Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Πάνος Καμμένος :από το Κομμένο Άρτας, τους λέμε ότι γερμανικές αποζημιώσεις & κατοχικό δάνειο, δεν τους το χαρίζει κανένας..

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο επισκέφθηκε το Μνημείο Εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο Κομμένο Άρτας, όπου έκανε την εξής δήλωση:
«Στην πορεία για τις ευρωεκλογές, με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κινήματος ήρθαμε σήμερα στο Κομμένο Άρτας, όχι για να κάνουμε προεκλογική εκστρατεία, αλλά για να προσκυνήσουμε, να αποδώσουμε τιμή και να θυμίσουμε.
Να αποδώσουμε τιμή στους αμάχους, 317 κατοίκους του Κομμένου, στα 95 μωρά παιδιά και παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών, στις 117 μανάδες που δολοφόνησαν εν ψυχρώ οι Γερμανοί κατακτητές κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Να θυμίσουμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες ότι ο ναζισμός δεν χωρά στον τόπο της Δημοκρατίας. Να θυμίσουμε στους κυβερνώντες ότι στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι κατακτητές ζήτησαν να ελέγξουν την πατρίδα μας και τώρα με τον οικονομικό πόλεμο αυτό ακριβώς πράττουν. Να τους πούμε ότι αυτή τη χώρα είναι εθνικά κυρίαρχη και ότι οι Έλληνες θα ενωθούν όπως έκαναν οι πρόγονοί μας στο Γοργοπόταμο, προκειμένου να απελευθερωθεί η πατρίδα από την ξένη κατοχή.

Μπορεί σε αυτόν εδώ τον πόλεμο να λένε ότι δεν έχουμε νεκρούς, αλλά οι 6.000 Έλληνες που αυτοκτόνησαν είναι νεκροί πολέμου, τα δύο εκατομμύρια άνεργοι και τα τρία εκατομμύρια ανασφάλιστοι είναι θύματα του νέου Ράιχ της Γερμανίας και βεβαίως τα παιδιά που φεύγουν στην ξενιτιά είναι απώλεια για την πατρίδα .

Από εδώ, από το Κομμένο Άρτας, τους λέμε ότι οι γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο, δεν τους το χαρίζει κανένας, οι προσωρινοί πρωθυπουργοί δεν έχουν τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. Θα τα διεκδικήσουμε και θα τους τα χρεώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.