Οι ΑΝ.ΕΛΛ ξεσκεπάζουν τα ψέματα που λενε στον ελληνικό λαό, για την απαλλαγή απο υποχρεώσεις των επιχειρηματιών φίλων τους..

Καταπέλτης  ο Πάνος Καμμένος  από το Βήμα της Ολομέλειας της Βουλής. Μιλώντας με αφορμή το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο τόνισε πως «η κυβέρνηση διαλύει τις λαϊκές αγορές και εξοντώνει τους Έλληνες παραγωγούς την ίδια ώρα που χαρίζεται στους τραπεζίτες». Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πρόστιμα και ποινές, κάνοντας έναν παραλληλισμό και με την υπόθεση Τσουκάτου. Τόνισε ότι


παρότι εκείνος (Τσουκάτος) κυκλοφορεί ελεύθερος, αν ένας παραγωγός διαπράξει αδίκημα θα φυλακιστεί.
Στο επίκεντρο της κριτικής του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε η διάταξη που αφορά τα πρόστιμα, υποστηρίζοντας ότι επιβάλλει εξοντωτικές ποινές την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση χαρίζει εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζίτες.
«Στη χώρα που ο κύριος Τσουκάτος κυκλοφορεί ελεύθερος, με το ένα εκατομμύριο ευρώ του Χριστοφοράκου, ο παραγωγός της λαϊκής αν υποπέσει σε αδίκημα θα τιμωρείται με φυλάκιση. Αυτή είναι η νοοτροπία αυτής της κυβέρνησης» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις τοποθετήσεις των βουλευτών Βασίλη Καπερνάρου και της Ραχήλ Μακρή...

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Βασίλειος Καπερνάρος στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές



 

Η τοποθέτηση της Ραχήλ Μακρή για τα σφοδρά μέτρα που έχουν ως σκοπό την εξόντωση των υπαίθριων αγορών, στο σχέδιο νόμου: «Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος» 

Σχόλια