Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Από την 1η Μαρτίου 2012..κάρτα εργασίας

Από την πρώτη Μαρτίου του 2012 θα ξεκινήσει η εφαρμογή της κάρτας εργασίας σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με το κλιμάκιο της "τρόικας".
Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα εγκαταστήσουν το σύστημα στους χώρους εργασίας τους και θα καταβάλλουν εμπροθέσμως τις ασφαλιστικές εισφορές, θα έχουν έκπτωση 10% επί των αντίστοιχων εισφορών. Η έκπτωση θα αφορά τόσο τις εργοδοτικές όσο και τις εργατικές εισφορές.

Δάνειο για το δώρο και τις συντάξεις

Σε δανεισμό, με σκοπό την ταμειακή διευκόλυνσή τους ενόψει της καταβολής συντάξεων και δώρων Δεκεμβρίου 2011, προχωρούν οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Έκαστος στο είδος του ...

Γράφω τα παρακάτω με αφορμή την παταγώδη (και ομολογημένη πλέον) αποτυχία της εφαρμογής της “εφεδρείας” στον Δημόσιο τομέα:
Στους πολίτες αυτή της χώρας επιβλήθηκε η λύση Παπαδήμου προτάσσοντας το χαρακτηριστικό του τεχνοκράτη, του «manager», του τραπεζίτη που μπορεί να χειριστεί τα οικονομικά προβλήματα και γνωρίζει πως να συνδιαλέγεται(1) με την ηγεσία των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το μέτρο της «εφεδρείας», ανεξάρτητα από την παραπλανητική του ονομασία, ήταν σαφώς μια δράση μείωσης του μισθολογικού κόστους και αναδιοργάνωσης. Τέτοιες δράσεις

ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΣHΚΩΘΕΙΤΕ (Μέρος 2)

The bondholder
Ας πάμε πίσω στον Οκτώβριο του 2009. Είναι δεκατρείς μήνες μετά από την Lehman Bros. Κάνεις δεν ήταν προετοιμασμένος για ένα πιστωτικό γεγονός όπου μια χώρα θα χρεοκοπούσε. Μόλις γλύτωσαν από το Dubai που ήταν πολύ μικρό πιστωτικό γεγονός. Τα σπρεντς της Ελλάδος στα 185 από ότι θυμάμαι. Μεγάλη αστάθεια στις αγορές.
Η ατομική βόμβα στα χέρια του ΓΑΠ.

Διαβάστε τις Ταξιδιωτικές οδηγίες……

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χ.Παπουτσής και ο Υπουργός Πολιτισμού Π.Γερουλάνος είναι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία τόσο τον ξενοδοχείων όσο και το εμπορικών καταστημάτων για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Διαβάστε τις Ταξιδιωτικές οδηγίες……
Don’t do / don’t go
Athenians hold negative perceptions for the areas around Omonoia Square and locals advise you to avoid these areas late at night.

Άλλη μια αποκάλυψή μας που έρχεται στο προσκήνιο..μετά από 9 μήνες

Πολλοί ιστότοποι αλλά και εφημερίδες το τελευταίο διάστημα ψάχνοντας για θέματα, όλως τυχαίως πέφτουν πάνω σε δικά μας άρθρα και αποκαλύψεις...
Κλασσικό παράδειγμα είναι άρθρο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο, σχετικά με τις αποτυχίες του κ. Βενιζέλου, να προωθήσει τα εθνικά μας θέματα και τις επιδιώξεις στο πλαίσιο της Νέας Δομής του ΝΑΤΟ.
Για να γίνουμε πιο σαφείς σας θυμίζουμε τις σχετικές αποκαλύψεις μας:

Θα πληρώνουν ΦΑΠ ακόμα και τα χωράφια στα... κοσμικά νησιά

'Ολα τα ακίνητα, ακόμη και τα οικόπεδα που βρίσκονται εκτός σχεδίου πόλης, θα περιλαμβάνονται στον υπολογισμό του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ).
Αυτό προβλέπει πρόταση που εξετάζουν στο υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος. Του μέτρου θα εξαιρούνται τα χωράφια των αγροτών.
Σε μια τέτοια περίπτωση για όσους κατέχουν

Η πρόταση του Υπουργείου 'Αμυνας για το μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις

Νέες, οδυνηρές περικοπές έρχονται για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με την κατάργηση εντός του 2012 του ειδικού μισθολογίου που απολαμβάνουν έως σήμερα, αν και κουτσουρεμένο, τη διετία 2009-2011.
Η «δημοκρατία» αποκαλύπτει σήμερα την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Εθνικής Αμυνας προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αλλά και του υπουργείου Οικονομικών, η οποία περιλαμβάνει

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αποδεκτό έγινε το αίτημα για αυτοπρόσωπη παρουσία του ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ στο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης να εξηγήσει τους λόγους που όπως υποστηρίζει, δεν θεωρείται

Γι' αυτό....Ευάγγελε δεν θα γίνεις ποτέ Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός, όσο κι αν προσπαθήσεις !

Αυτή η φαρμακερή (τόσο γνωστή) Σημιτική ματιά, στην ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, που σε "κάρφωνε" όταν "αστειευόσουν" την ήμερα(που να μην έσωνε) της εκλογής του(18.01.1996) ως πρωθυπουργού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά την παραίτηση του Ανδρέα και της Μιμής, έχει "γρουσουζέψει" και στιγματίσει, από τότε και για πάντα, την πολιτική σου πορεία.
Την "πάτησες" και τώρα που οι επίγονοι του Σημίτη (ιδέ ΠΑΠΟΙΚ,κλπ), σου "φόρτωσαν" το ΥΠ. ΟΙΚ.

Το ΔΝΤ ψάχνει 200 δις από Ευρωπαϊκές χώρες...

Το ΔΝΤ σχεδιάζει να αντλήσει 200 δισεκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα και με τη σχετική απόφαση της συνόδου κορυφής της Ενωσης την περασμένη εβδομάδα, και στη συνέχεια να ζητήσει από άλλες ισχυρές οικονομίες να συμβάλουν
Στο πλαίσιο αυτό στο Ταμείο αναπτύσσεται προβληματισμός για την αρχική διστακτικότητα, αν και προς το παρόν όχι κάθετη άρνηση, των Ην. Πολιτειών και της Κίνας

ΠΑΣΟΚ Statistics! Το θέμα της ημέρας από το TaXalia

ΔΕΣΜΗΕ: Αύξηση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 7,2%
ΔΕΗ: Υπάρχει μειωμένη ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια!
Τελικά τι ισχύει;;  Μήπως έχει χαθεί η μπάλα ΚΑΙ εκεί;;

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για το μέλλον του Αεροδρομίου Λάρισας

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν χθες το βράδυ το "Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο" του δήμου Λάρισας, στην κεντρική ενημέρωση-συζήτηση για το μέλλον του Αεροδρομίου Λάρισας.
 

e-Επιλογές 16/12/2011

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εισπρακτικές εταιρείες ανακοίνωσε για την είσπραξη χρεών ο Βενιζέλος!

Το γράφαμε εδώ και καιρό ότι το Υπουργείο Οικονομικών εδώ και καιρό έχει αφήσει στο έλεος του θεού τις εισπράξεις από φόρους κτλ. έχοντας ως μόνο στόχο να βάλει κάποια στιγμή ιδιώτες στη θέση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Αυτή η στιγμή ήρθε, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι στη μάχη για τις εισπράξεις του δημοσίου θα μπουν μεγάλες εισπρακτικές εταιρείες οι οποίες εξειδικεύονται στην είσπραξη ιδιωτικών χρεών και τραπεζικών χρεών.

Σοκ από αφίσα με την Παναγία

Σάλο στους απανταχού χριστιανούς και θύελλα αντιδράσεων προκαλεί γιγαντοαφίσα που τοποθετήθηκε έξω από εκκλησία του Οκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία, η οποία απεικονίζει την Παναγία να κοιτάζει με απόγνωση ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Η σοκαριστική αφίσα αποτελεί μέρος καμπάνιας κατά των εκτρώσεων, την οποία έκανε αμφιλεγόμενη εκκλησία της Νέας Ζηλανδίας θέλοντας, όπως υποστηρίζεται, να στείλει μήνυμα στις

Γιορτές "Χριστούγεννα στη Λιβαδειά 2011″

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…
… γιορτάζουμε
για να μην χαθεί
η ελπίδα από μας
και το χαμόγελο από τα
χείλη των παιδιών μας …
Με το μήνυμα αυτό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς ,

O δήμαρχος Λάρισας κ. Τζανακούλης, κατηγόρησε στρατηγό για καταπάτηση 200 στρεμμάτων....

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Πριν μερικές ημέρες έγινε στην Λάρισα εκδήλωση, για να τιμηθεί ο Πολίτης με γράμματα κεφαλαία, κ. Γεώργιος Ζιαζιάς.
Ο αειθαλής αυτός Λαρισαίος στο πλαίσιο της εκδήλωσης έδωσε διάλεξη με θέμα «Ο στρατός της Λάρισας, παράγων ανοδικής πορείας της πόλης, 4ο Σύνταγμα Πεζικού - Β΄ Σώμα Στρατού», παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα και άγνωστα στοιχεία της συμβολής των στρατιωτικών μονάδων στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας την εποχή του Μεσοπολέμου.

Ο κ. Τζανακούλης (δήμαρχος Λάρισας) όχι μόνον έφθασε καθυστερημένος αλλά παίρνοντας το λόγο για να χαιρετήσει την
εκδήλωση, στην ουσία ακύρωσε τα λεγόμενα του τιμώμενου προσώπου, ασχολούμενος (δεν είναι η πρώτη φορά)

O Tσάκας μετά τον ΠΑΟ, θα σώσει και την Ντόρα...(βίντεο)

Αν νομίζετε ότι ο Τσάκας, ασχολείται μόνο με τον ΠΑΟ...είστε γελασμένοι..
Ο Τσάκας είναι πολυάσχολος και έχει πολλές ανησυχίες και προβληματισμούς..
Ο Τσάκας είναι παντού και είναι και πολιτικοποιημένος...

Πιστοπoιητικά υγείας για τους πιλότους πολιτικών αεροσκαφών..γιοκ λόγω εφεδρείας !!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) με ανακοίνωση που έχει διανείμει στα Κέντρα Αεροπορικής Ιατρικής της χώρας αναφέρει ότι διακόπτει από 8-12-2011 την έκδοση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΏΝ ΥΓΕΊΑΣ, για τους επαγγελματίες πιλότους πολιτικών αεροσκαφών, λόγω προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την

ΚΑΥΣΗ ΝΕΚΡΩΝ:Ο Πολυπολιτισμικός Δήμαρχος Μεσογαίας έχει δει ποτέ Αγιατολάδες; Ολη η Αλήθεια…

Ο Πολυπολιτισμικός δήμαρχος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας κ.Μεθενίτης ανεξάρτητος μεν, αλλά φίλος της…Ντόρας και το Δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισαν να κάνουν αποτεφρωτήριο νεκρών στον Δήμο τους.
Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ειναι νόμος τους κράτους, όποιος θέλει μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που θα ταφεί.
Ξαφνικά και χωρίς λόγο στην “Απόφαση του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για κατασκευή Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών και Οστών” προσθέτει την ακόλουθη παράγραφο :

KLM: Διαλέξτε συνεπιβάτη στο αεροπλάνο μέσω Facebook..

Έχεις ποτέ αγανακτήσει με το άτομο που κάθεται δίπλα σου στο αεροπλάνο ή έχει χρειαστεί να κάνεις ασκήσεις ηρεμίας γιατί δίπλα σου κλαίνε μωρά ή έχεις περίεργους συνεπιβάτες;
Η αεροπορική εταιρεία KLM προσφέρει στους επιβάτες της την υπηρεσία «Meet and seat», η οποία<…>

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-"ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ" ΤΩΝ ΕΛΤΑ ...Τι γνωρίζετε κύριε Βορίδη για την δράση του Παπαχρήστου στα ΕΛΤΑ ο οποίος δεν έχει αφήσει έργο για έργο που να μην το δώσει σε δικούς του;
Όσα απίθανα συμβαίνουν στα ΕΛΤΑ (και δεν τα παίρνει χαμπάρι ο υπουργός ;) συνεχίζει να αποκαλύπτει ο Αργύρης Ντινόπουλος με νέα ερώτησή του για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που κατέθεσε στην Βουλή.
Αυτήν την φορά πρόκειται για το «λουλούδι» των ΕΛΤΑ Ευάγγελο Παπαχρήστο που ενώ είχε εκδιωχθεί το 2006 για απευθείας αναθέσεις και κατατμήσεις έργων, τον επανέφεραν και του εμπιστεύτηκαν την ακίνητη περιουσία των ΕΛΤΑ!!!

Το Κρητικό Ζήτημα, ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897 και η στάση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

μάχη στο Δομοκό
Στις αρχές του 1897, η έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε στην Κρήτη, λόγω της εξέγερσης των Κρητών και των τουρκικών θηριωδιών, προκάλεσε την επέμβαση της Ελλάδας με την αποστολή εκστρατευτικού σώματος υπό τον συνταγματάρχη Τιμολέοντα Βάσσο. Άμεση ήταν η αντίδραση της Τουρκίας, η οποία εκμεταλλευόμενη και την ένοπλη δράση των ανταρτικών σωμάτων της Εθνικής Εταιρείας που είχαν εισχωρήσει στο τουρκικό έδαφος,

Το Λυκόφως των πολιτικών ηγεσιών

Γράφει ο
Προκόπης Παυλόπουλος
Από το τέλος του 2008 μου εμπεδώθηκε η πεποίθηση ότι η Υφήλιος βρισκόταν στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκόσμιου, οικονομικού αυτή τη φορά, πολέμου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το Νοέμβριο του 2008, στη Θεσσαλονίκη –και συγκεκριμένα στο «Βελλίδειο»- σε κοινή συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ και της ΕΝΑΕ, είχα επισημάνει στους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Πρέπει να σας προϊδεάσω λέγοντας όλη την αλήθεια για το τι μας περιμένει. Λυπάμαι που πρέπει ν’ αναστείλουμε, προς το παρόν, τη μεγάλη Διοικητική Μεταρρύθμιση που μαζί ξεκινήσαμε και έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει ως προς το σχεδιασμό της. Όμως τέτοιες

Mέχρι το 2015 θα απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι..

ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ TASK FORCE ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΟΙ Δ.Υ. ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ
Της ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗ
Απολύσεις... με Task Force στο Δημόσιο και εφεδρεία νούμερο δύο για τους πενηντάρηδες το 2012 ετοιμάζουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Εναρκτήριο λάκτισμα στον Αρμαγεδδώνα που έρχεται για τους εργαζομένους στο Δημόσιο αποτελεί η αποτυχία του μέτρου της εφεδρείας, την οποία επιβεβαίωσε χθες επισήμως ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας.
Ταυτόχρονα βέβαιη θεωρείται η απομάκρυνση του ενός από τους δύο υπαλλήλους που υπηρετούν σήμερα στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στο στενό πυρήνα του κράτους, καθώς τρόικα και κυβέρνηση έχουν συμφωνήσει (με βάση και το Μεσοπρόθεσμο)

Μειώσεις ως 30% με το νέο Μνημόνιο στα ειδικά μισθολόγια

Περικοπές έως 30% σε όλα τα ειδικά μισθολόγια προωθεί με το νέο Μνημόνιο η κυβέρνηση. Πρόκειται για τα ειδικά καθεστώτα πληρωμής των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των ιατρών του ΕΣΥ, των δικαστικών, των καθηγητών ΑΕΙ - ΤΕΙ, των υπαλλήλων του διπλωματικού σώματος, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και μια σειρά άλλων εργαζομένων στο Δημόσιο.
Στο οικονομικό επιτελείο ετοιμάζουν

O νέος όρκος της Ε.Ε...

Δείτε τον νέο όρκο της Ε.Ε...
Δημιουργοί και συνθέτες οι Μέρκελ και Σαρκoζί..
Δείτε τον σε αποκλειστικότητα...

Γλέζος: Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα ένα τρισ. Ευρώ!

Σε μποϊκοτάζ κατά των γερμανικών προϊόντων κάλεσε όλους τους Ελληνες ο Μανώλης Γλέζος, προκειμένου να στείλουμε στους Γερμανούς το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο. «Η Ελλάδα ολόκληρη είναι ένα ολοκαύτωμα της ναζιστικής Γερμανίας» υποστήριξε ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων επαναφέροντας ακόμα μια φορά το φλέγον ζήτημα. Ο κ. Γλέζος προωθεί..

Κουτρουμάνης : "Έχουμε το καλύτερο ασφαλιστικό σύστημα στην Ευρώπη..."

Κάθε μέρα (σχεδόν) παρελαύνει στον ΑΝΤ1 ο τηλεαστέρας ..
ο "γκουρού" του ασφαλιστικού, ο τιτανοτεράστιος, Υπουργός Εργασίας & Κοιν.Ασφάλισης κ. Κουτρουμάνης.

Μάλιστα μου αρέσει που λέει ο Παπαδάκης, σε λίγο θα σας αποδεσμεύσουμε γιατί ξέρουμε ότι έχετε και δουλειά...
Ακούστε τι είπε σήμερα ο ανεκδιήγητος κ. Κουτρουμάνης....

Ποιος λέει ότι ΔΕΝ μας δάνειζαν ;;


Σαν σήμερα το 2009: "ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ 2 ΔΙΣ. ΜΕ ΤΟ SPREAD ΣΤΙΣ 250 μ.β."

Το ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ..... βιβλίων συνεχίζεται στην Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ

Το ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ..... βιβλίων συνεχίζεται στην Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ
μετά απο πολλά αιτήματα για παράταση της δράσης.
Ελάτε να ανταλλάξουμε βιβλία......

e-Επιλογές της 15/12/2011

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Σαμαράς:Ανάκαμψη, Ανταγωνιστικότητα και αποκατάσταση Κοινωνικής Συνοχής.

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
κ. Αντώνη Σαμαρά
στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο
​Κυρίες και κύριοι,
Επιτρέψτε μου μιαν απάντηση στην «προτροπή» που ακούστηκε, να παραταθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου…
Η κυβέρνηση αυτή είναι προσωρινή και μεταβατική, για να μη χρεοκοπήσει η χώρα. Για να ολοκληρωθεί το «κούρεμα» του παλαιού ιδιωτικού χρέους και να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του συνολικού χρέους μας.
​Όλα αυτά θα κριθούν στους επόμενους δύο μήνες. Και τέλος!

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: "Ο καθείς στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες του" (Ηχητικό)

"Ας δοκιμάσουμε την τύχη μας στα χέρια και κάποιων ειδικών"
ΑΚΟΥΣΤΕ τί δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Protagon.gr, Σταύρος Θεοδωράκης, για το εδώ και χρόνια πολιτικό προσωπικό αλλά και τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, μιλώντας νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ: Ο Πρίγκιπας κι η Γεροντοκόρη

"Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες"

Τώρα πια, μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν όλο το βιβλίο "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες"....
Είτε ταξιδεύετε και θέλετε να γνωρίσετε τον προορισμό που θα επισκεφθείτε, είτε επιθυμείτε να ταξιδέψετε νοερά σε όλον τον πλανήτη, τώρα μπορείτε και από το διαδίκτυο!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωΐ 8.30 στο ναυτοδικείο Πειραιά για την δίκη των ΟΥΚ…

Μιλάμε για την επιτομή της γελοιότητας. Την ίδια στιγμή που οι πολίτες εξαθλιώνονται και το κοινωνικό κράτος διαλύεται χάριν κάθε ελεεινού κρατικοδίαιτου εξουσιαστή, την ίδια στιγμή τα ΟΥΚ που αποτελούν μία από τις τελευταίες προμετωπίδες εγγύησης της Δημοκρατίας και της λαϊκής ασφάλειας βάλλονται σε μία γελοία υπόθεση. Μία υπόθεση που ξεπήδησε από τα σπάργανα της φασιστικής διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με μαϊμού βίντεο που προκλητικά προβλήθηκαν από μεγάλα κανάλια και τηλεπαρουσιαστές με “ανοιχτό στόμα”. Ξέρετε, τα ίδια ασπόνδυλα που έλεγαν με δέος για το “Μεγάλο στοχαστή”, για τα “Λεφτά που υπήρχαν”, συνεργούς της μεγάλης ληστείας της χώρας.

Διπλό χαστούκι-διάψευση από την τρόϊκα...

Προχθές έγινε τηλεδιάσκεψη του Πολ Τόμσεν με το ΔΝΤ, όπου ο κ. Τόμσεν μίλησε για το πρόγραμμα στην Ελλάδα και τις προοπτικές. 
Παράλληλα ο κ. Τόμσεν δέχτηκε και ερωτήσεις...

Από την επίσημη ανακοίνωση του ΔΝΤ σχετικά με την προχθεσινή τηλεδιάσκεψη του Πολ Τόμσεν, προκύπτει ότι:

Δώσαμε 2,5 δις στο ΔΝΤ..για να μας δανείσει!! (Bίντεο)

Αυτά που έγραφε ο Ε.Τ χθες, εμείς τα αποκαλύψαμε στις 16 Απρ.2010: Είναι ειρωνεία η Ελλάδα βάζει 2,5 δις στο ΔΝΤ..Η Ελλάδα θα δανείσει την Ελλάδα !!!
Μάλιστα αγαπητοί μου όσο και αν σας φαίνεται παράξενο η Ελλάδα βάζει 2,5 δις $ στο ταμείο του ΔΝΤ (η συμμετοχή μας)...
Η κυβέρνηση βάζει 2,5 δις $ στο ΔΝΤ και παράλληλα σκίζει όλο τον κόσμο με ατελείωτα, βάρβαρα και απάνθρωπα μέτρα και χαράτσια.
Από πέρυσι τον Απρίλιο το είχαμε αναδείξει και σας είχαμε ενημερώσει..
Και καλά εμείς, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαστε "γραφικοί" και συνομωσιολόγοι...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο Γερουσιαστής Ron Paul για το θέμα,

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τρίτη και 13 κλήρωσε για ΟΠΑΠ και Γιάννη Σπανουδάκη(μετά την φοροδιαφυγή στον Πετζετάκη, την εμπλοκή με την Ζήμενς, τις συναντήσεις με τον Χριστοφοράκο, το αμαρτωλό C4I, τώρα ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος τον στέλνει στον εισαγγελέα και για το τρελό πάρτυ που έστησε στον ΟΠΑΠ με τα λεφτά που χάνουν οι έλληνες στον τζόγο). 
Ογκώδη φάκελο με αποκαλυπτικά στοιχεία για όσα συμβαίνουν στον ΟΠΑΠ παρέδωσε σήμερα  ( 13/12/11) ο Αργύρης Ντινόπουλος στον εισαγγελέα εφετών Γρηγόρη Πεπονή.
Στον φάκελο περιλαμβάνεται και ειδική γραπτή αναφορά του

Άρχισε η «δίκη των υποβρυχίων» ..(στην Γερμανία)

Άρχισε σήμερα στο Μόναχο η δίκη δύο πρώην στελεχών της Ferrostaal που κατηγορούνται για δωροδοκίες αξιωματούχων στην Ελλάδα και την Πορτογαλία προκειμένου αυτοί να προωθήσουν την πώληση γερμανικών υποβρυχίων.
Ένα μέλος του ΔΣ και ένας πρώην εντεταλμένος της Ferrostaal αντιμετωπίζουν

Η Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία στο επίκεντρο για μια κοινωνικά βιώσιμη Ευρωπαϊκή Ανάπτυξη..

Παρέμβαση του Κ. Πουπάκη με σειρά τροπολογιών
Περισσότεροι από 165.000 ευρωπαίοι πολίτες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατυχήματα ή ασθένειες που σχετίζονται με την εργασία και επτά εκατομμύρια τραυματίζονται, ενώ δεν είναι ακόμα δυνατό να εκτιμηθεί με ακρίβεια η σχέση και η συχνότητα των ατυχημάτων ή των ασθενειών με τις νέες μορφές εργασίας και τη χρήση νέων τεχνολογιών. Σε αυτό το πλαίσιο, ψηφίστηκε σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο,

Πού πήγαν τα λεφτά; Γιατί χρεοκόπησε η Ελλάδα; Ποιά ήταν τα λάθη που έγιναν;

Γνωρίζετε ότι το δημόσιο χρέος της χώρας κατά το 1974 έφθανε μόλις στο 22,5% του ΑΕΠ; Πώς έφθασε στο 111,0% του ΑΕΠ μέχρι το 1993; Και πώς εκτοξεύθηκε στα σημερινά δυσθεώρητα ύψη του 162% του ΑΕΠ;
Γνωρίζετε ότι κατά το 1974, το Κράτος πλήρωνε για τόκους εξυπηρέτησης του χρέους του, μόλις το 1,5% του ΑΕΠ; Πώς εκτινάχθηκε στο 11,1% του ΑΕΠ έως το 1993;
Γνωρίζετε ότι οι δαπάνες κοινωνικής πρόνοιας το 1960 έφθαναν στο 1,7% του ΑΕΠ (7,5% του Προϋπολογισμού), ενώ το 2010 έφθασαν στο 7,0% του ΑΕΠ (27,8% του Προϋπολογισμού);

Θα πέσει πολύ ζαρζαβατικό...

 Το νου τους πρέπει να έχουν από σήμερα οι βο(υ)λευτές που βρίσκονται στην Αθήνα καθώς, όπως αναφέρουν τα "Νέα", οι καταναλωτές της Κεντρικής Λαχαναγοράς στην πρωτεύουσα θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους σε τιμές...

Εκτός τόπου και χρόνου εγχώριοι και διεθνείς «σωτήρες»

Σοφία Βούλτεψη
Εκτός τόπου και χρόνου παραμένουν όλοι όσοι έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν μέρος στην δήθεν προσπάθεια για τη διάσωση της χώρας από την χρεοκοπία – εντός και εκτός συνόρων.
Την ώρα που ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δείχνει να αγωνίστηκε πολύ για να εντοπίσει κάποια θετικά στοιχεία της κυβέρνησής του, προκειμένου να τα παραθέσει (χθες) υπό μορφήν ανακοινώσεως στο πρωθυπουργικό μπλογκ, τόσο η χώρα όσο και η Ευρώπη βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.

Συμμετοχή σε έρευνα

Καλημέρα σας,
Ονομάζομαι Χρύσα Ρουβάκη και είμαι υποψήφια διδάκτορας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το αντικείμενο της έρευνας μου είναι η συμπεριφορά των
καταναλωτών στο πλαίσιο των επιχειρησιακών κρίσεων από επιβλαβή
προϊόντα.
Για να ολοκληρωθεί η έρευνα μου, χρειάζεται να γίνει συλλογή ενός πολύ
μεγάλου αριθμού ερωτηματολογίων. Για το λόγο αυτό έχω μεγάλη

Το ξύλο της αρκούδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Χαμός έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη. Το ξύλο της αρκούδας. Αθηναίοι μαθητές έδειραν Λίβυους αντικαθεστωτικούς, με φόντο το φουαγιέ ενός ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. 
Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Μόνο τον Οκτώβριο "πέταξε" το 4% των καταθέσεων...

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ελληνικές τραπεζικές καταθέσεις φεύγουν γρήγορα, τόσο στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και στη χώρα μετά την εκροή ρεκόρ του Σεπτεμβρίου των 5.5 δις €, η κατάσταση χειροτέρεψε τον Οκτώβριο, όπου τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ένα ποσό ρεκόρ 6.8 δις € καταθέσεων τραβήχτηκε από επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε ένα μήνα. Αυτό είναι πρωτοφανές ...

«Ο Μπουτάρης θέλει η Θεσσαλονίκη να περάσει Χριστούγεννα με σκουπίδια»

Αυτό το σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στους κόλπους του δήμου Θεσσαλονίκης και το…μετέφερε στο thousandnews συμβασιούχος Καθαριότητας του δήμου.
Όπως είπε, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θέλει η πόλη να κάνει Χριστούγεννα με…σκουπίδι, για να οδηγηθούν κατ’ αυτό τον τρόπο οι ιδιώτες πιο εύκολα στο τιμόνι της Καθαριότητας του δήμου.

Το ξερες...το παιξες ..έχασες

Κοίτα ποιος μιλάει σήμερα...για συναίνεση.
Ο ΓΑΠ από το 2006 μας τα έλεγε και όχι μόνο τα έλεγε αλλά και τα έκανε πράξη..
ΓΑΠ ο αντιεξουσιαστής στην εξουσία...

Υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα;

Το εύρος γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα διερεύνησαν εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο των δύο χωρών. Διαπιστώθηκε προθυμία κυρίως για τους τομείς ΑΠΕ, τροφίμων και τουρισμού. Αλλά η κρίση προκαλεί ανασφάλεια.
Διαθέτει η Ελλάδα επενδυτικό ενδιαφέρον για ξένους επιχειρηματίες; Με ένα ξεκάθαρο ΄ναι΄ απάντησαν Έλληνες κυβερνητικοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου σε εκδήλωση του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Βερολίνο. Αντίθετα,

Βάζουν χέρι τώρα και στις καταθέσεις..

Εξετάζεται η αύξηση φορολόγησης των τόκων που μπορεί να φτάνει από το 15% έως και το 45%!
Μετά τους μισθούς, τις συντάξεις, τα ακίνητα και οτιδήποτε κινείται, η κυβέρνηση ετοιμάζεται τώρα να βάλει χέρι και στις καταθέσεις που αποτελούν το τελευταίο αποκούμπι των χειμαζόμενων από την οικονομική κρίση φορολογουμένων. Στο υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζονται σενάρια που προβλέπουν την αύξηση της φορολόγησης των καταθέσεων,

e-Επιλογές της 14/12/2011