Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Οι προβλέψεις αυτού το μεσοπρόθεσμου δεν τεκμηριώνονται από πουθενά. Μάλλον σας έχει πειράξει η Άνοιξη. Βέβαια, δεν μιλούμε για τη γνωστή εποχή. Μιλούμε για την Πολιτική Άνοιξη του κ. Σαμαρά»

Ομιλία της Βουλευτού Ν. Κοζάνης στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018»
Ραχήλ Μακρή: «Οι προβλέψεις αυτού το μεσοπρόθεσμου δεν τεκμηριώνονται από πουθενά. Μάλλον σας έχει πειράξει η Άνοιξη. Βέβαια, δεν μιλούμε για τη γνωστή εποχή. Μιλούμε για την Πολιτική Άνοιξη του κ. Σαμαρά»
Φυσικά η Συγκυβέρνηση δεν χρειάζεται να γνωρίζει τη φράση

ΟΙ ΕΟΖ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

Οι φόβοι και οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει ως Ανεξάρτητοι Ελληνες εδώ και καιρό για τις προθέσεις της κυβέρνησης περί σύστασης ειδικών Οικονομικών ζωνών είναι πλέον γεγονός. 
Με απόφαση της 5/5/2014 η αρμόδια γενική γραμματέα του υπουργείου οικονομικών ορίζει επιτροπή εμπειρογνωμόνων που σαν σκοπό έχουν την μελέτη ορισμού και θεσμικού πλαισίου σύστασης ΕΟΖ.

Επ’ ευκαιρία των εκλογών ...Η αλήθεια βρίσκεται μέσα μας.

Της Ασπασίας Κόκκινου
Είναι προφανές ότι η σύγχρονη Ελλάδα έχει μια ενισχυμένη σχέση με την Αρχαία Ελλάδα. Και όντως η ζωή μας είναι χτισμένη πάνω στα ερείπια του αρχαίου κόσμου και μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε μια γλώσσα που <<προέρχεται>> από την αρχαία ελληνική. Επιπλέον, η σύγχρονη Ελλάδα έχει να επιδείξει ιδιαίτερη ταύτιση και με το Βυζάντιο. Ο χριστιανισμός αποτελεί

Καμιά ανεξαρτησία… Το ΔΝΤ είναι εδώ… Η κοροϊδία της κυβέρνησης συνεχίζεται… Η «μάχη» της δόσης ξεκινά και πάλι


Καμιά ανεξαρτησία… Το ΔΝΤ είναι εδώ… Η κοροϊδία της κυβέρνησης συνεχίζεται… Η «μάχη» της δόσης ξεκινά και πάλιΚαι η κοροϊδία της κυνέρνησης συνεχίζεται. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος μας κουνάνε καθημερινά το δάκτυλο και μας απειλούν πως μόνο η δική τους πολιτική φέρνει αποτελέσματα και οτιδήποτε διαφιορετικό θα είναι και καταστροφικό. Τα στοιχεία (τα αληθινά) ωστόσο τους διαψεύουν και παράλληλα τρώνε καθημερινά… σφαλιάρες από ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Ένωση για το πανηγύρι που έχουν στήσει.
Τώρα προσθέτουν ακόμα μία στη συλλογή τους,

O Πάνος Καμμένος στην Θεσσαλία

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, το Σάββατο 10 Μαΐου και την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 θα επισκεφθεί τους νομούς Μαγνησίας, Λαρίσης, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Πάνος Καμμένος:Η Ελλάδα μπορεί σύντομα να γίνει ξανά ισχυρή, μπορούμε σύντομα να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015-2018
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, άλλο ένα μνημόνιο, άλλο ένα μεσοπρόθεσμο, άλλη μια συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων με τον πρωθυπουργό απόντα, με τον αόρατο πρωθυπουργό ο οποίος εμφανίζεται σε αυτή εδώ την αίθουσα μόνο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού, έναν πρωθυπουργό ο οποίος εξαγγέλλει κάθε χρόνο μια Ελλάδα η οποία δεν υπάρχει.

Ο Υποψήφιος...

Κι έπειτα … έρχεται μια στιγμή που λες … «και τώρα ;»
«Σέρνουν χορό» οι φίλοι και οι συγγενείς, άλλοι μ’ ένα χτύπημα στην πλάτη και το χέρι προτεταμένο για μια χειραψία, κι άλλοι μ’ ένα ψεύτικο χαμόγελο που δηλώνει … «καλά, δε με θυμάσαι ;!».
Κι εσύ, μ’ εκείνο το αυθόρμητο σμίξιμο των φρυδιών, δηλωτικό μιας απορίας που μοιάζει περισσότερο με έκπληξη,

Για τα εγκλήματα στην Ουκρανία..

Επικίνδυνη η εξέλιξη στην Ουκρανία, κίνδυνος για τον γηγενή Ελληνισμό Μαριούπολης και ευρύτερα νοτιο-ανατολικών περιοχών, απραξία και ανυπαρξία του ελλαδικού Υπ. Εξ. και των λοιπών…

Ανέκδοτο η ”προεδρεύουσα στην Ε.Ε.” ελλαδική κυβέρνηση, όπως και η καθεστωτική αντιπολίτευση. Αντί να αναλάβει έντονο διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε ΕΕ-Μόσχα-Κίεβο υπηρετεί ψευτο-συμμαχικα συμφέροντα, κάνει τα στραβά μάτια και σιωπά.

Στους περισσότερους Δήμους δεν υπάρχει… σάλιο – Όσοι τάζουν είναι ψεύτες

Στους περισσότερους Δήμους δεν υπάρχει… σάλιο – Όσοι τάζουν είναι ψεύτεςΣύντομα θα κληθούμε να εκλέξουμε τοπικούς άρχοντες. Ωστόσο, μόνο άρχοντες δεν μπορούν πλέον να χαρακτηρίζονται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αφού τα ταμεία των Δήμων είναι άδεια και σε αρκετές περιπτώσεις υπερχρεωμένα.
Αυτό το καταλαβαίνει κανείς μιλώντας με αρκετούς από τους υποψηφίους, οι οποίοι εν μέρει προσπαθούν να δικαιολογήσουν και την απραξία τους.

Η «Νέα Έλλαδα» απαιτεί ξεπούλημα των πάντων – Ακόμα και την άμμο της θαλάσσης – Έτσι απλά…

Η «Νέα Έλλαδα» απαιτεί ξεπούλημα των πάντων – Ακόμα και την άμμο της θαλάσσης – Έτσι απλά…Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα όπως πανηγυρίζει η κυβέρνηση… Βαδίζουμε σε δρόμο ανάπτυξης όπως πανηγυρίζει η κυβέρνηση… Δεν έχουμε πια ανάγκηη την Τρόικα όπως πανηγυρίζει η κυβέρνηση. Κι όμως ξεπουλά τα πάντα. Μα τέτοια ανάπτυξη; Και τελευταοί στη λίστα ξεπουλήματος μπαίνουν οι αιγιαλοί και οι παραλίες, με πρόσχημα τη διαχείριση και προστασία τους. Η γνωστή ύπουλη τακτική.

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑΧΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τον συνδυασμό «Θεσσαλία, η γη μας» σε φορείς και υπηρεσίες της Λάρισας.
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη συνοδευόμενη από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Μπάμπη Παπασπύρο και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, επισκέφθηκαν τον ΟΓΑ, τη ΔΕΗ και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Κάτι περίεργο συμβαίνει.....

Του Άγη Βερούτη 
Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει. Διαφορετικά δεν θα είχαμε εσπευσμένη ψήφιση διατάξεων που να παρέχουν το ακαταδίωκτο από ποινική ή άλλη δίωξη για στελέχη της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού, ή ακόμη και για ουσιαστική αμνηστία σε ποινικές διαδικασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει.
Ειδικά στο θέμα του ΟΑΕΕ,

Πόλεμος της μνήμης κατά της λήθης....

Ποτέ πια πόλεμος, ποτέ πια φασισμός! 
7 Μάη 1944
Ο χώρος με την πλάκα όπως είναι σήμερα. Σεβασμός…. της D.T στην ιστορική μνήμη.
Μετά την απεργία της πρωτομαγιάς όπως αναφέρει ο συνάδελφος Λευτέρης Χατζηανδρέου Γ.Γραμματέας του σωματείου της τηλεφωνικής τότε «οι Ναζί Γερμανοί κατακτητές και οι Γερμανοί Δ/ντες είχαν σκυλιάσει δεν μπορούσαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και έτσι στις 3 του Μάη γερμανικά στρατεύματα μπλοκάρουν το μέγαρο της οδού Σταδίου το κέντρο του Πειραιά και το μέγαρο της οδού Κωλλέτη.
Συγκεντρώνουν όλο το προσωπικό και συλλαμβάνουν όσους προσέρχονται για εργασία και έχουν και ονομαστικό κατάλογο. Δυστυχώς συλλαμβάνονται 225 συνάδελφοι,

Το Τουρκικό Προξενείο ρυθμιστής της πολιτικής ζωής;Το Τουρκικό Προξενείο ρυθμιστής της πολιτικής ζωής;Συγκρότηση παράλληλων δομών, ισχυρή εκπροσώπηση στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, συμπαγή πολιτική παρουσία και υπονόμευση κάθε προσπάθειας της Πολιτείας για ομαλή ενσωμάτωση στην οικονομική και κοινωνική ζωή της μειονότητας, είναι οι άξονες επί των οποίων «κτίζει» η Τουρκία το μειονοτικό ζήτημα στην Θράκη, με βασικό μοχλό υλοποίησης της πολιτικής της το Γενικό Προξενείο Κομοτηνής.

Έτσι θα διαλύσουν τα Μετοχικά Ταμεία...

Γράφει ο Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος *
Με αφορμή το έγγραφο (ανηρτημένο στο διαδίκτυο) του πρόεδρου του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού (ΜΤΝ) προς το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στις 14 Απριλίου 2014 στο οποίο αναφέρει τις επιπτώσεις από τις διατάξεις που θεσπίστηκαν με τον Ν. 4254/14 για το ΜΤΝ αναρωτήθηκα αν το ίδιο συμβαίνει και στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού όπου είμαι μερισματούχος ;

Διαβάζοντας τον νόμο 4254/14

ΠΡΟΣΟΧΗ… Έξι παιδόφιλοι με προφίλ – παγίδες στο facebook των ανηλίκων


ΠΡΟΣΟΧΗ… Έξι παιδόφιλοι με προφίλ – παγίδες στο facebook των ανηλίκων Μπλόκο σε έξι άτομα που είχαν ρίξει δίχτυα στο Stardoll, το facebook των ανηλίκων, και ζητούσαν γυμνές φωτογραφίες μικρών κοριτσιών. Σε εξέλιξη οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ανακαλύπτοντας ότι το site είναι γεμάτο παιδόφιλους με ψεύτικα προφίλ,

Σκίζουν την «μαρίδα» των φορολογουμένων..και είναι στα συρτάρια οι υποθέσεις "μεγαλοκαρχαριών"..

Την ώρα που το υπ. Οικονομικών εξαντλεί την αυστηρότητά του στη «μαρίδα» των φορολογουμένων, στα συρτάρια των ελεγκτικών μηχανισμών αραχνιάζουν χιλιάδες περιπτώσεις υπόπτων για φοροδιαφυγή.
Πρόκειται για υποθέσεις μεγάλου πλούτου, εμβασμάτων που στάλθηκαν στο εξωτερικό, υπεράκτιων εταιρειών.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Η Πανηγυρτζίδικη Κυβέρνηση στο Μεγάλο Πανηγύρι της Eurovision – Με το τραγούδι «Η Νέα Ελλάδα»


Η Πανηγυρτζίδικη Κυβέρνηση στο Μεγάλο Πανηγύρι της Eurovision – Με το τραγούδι «Η Νέα Ελλάδα»Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πραγματοποιείται ο πανευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός της Eurovision. Γνωστός και ως μεγάλο πανηγύρι. Και είναι αλήθεια πως στην Ελλάδα σαν τέτοιο το αντιμετωπίζουμε. Γι’ αυτό και ας μας συγχωρέσουν οι φετινοί εκπρόσωποι μας (Freaky Fortune και ο Risky Kidd) αλλά το ταξίδι στην Κοπεγχάγη θα έπρεπε να πραγματοποιήσει το…

Και η κοροϊδία συνεχίζεται… Εγκρίθηκε στη Βουλή η προκλητική τροπολογία για τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής


Και η κοροϊδία συνεχίζεται… Εγκρίθηκε στη Βουλή η προκλητική τροπολογία για τα χρέη του Μεγάρου ΜουσικήςΗ «Νέα Ελλάδα» του Αντώνη Σαμαρα σε όλο της το μεγαλείο… Μέχρι τις 30 Αυγούστου τακτοποιούνται τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής, σύμφωνα με προσωρινή τροπολογία, η οποία είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων και ψηφίστηκε την Τετάρτη στη Βουλή.
Ειδικότερα, προβλέπεται ότι ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (ΟΜΜΑ):
Απαλλάσσεται από την υποχρέωση προσκόμισης αποδεικτικού ενημερότητας, αποδεικτικού

Μαρίνα Χρυσοβελώνη:Έρχεται το τρίτο Μνημόνιο - ΟΧΙ σε συνδυασμούς υποψηφίων της κυβέρνησης

Κάθε ψήφος σε συνδυασμούς υποψηφίων που στηρίζονται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης είναι ψήφος εμπιστοσύνης για συνέχιση της δυστυχίας του λαού τόνισε σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις σε πανελλαδικής εμβέλειας σταθμούς – Σκάι και Έψιλον – η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Καλώντας τους πολίτες να αλλάξουν την κατάσταση «γυρίζοντας την πλάτη» στην μνημονιακή πολιτική.
«Το φιλοδώρημα – όπως χαρακτήρισε το κοινωνικό μέρισμα

Μα διαφθορά στην Αστυνομία; Με Δένδια στο τιμόνι; Η «Νέα Ελλάδα» ζει και βασιλεύει!


Μα διαφθορά στην Αστυνομία; Με Δένδια στο τιμόνι; Η «Νέα Ελλάδα» ζει και βασιλεύει!
Παρά το μεγάλο «σπρώξιμο» που δέχεται το συγκεκριμενο Υπουργείο και ο συγκεκριμένος Υπουργός από συγκυβέρνηση και Τρόικα και όσο κι αν λόγω εκλογών έχουν αρχίσει να βγαίνουν προς τα έξω -εντελώς τυχαία- καθημερινές «επιτυχίες» της Αστυνομίας, τα στοιχεία που δίνουν οι ίδιοι οι Αστυνομικοί για τα κρούσματα διαφθοράς

Στην Ευρώπη λένε όχι στο «μεταλλαγμένο» καλαμπόκι της Monsanto… Στην Ελλάδα η επικίνδυνη κυβέρνηση δεν σιωπά μόνο


Στην Ευρώπη λένε όχι στο «μεταλλαγμένο» καλαμπόκι της Monsanto… Στην Ελλάδα η επικίνδυνη κυβέρνηση δεν σιωπά μόνο Και ενώ σχεδόν όλη η Ευρώπη λέει όχι στο «μεταλλαγμένο» καλαμπόκι της Monsanto, εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση σιωπά για το θέμα και μάλιστα κινείται στα… μουλωχτά (όπως συνήθως) έτσι ώστε να προχωρήσει η παραγωγή του.

Καμαρώνει ο Αναστασιάδης…για την δήθεν στήριξη Μέρκελ που οδηγεί στην καταστροφή την Κύπρο…

Η συνέντευξη τύπου μετά τη συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ με τον κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη διεξήχθη σε θετικό κλίμα. Ας σημειωθεί δε ότι πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη κύπριου προέδρου στη Γερμανία μετά από 24 χρόνια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Φουντώνουν τα σενάρια για το υπό εκκόλαψη κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που θα αποσχισθεί από το ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου , θα εμπλουτιστεί και με άλλα πρόσωπα από την κεντροαριστερά και θα έχει καταλυτικό ρόλο για τις πολιτικές εξελίξεις.

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Τρέμουν την ήττα φοβούνται ανατροπές


Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης
Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τελευταία στο Μαξίμου αλλά και στη Συγγρού.Τα επιτελεία ΝΔ και πρωθυπουργού δεν κρύβουν τις έντονες ανησυχίες τους για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 25 Μαίου και κυρίως για το ποσοστό που θα πάρει η ΕΛΙΑ με τους μικρούς χορηγούς και τα παραρτήματά της.
Ο κίνδυνος να εξελιχθεί το ΠΑΣΟΚ σε αδύναμο κρίκο της κυβερνητικής συνοχής με το ενδεχόμενο οι αναταράξεις να φέρουν εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό είναι πλέον ορατός.

Κάτι τρέχει με τον Άδωνι… Έδωσε τα αφεντικά του «Η τρόικα μου ζήτησε να μειώσω το κέρδος των φαρμακοποιών»


Κάτι τρέχει με τον Άδωνι… Έδωσε τα αφεντικά του «Η τρόικα μου ζήτησε να μειώσω το κέρδος των φαρμακοποιών» Να… τετραγωνίσει τον κύκλο επιχείρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, επιχειρώντας να ικανοποιήσει τους φαρμακοποιούς- υποστηρίζοντας ότι διατήρησε το υψηλό περιθώριο κέρδους που απολαμβάνουν- αλλά και τις απαιτήσεις της τρόικας που απαιτούν συγκράτηση σε χαμηλά επίπεδα της φαρμακευτικής δαπάνης.
Ειδικότερα, αποκάλυψε ότι όταν πριν από λίγες ημέρες η τρόικα διαπίστωσε ότι η…

Πάνος Καμμένος για δηλώσεις Βενιζέλου..

«Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά: «Χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση».

Λουδοβίκος ΙΕ’, μετά τη συνάντηση με την μαντάμ ντε Πομπαντούρ:

«Τέλος στην αγοραφοβία» ….εμείς τις αγορές δεν τις φοβόμαστε ….»στηνόμαστε» !!!!

….ή πως ο συντροφικός «εκσυγχρονισμός» ….ανακάλυψε τις Αγορές και μας βούλιαξε!
   ΠΡΆΣΙΝΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΌ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΊΚΙ(;) ….ΑΛΛΌΤΡΙΑ ΑΚΟΛΑΣΊΑ(ΠΑΡΌΤΡΥΝΣΗ) ….»ΜΗ ΦΟΒΆΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΈΣ» ….ΑΦΕΘΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΊΛΙΓΓΟ ΤΟΥ ΤΖΌΓΟΥ, ΣΤΑ ΣΎΝΘΕΤΑ, ΣΤΑ ΔΟΜΗΜΈΝΑ ΣΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΆ ΟΜΌΛΟΓΑ ….ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΛΊΡΙΣΑΝ!

ΟΟΣΑ: Ύφεση.. επιστροφή στην ανάπτυξη το 2015..παρά τα όσα λέει κυβέρνηση και Ε.Ε..

Η ελληνική οικονομία θα σημειώσει ύφεση το 2014 επιμένει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και στην νέα ενδιάμεση έκθεσή του για τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές που δόθηκε σήμερα, Τρίτη, στη δημοσιότητα. Ωστόσο, τώρα την υπολογίζει χαμηλότερα στο 0,3%, απέχοντας όμως σημαντικά από τις προβλέψεις του υπουργείου Οικονομικών και της Κομισιόν για ανάκαμψη 0,6% του ΑΕΠ.

«Η αδιαφορία υποθηκεύει το μέλλον μας…»

Διανύουμε μια εποχή έντονης κοινωνικής δυσαρέσκειας και αβεβαιότητας για το τι μέλει γενέσθαι στο αύριο. Η αγανάκτηση είναι διάχυτη ανάμεσα στις τάξεις των πολιτών για το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, μια αγανάκτηση που αγγίζει τα όρια της κοινωνικής αδιαφορίας και της απέχθειας για την πολιτική.
Είναι κοινός τόπος η απαξίωση του πολιτικού συστήματος από τους νέους, που σκέφτονται να το εκδικηθούν αδιαφορώντας και απέχοντας. Αδιαμφισβήτητα, υπεύθυνοι για το φαινόμενο αυτό είναι η αρνητική λειτουργία και ο εκχυδαϊσμός της πολιτικής ζωής, που παρουσιάζει έντονα συμπτώματα εκφυλισμού.

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί..ζήσε Μάη..να φας Φθινόπωρο..Μας δουλεύουν ψιλό γαζί..ζήσε Μάη..να φας Σεπτέμβρη.. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί….
Αρχικά προεβλέπετο ότι το χθεσινό Eurogroup του Μαίου θα αποφάσιζε για την ελάφρυνση του χρέους…
Τις τελευταίες βδομάδες άρχισαν να προετοιμάζουν το έδαφος ότι κάτι τέτοιο μεταφέρεται για αργότερα…

Hellasforce – Αποκάλυψη: Έτσι έγινε η σφαγή στην Οδησσό! Βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν αμάχους οι ουκρανοί φασίστες!

Hellasforce – Αποκάλυψη: Έτσι έγινε η σφαγή στην Οδησσό! Βίασαν, βασάνισαν και έκαψαν αμάχους οι ουκρανοί φασίστες!Το HellasForce αποκαλύπτει σήμερα βήμα προς βήμα το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έγινε στην Οδησσό.
Γυναίκες βιάστηκαν και κάηκαν ζωντανές από τους ναζί. Η έγκυος γυναίκα στραγγαλίστηκε από τους εισβολείς και αποκαλύπτουμε το βίντεο με τον δολοφόνο.

Άρχισαν οι απειλές – Σέρνει τον χορό ο «γνωστός «Άδωνις Γεωργιάδης

Άρχισαν οι απειλές – Σέρνει τον χορό ο «γνωστός «Άδωνις Γεωργιάδης Στην κυβέρνηση περνούν ότι νόμο επιθυμούν με τον γνωστό πλέον τρόπο της απειλής. Δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτόν και ο «συνήθης ύποπτος», Άδωνις Γεωργιάδης.

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Αυτά είναι...Μαυρωτάς: «Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με... κρίκο το Ποτάμι»

Αυτά και άλλα πολλά δήλωσε ο θρύλος του πόλο Γιώργος Μαυρωτάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ...
Για την ιστορία ο Μαυρωτάς ήταν παίχτης του πόλο, με 5 Ολυμπιάδες και τεράστιες διακρίσεις.  
Διαβάστε προσεκτικά τι δήλωσε ο Μαυρωτάς σε ερώτηση για συνεργασίες με κόμματα...

ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!
  
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

twitter: @egerssi

Είναι σίγουρο πως στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά κυρίως στις ευρωεκλογές, όπου σαφέστατα καταγράφεται πολιτικό μήνυμα, η ΝΔ θα καταποντιστεί. Τουλάχιστον, αυτή την τάση δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, παρά την υπερφίαλη αισιοδοξία που εκφράζεται από την στενή αυλή του Πρωθυπουργού της χώρας.

Γιώργος Ζησιμάτος: «ΠΛΑΣΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

Πες, πες θα μείνουν ευχαριστημένοι και όλοι οι υπόλοιποι έμποροι, γιορτάζοντας την «επιτυχία» της Κυριακής, σε 2 δρόμους και 3 Εμπορικά Κέντρα. 

Η εικόνα της αγοράς την Κυριακή 4 Μαΐου σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή που θέλησαν να προβάλουν κάποια ΜΜΕ. 
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι καταστηματάρχες στις γειτονιές που για μια ακόμα φορά είδαν τις τηλεοπτικές εικόνες

Spiegel : Η Αθήνα έκανε χρήση της περιώνυμης «ελληνικής λογιστικής»..για το πλεόνασμα


Spiegel : Η Αθήνα έκανε χρήση της περιώνυμης «ελληνικής λογιστικής»..για το πλεόνασμα Μια ισχυρή δήλωση υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους αναμένεται να κάνει σήμερα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ
Στο θέμα αναφέρεται σήμερα και το Der Spiegel στη διαδικτυακή του έκδοση, υποστηρίζοντας ότι

Στ. Θεοδωράκης…για τους σπόνσορες, χρηματοδότες και εντιμότατους φίλους δεν μας είπε τίποτα..


Στ. Θεοδωράκης…για τους σπόνσορες, χρηματοδότες και εντιμότατους φίλους δεν μας είπε τίποτα..
Να μην πάρουν την εκλογική επιχορήγηση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, κάλεσε σήμερα το πρωί τα κόμματα, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας πως αυτά τα χρήματα είναι «η ενίσχυση 15.000 οικογενειών» που την έχουν άμεση ανάγκη.
Μιλώντας  το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε πως η προεκλογική

Πάνος Καμμένος :από το Κομμένο Άρτας, τους λέμε ότι γερμανικές αποζημιώσεις & κατοχικό δάνειο, δεν τους το χαρίζει κανένας..

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο επισκέφθηκε το Μνημείο Εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο Κομμένο Άρτας, όπου έκανε την εξής δήλωση:
«Στην πορεία για τις ευρωεκλογές, με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κινήματος ήρθαμε σήμερα στο Κομμένο Άρτας, όχι για να κάνουμε προεκλογική εκστρατεία, αλλά για να προσκυνήσουμε, να αποδώσουμε τιμή και να θυμίσουμε.

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν να επαναπατρίσουν τα πτώματα 13 πρακτόρων της CIA, που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία


Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν να επαναπατρίσουν τα πτώματα 13 πρακτόρων της CIA, που σκοτώθηκαν στην ΟυκρανίαΜια έκθεση κόλαφος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σήμερα, αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνήθηκαν να επαναπατρίσουν τα πτώματα 13 στρατιωτικών συνεργατών της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ( CIA ) που σκοτώθηκαν, όταν το ελικόπτερο τους καταρρίφθηκε από φιλο-ομοσπονδιακές δυνάμεις στα περίχωρα του Slavyansk  στην ανατολική Ουκρανία την περασμένη Παρασκευή .
Σύμφωνα με την έκθεση , στις 2 Μαΐου

Οκτώ νέοι λογαριασμοί της Κουράκου «καίνε» τον Γιάννο για μίζες από Γερμανούς!!!!

— ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
Όταν έχεις κουμπάρο «σκαντζόχοιρο», δεν φοβάσαι τα «φιδάκια» τους ….ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

  — Έγγραφο φωτιά του ανακριτή Μαλλή – «Πόλεμος» Παπαντωνίου-Real News

  — Αίτημα δικαστικής συνδρομής του ανακριτή κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή προς τις ελβετικές Αρχές, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η Σταυρούλα Κουράκου, αποκαλύπτει πως η σύζυγος του κ.Παπαντωνίου διαθέτει όχι έναν αλλά ….

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ :ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ....

«ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΟΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ»

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

«Όταν φτάνουμε στο σημείο να ανοίγουμε και να συντηρούμεθα από κοινωνικά παντοπωλεία, τότε βρείτε το θάρρος εσείς οι πολιτικοί, να μιλήσετε για την απόλυτη κατάντια.
Εμείς δεν θέλουμε κοινωνικά παντοπωλεία. Εμείς θέλουμε δουλειές για όλους και κυρίως για εμάς τους νέους. Αυτή είναι η μοναδική λύση.

Οι ΑΝ.ΕΛΛ ξεσκεπάζουν τα ψέματα που λενε στον ελληνικό λαό, για την απαλλαγή απο υποχρεώσεις των επιχειρηματιών φίλων τους..

Καταπέλτης  ο Πάνος Καμμένος  από το Βήμα της Ολομέλειας της Βουλής. Μιλώντας με αφορμή το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο τόνισε πως «η κυβέρνηση διαλύει τις λαϊκές αγορές και εξοντώνει τους Έλληνες παραγωγούς την ίδια ώρα που χαρίζεται στους τραπεζίτες». Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πρόστιμα και ποινές, κάνοντας έναν παραλληλισμό και με την υπόθεση Τσουκάτου. Τόνισε ότι

Νέα «επιτυχία» Αδωνι – Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους….


Νέα «επιτυχία» Αδωνι – Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους….….για μία σειρά εξετάσεων όπως ακτινογραφίες, μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες και σπινθηρογραφήματα. Γειάσου ρε υπουργε Υγείας με τα ωραία σου. Πάντα τέτοια!!!
Οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί (φυσικά πρόσωπα και εργαστήρια) ξεκινούν επίσχεση εργασίας από τις 12 Μαΐου, όπως αποφάσισε αργά το βράδυ του Σαββάτου η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Τα 328 εκατ. ευρώ, που είναι ο

Το μνημονιο και ο εφιάλτης θα τελειώσει όταν τελειώσουν οι μνημονιακοί!

Το αντιμνημόνιο -κορυφαίο κοινωνικό και πολιτικό γεγονός- προέκυψε, από την εθνική ταπείνωση και ως λαϊκή καταγγελία της παράδοσης της Ελληνικής άρχουσας τάξης στους Γερμανούς και στην ευρώπη.
Το αντιμνημονιο συνέχισε σε αυτή την πρωταρχική μορφή που γεννήθηκε να είναι κορυφαίο ζήτημα. 

Αφού μας λέτε πως βγαίνουμε από την κρίση δεσμευθείτε με υπογραφές για την αποκατάσταση των αδικιών, όπως δεσμευθήκατε στα μνημόνια


Αφού μας λέτε πως βγαίνουμε από την κρίση δεσμευθείτε με υπογραφές για την αποκατάσταση των αδικιών, όπως δεσμευθήκατε στα μνημόνιαΚύριοι της κυβέρνησης και όσοι απανταχού προσπαθείτε να μας πείσετε πως η κρίση έλαβε τέλος για τη χώρα μας κάντε με πράξεις και όχι με ευχολόγια και ακατάπαυστα ψέματα. Είμαστε λοιπόν πλέον στον δρόμο της ανάπτυξης και έτοιμοι να αποδεσμευθούμε από τα μνημόνια; Έτσι δεν μας λέτε; Αφού πλέον δεν έχουμε ανάγκη κανέναν ήρθε η ώρα να αποδείξετε πως τα όμορφα λόγια σας είναι και αληθινά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με όπλα απο την Ουκρανία θα βουτήξουν στο αίμα την Ευρώπη!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με όπλα απο την Ουκρανία θα βουτήξουν στο αίμα την Ευρώπη! Η σφαγή της Ουκρανιας θα γίνει ευρωπαϊκό ολοκαύτωμα!
Αν η Ευρώπη δεν σταματήσει τωρα τις ΗΠΑ.

Η οικονομική υποστήριξη στην Ουκρανία που προσφέρεται σε συνθήκες εμφυλίου πολέμου, εκτρέπει τους χρηματοδοτικούς πόρους

Κυρ. Μητσοτάκης : Να γίνουν 200 οι βουλευτές..αρκεί να είναι μέσα τα αδερφοξαδερφοκούμπαρα..


Κυρ. Μητσοτάκης : Να γίνουν 200 οι βουλευτές..αρκεί να είναι μέσα τα αδερφοξαδερφοκούμπαρα..Την άποψη ότι ο αριθμός των βουλευτών θα πρέπει να μειωθεί στους 200 από 300 που είναι σήμερα, επαναφέρει στο προσκήνιο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του.
Μιλώντας στην εφημερίδα

ΕΕ: Παίρνει πάνω της το «παιχνίδι» με το φυσικό αέριο, αλλά…


ΕΕ: Παίρνει πάνω της το «παιχνίδι» με το φυσικό αέριο, αλλά…Ενιαία τιμή αγοράς του ρωσικού φυσικού αερίου για όλα τα μέλη της ζητά από τη Μόσχα η ΕΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπεύθυνου για θέματα ενέργειας επιτρόπου Γκίντερ Έτινγκερ. Στόχος της ΕΕ είναι να μην επιτρέψει πλέον στη Μόσχα την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε». Η ανακοίνωση αυτή σχετίζεται με το σκηνικό που διαμορφώνεται μετά την ουκρανική κρίση.
Μέχρι τώρα η Ρωσία, μέσω της

Ούτε ένα ούτε δύο..μόνο 46 κόμματα για την ευρωβουλή...


Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στις ευρωεκλογές της 25 Μαΐου 2014, και συνολικά 46 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, καθώς και ένας μεμονωμένος κατέθεσαν, στον Άρειο Πάγο αιτήσεις συμμετοχής.
Η ανακήρυξη των κομμάτων από το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου που θα τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές θα γίνει στις 11 Μαΐου 2014.