Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Οι ΑΝ.ΕΛΛ ξεσκεπάζουν τα ψέματα που λενε στον ελληνικό λαό, για την απαλλαγή απο υποχρεώσεις των επιχειρηματιών φίλων τους..

Καταπέλτης  ο Πάνος Καμμένος  από το Βήμα της Ολομέλειας της Βουλής. Μιλώντας με αφορμή το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο τόνισε πως «η κυβέρνηση διαλύει τις λαϊκές αγορές και εξοντώνει τους Έλληνες παραγωγούς την ίδια ώρα που χαρίζεται στους τραπεζίτες». Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πρόστιμα και ποινές, κάνοντας έναν παραλληλισμό και με την υπόθεση Τσουκάτου. Τόνισε ότι


παρότι εκείνος (Τσουκάτος) κυκλοφορεί ελεύθερος, αν ένας παραγωγός διαπράξει αδίκημα θα φυλακιστεί.
Στο επίκεντρο της κριτικής του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε η διάταξη που αφορά τα πρόστιμα, υποστηρίζοντας ότι επιβάλλει εξοντωτικές ποινές την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση χαρίζει εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζίτες.
«Στη χώρα που ο κύριος Τσουκάτος κυκλοφορεί ελεύθερος, με το ένα εκατομμύριο ευρώ του Χριστοφοράκου, ο παραγωγός της λαϊκής αν υποπέσει σε αδίκημα θα τιμωρείται με φυλάκιση. Αυτή είναι η νοοτροπία αυτής της κυβέρνησης» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις τοποθετήσεις των βουλευτών Βασίλη Καπερνάρου και της Ραχήλ Μακρή...

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Βασίλειος Καπερνάρος στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές 

Η τοποθέτηση της Ραχήλ Μακρή για τα σφοδρά μέτρα που έχουν ως σκοπό την εξόντωση των υπαίθριων αγορών, στο σχέδιο νόμου: «Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.