Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Μαχαίρι στις κύριες και επικουρικές συντάξεις...

Μαχαίρι στις κύριες και επικουρικές συντάξεις...
Δείτε τι γράφει η 5η αναθεωρημένη έκθεση της τρόικας για τις περικοπές των συντάξεων...
"Όσον αφορά τις μειώσεις δαπανών, τα νέα μέτρα εστιάζουν στις δαπάνες συντάξεων, που βρίσκονται πολύ πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε.
Περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, μεταξύ άλλων μέτρων αναμένεται να μειώσουν τις δαπάνες για τις συντάξεις στο 15 % του ΑΕΠ μέχρι το 2012 (που είναι ακόμη υψηλό έναντι του ευρωπαϊκού μέσου όρου του 13 % του ΑΕΠ το 2009)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.