KLM: Διαλέξτε συνεπιβάτη στο αεροπλάνο μέσω Facebook..

Έχεις ποτέ αγανακτήσει με το άτομο που κάθεται δίπλα σου στο αεροπλάνο ή έχει χρειαστεί να κάνεις ασκήσεις ηρεμίας γιατί δίπλα σου κλαίνε μωρά ή έχεις περίεργους συνεπιβάτες;
Η αεροπορική εταιρεία KLM προσφέρει στους επιβάτες της την υπηρεσία «Meet and seat», η οποία<…>


θα μας επιτρέπει να επιλέξουμε συνεπιβάτη τσεκάροντας το προφίλ τους μέσω Facebook και Linkedin.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα.


Σχόλια

  1. Mηπως ειναι ο Δουρειος Ιππος να εκτιθενται τα προσωπικα δεδομενα ολων ανεξαιρετως με αποτελεσμα να υποχρεωνουν τους παντες να γραφονται αρα και να παρακολουθουνται/ελεγχονται μεσω του διαδικτυου; Κατοπιν θα ζητησουν απο ολους να εχουν ενα κωδικο αντι διαβατηριο, και στη συνεχεια το τσιπακι στο κεφαλι θα γινει πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.