O δήμαρχος Λάρισας κ. Τζανακούλης, κατηγόρησε στρατηγό για καταπάτηση 200 στρεμμάτων....

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Πριν μερικές ημέρες έγινε στην Λάρισα εκδήλωση, για να τιμηθεί ο Πολίτης με γράμματα κεφαλαία, κ. Γεώργιος Ζιαζιάς.
Ο αειθαλής αυτός Λαρισαίος στο πλαίσιο της εκδήλωσης έδωσε διάλεξη με θέμα «Ο στρατός της Λάρισας, παράγων ανοδικής πορείας της πόλης, 4ο Σύνταγμα Πεζικού - Β΄ Σώμα Στρατού», παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα και άγνωστα στοιχεία της συμβολής των στρατιωτικών μονάδων στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας την εποχή του Μεσοπολέμου.

Ο κ. Τζανακούλης (δήμαρχος Λάρισας) όχι μόνον έφθασε καθυστερημένος αλλά παίρνοντας το λόγο για να χαιρετήσει την
εκδήλωση, στην ουσία ακύρωσε τα λεγόμενα του τιμώμενου προσώπου, ασχολούμενος (δεν είναι η πρώτη φορά)
με «τα παλούκια» που όπως υποστήριξε, ένας ανώνυμος Στρατηγός τα μετέφερε παράνομα κλέβοντας γη από το Δήμο Λαρισαίων. Ήταν ατυχής στιγμή, ήταν αγένεια, δεν ήξερε σε ποια εκδήλωση πήγε, μισεί το Στρατό; Άγνωστες οι βουλές του δημάρχου. Το περιστατικό μπορεί εύστοχα να αποδοθεί με τη λαϊκή παροιμία «Πάρ’ τον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου».
Το θέμα το είδαμε  ΕΔΩ
Υ.Γ
κ. Τζανακούλη...
Ονόματα θέλουμε..
Αποδείξεις και ονόματα..
Αφήστε στην άκρη τα πυροτεχνήματα, τους ανέξοδους εντυπωσιασμούς και τις ιστοριούλες...

Σχόλια

  1. Ενδεχομένως θα έχει υποσχεθεί τις εκτάσεις σε κάποιο εργολάβο φίλο του για να ΄κονομήσει λιγάκι, για το συμφέρων των Λαρισαίων πολιτών, ας γελάσω ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    Δεν κοιτάει ότι οι δρόμοι της πόλης έχουν καταντήσει καρόδρομοι και δεν κάνει ούτε μία επσκευή.

    Δεν κοιτάει ότι ότι οι πεζόδρομοι έχουν γίνει αδιαπέραστοι για τους πεζούς για να μην πω Ασθενοφόρα( λόγω τραπεζοκαθισμάτων καφερεριών).

    Δεν κοιτάει, την απαξιωτική και προσβλητική στάση των υπαλλήλων του Δήμου, όταν κάποιος πολίτης θέλει κάποιο πιστοποιητικό ή μια βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης.

    Δεν κοιτάει που ο καθένας έχει βάλει κίτρινη γραμμή για δέσμευση χώρου στάθμευσης έξω από το μαγαζί ή την επιχείρησή του.

    Δεν κοιτάει ότι σε όλα τα φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας έχουν γεμίσει αλλοδαπούς που με θράσος θέλουν με το ζόρι να ¨καθαρίσουν¨τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων προκαλώντας μερικές φορές και φθορές στα οχήματα.

    Ας τα ρυθμίσει αυτά και μετά ας κοιτάζει πως θα ¨εξυπηρετήσει, ανιδιοτελώς ή όχι, τους Λαρισαίους ¨ψηφοφόρους ¨ του.
    Ας αφήσει επιτέλους και κάποιο χώρο άκτιστο και με πράσινο στην άσχημη όπως την κατήντησαν τσιμεντούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΜΗΠΩς Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α/Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.