Η Πανηγυρτζίδικη Κυβέρνηση στο Μεγάλο Πανηγύρι της Eurovision – Με το τραγούδι «Η Νέα Ελλάδα»Κάθε χρόνο τέτοια εποχή πραγματοποιείται ο πανευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός της Eurovision. Γνωστός και ως μεγάλο πανηγύρι. Και είναι αλήθεια πως στην Ελλάδα σαν τέτοιο το αντιμετωπίζουμε. Γι’ αυτό και ας μας συγχωρέσουν οι φετινοί εκπρόσωποι μας (Freaky Fortune και ο Risky Kidd) αλλά το ταξίδι στην Κοπεγχάγη θα έπρεπε να πραγματοποιήσει το…
συγκρότημα της συγκυβέρνησης. Το οποίο το τελευταίο διάστημα ζει και κινείται σε πανηγυρικούς ρυθμούς.
Τέτοιο πανηγύρι και χαρά από την συγκυβέρνηση που σίγουρα θα βρει την καλύτερη ανταπόκριση στο μεγάλο πανηγύρι της Eurovision. Μην κάνουμε λόγο και για μόνιμη εκπροσώπηση. Φέτος άλλωστε είχε και έτοιμο το τραγούδι της: «Η Νέα Ελλάδα», σε στίχους και μουσική Αντώνη Σαμαρά. Δεύτερη φωνή και σόλο μπουζούκι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Στα φωνητικά οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης.
Σε ότι αφορά την χορογραφία, τιμής ένεκεν την είχε αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου. Άλλωστε αυτός είναι που άνοιξε πρώτος τον δρόμο για τη «Νέα Ελλάδα», το τραγούδι που δονεί καθημερινά τα αυτιά μας. Το μόνο (:) αρνητικό (!!!) στην όλη υπόθεση είναι πως το συγκεκριμένο τραγούδι δεν νομίζουμε πως θα ψηφιζόταν από τον κόσμο στα προκριματικά έτσι ώστε να μας εκπροσωπούσε στον μεγάλο τελικό του πανηγυριώτικου διαγωνισμού.
Αν και για εκεί ταιριάζει γάντι…. Βέβαια ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Και για σκεφτείτε την ώρα της ψηφοφορίας. Πως θα αντιδρούσαν οι ευρωπαίοι εταίροι μας; Θα μας γέμιζαν 12αρια, για τα οποία μετά βέβαια θα πληρώναμε τόκους για τουλάχιστον 50 χρόνια. Και αν κερδίζαμε και το τραγούδι μας η «Νέα Ελλάδα» έκανε τον γύρο του κόσμου…. Τότε η μουσική Τρόικα θα μας… έδενε για «δώρο» με ένα… χρυσό πολυετές μνημόνιο συνεργασίας.
Στηρίξτε την Πανηγυρτζίδικη Κυβέρνηση!!! Για τη «Νέα Ελλάδα» ρε γαμώτο…..
Γράφει ένας αθεράπευτα ρομαντικός…

hellasforce.com