Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΟΙ ΕΟΖ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

Οι φόβοι και οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει ως Ανεξάρτητοι Ελληνες εδώ και καιρό για τις προθέσεις της κυβέρνησης περί σύστασης ειδικών Οικονομικών ζωνών είναι πλέον γεγονός. 
Με απόφαση της 5/5/2014 η αρμόδια γενική γραμματέα του υπουργείου οικονομικών ορίζει επιτροπή εμπειρογνωμόνων που σαν σκοπό έχουν την μελέτη ορισμού και θεσμικού πλαισίου σύστασης ΕΟΖ. Η Ελλάδα πλέον κομματιάζεται και παραχωρείται στα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η βασική λειτουργία των ΕΟΖ είναι να παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στο φορέα ελέγχου τους και στα οποία δεν μπορεί να επέμβει κανένα αρμόδιο όργανο του κράτους. Η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων η μη τήρηση των περιβαλλοντολογικών και πολεοδομικών κανονισμών είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ΕΟΖ. Σήμερα η Ελλάς τεμαχίζεται με εντολή και καθ υποδειξη της κυβερνήσεως Σαμαρά δεν θα κάνουμε την χώρα μας κέντρο λαθρομεταναστών που θα δουλεύουν εντός ΕΟΖ και τριτοκοσμικών πρακτικών εφαρμογής προσέλκυσης επενδύσεων. Τα εγκλήματα εις βάρος της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας δεν έχουν τελειωμό ήρθε η ώρα της αντίστασης και της ανατροπής
ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.