BINTEO: Οι Σκοπιανοί μας εύχονται καλή χρεοκοπία..



Την είδηση την είδατε στην προηγούμενη ανάρτηση (εδώ).
Δείτε τώρα και το βίντεο,
με την κερκίδα της Βαρντάρ Σκοπίων,
με το πανό
Κλικ στο περισσότερα :



http://taxalia.blogspot.com/2011/12/binteo.html

Σχόλια

  1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ 100ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΙΣΟΔΟ Η ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ "ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ"ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΝΖΙΤ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΥΒΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειναι οι...ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΔΕΣ...να τους βαλουν οτι λεει ο φυλος δυστιχως για εμας οι πολιτικοι μας δεν ασχωλουνται με τα εθνικα θεματα παρα μονο για τα προσωπικα τους καιγια τα κοματικα τους συμφερωντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμεις ρε παιδια ειμασται..ΕΛΛΗΝΕΣ..καμια σχαιση οχι μονο με αυτους αλα καμια ρατσα στη γη αυτο αλοστε τους ποναει γιαυτο ειναι ολοι εναντιον εδω οι δικη μας οι..ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..ειναι εναντιον του λαου μας ποσω μαλον οι ξενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.