τίποτε. Που να έλθει ο κόσμος ανάποδα, εμείς επιμένουμε σταθερά: όχι εκλογές. Διερμηνεύουν τις επιθυμίες μας, όπως κάνει ο πρωθυπουργός ή ο Πρόεδρος της ...

Πως θα εφαρμοσθεί η "κινητικότητα" στα νοσοκομεία

Σε δύο στάδια θα γίνει η αξιολόγηση του προσωπικού στο ΕΣΥ για την εφαρμογή της κινητικότητας νοσηλευτών, διοικητικών και των 210 γιατρών πρώην νοσοκομείων του ΙΚΑ. 
 
Στην πρώτη φάση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοι θα παραμείνουν στις υπηρεσίες, ενώ στη δεύτερη θα αξιολογηθούν

Για δεύτερη ημέρα κλειστά τα παραρτήματα του ΟΑΕΔ

Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία

Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ διαμαρτυρόμενοι για την κινητικότητα και την αποδόμηση -όπως αναφέρουν- του Οργανισμού.
Μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ τονίζουν ότι η κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας.

Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.

Πέρυσι τέτοια εποχή και επί δύο σχεδόν μήνες, σε όλα τα ΜΜΕ γινόταν λόγος ότι η Κυβέρνηση θα προβεί σε περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων, γιατί δήθεν επιέζετο από την «Τρόικα»... Με αυτό το πρόσχημα, κατάργησε το επίδομα και την σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα του τρίτου τέκνου και την εφ΄ άπαξ παροχή των 2.000 ευρώ για όσες αποκτούσαν 3ο τέκνο και άνω, καταργώντας κάθε ίχνος δημογραφικής πολιτικής.

Ο Μητσοτάκης που είχε σοκαριστεί απ τον αριθμό των μετακλητών.. πήρε ΜΟΝΟ έξη...(βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης..αυτός ο φέρελπης πολιτικός όταν ανέλαβε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης , αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει ο ίδιος και η κ. Χριστοφιλοπούλου, είπε ότι θέλουν να εμπιστευθούν τα άξια στελέχη του υπουργείου, με στόχο να υπάρξει θεσμική συνέχεια. Μάλιστα, όπως είπε,

Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

ΠΑΣΟΚ: Γύρισαν "πίσω"...Δώρισαν το γυμναστήριο

Στα παλιά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη μετακόμισε το ΠΑΣΟΚ καθώς εκεί το ενοίκιο είναι πολύ φθηνότερο από το κτίριο της Ιπποκράτους. 

Η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ, έγινε από τους ίδιους τους υπαλλήλους και τα στελέχη του κόμματος....
...καθώς οι οικονομικοί καιροί είναι χαλεποί και δεν