Τώρα ειναι η ώρα...του Γιάννη Βαλαώρα, να τους τραβήξει ένα σουτ και να εξαφανισθούν..


Βενιζέλος: "Τώρα είναι, όπως είπε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προηγουμένως, η ώρα της διαπραγμάτευσης.
Τώρα είναι η ώρα να διαπραγματευθούμε το νέο Προγράμμα που θα μας εξοπλίσει με 130 δις ευρώ νέας βοήθειας απο τους εταίρους.."
Ας δούμε στο βίντεο που ακολουθεί, τι είπε σήμερα ο κ. Παπανδρέου στο 22ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριου, με θέμα "Η ώρα της ελληνικής οικονομίας - Ώρα ευθύνης, αποφάσεων και δράσης

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Τώρα είναι η ώρα της διαπραγμάτευσης και τώρα πρέπει όλες οι δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους, συμμετέχοντας σ' αυτήν, με τις θέσεις τους, βεβαίως, με τις προτάσεις τους, για να είναι ακόμα καλύτερες οι διαπραγματεύσεις και το αποτέλεσμά τους.
Τώρα ο ΓΑΠ και η παρέα του μας λένε ότι θα διαπραγματευθούν...
Άκουσον, άκουσον..
Δηλαδή 1,5 χρόνο τι έκαναν...
Δεν διαπραγματεύοντουσαν, δεν είχαν άποψη, δεν είχαν φωνή, δεν έβλεπαν τι υπέγραφαν, δεν άκουγαν τις φωνές όλων των Ελλήνων ;;
Δεν θέλουμε να διαπραγματευτείτε, δεν θέλουμε να μας ξανασώσετε..
Θέλουμε να πάτε στα τσακίδια...
Όχι δεν είναι τώρα η ώρα της διαπραγμάτευσης..
Τώρα είναι η ώρα...
Του Γιάννη Βαλαώρα...να τους τραβήξει ένα σουτ και να εξαφανισθούν..

Σχόλια

  1. Όσο ήταν στο ¨γήπεδο¨ ο ΓΑΠ έψαχνε να δει που είναι η μπάλα. Τώρα που πήγε στα αποδυτήρια, ούτε καν στον πάγκο, θέλει να βάλει γκόλ; Ο Άνθρωπος ούτε το γκαζόν δεν μπορεί να κουρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.