Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Αυτά είναι...Μαυρωτάς: «Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με... κρίκο το Ποτάμι»

Αυτά και άλλα πολλά δήλωσε ο θρύλος του πόλο Γιώργος Μαυρωτάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ...
Για την ιστορία ο Μαυρωτάς ήταν παίχτης του πόλο, με 5 Ολυμπιάδες και τεράστιες διακρίσεις.  
Διαβάστε προσεκτικά τι δήλωσε ο Μαυρωτάς σε ερώτηση για συνεργασίες με κόμματα...
, σε συνέντευξή του στο gazzeta.gr.

Θα συνεργαζόσασταν με κάποιο κόμμα στην Βουλή πιο εύκολα, είστε πιο κοντά σε κάποιον συνδυασμό; Από την άλλη, υπάρχουν κόμματα που... αποκλείετε;
Η συνεργασία είναι στο DNA μας, οπότε το ιδανικό θα ήταν να γίνουμε ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Να υπάρξει μία σύνθεση που θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Μόνο όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Με την παρουσία μας ελπίζουμε να δώσουμε ώθηση για να δρομολογηθούν οι μεταρρυθμίσεις.
Βέβαια, υπάρχουν και κάποια όρια, ακόμα και για εμάς. Με τους ΑΝΕΛ δεν γίνεται, αυτοί φαντάζονται Ρώσους και Κινέζους με λεφτά, δεν είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής. Πόσω μάλλον για την Χρυσή Αυγή... Πέρα από την Ευρωπαϊκή προοπτική, είναι ένα κόμμα Εθνοκοντρικό, όχι προσωποκεντρικό όπως το Ποτάμι. Δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής. Η κρίση λειτούργησε φυγόκεντρα και έστειλε απελπισμένο κόσμο προς τα άκρα. Και κυρίως προς το δεξιό άκρο, αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανάλογο αριστερό άκρο, τουλάχιστον όχι με Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Όλοι αυτοί οι όροι έχουν μπερδευτεί στην Ελλάδα του σήμερα. Βλέπουμε κόμματα των δύο άκρων να συμφωνούν σε πράγματα, όπως στο αντι-Ευρωπαϊκό κομμάτι. Να φεύγουν άνθρωποι από το ΚΚΕ και να πηγαίνουν στους ΑΝΕΛ ή μέλη του ΑΝΤΑΡΣΙΑ να κατηγορούν το Ποτάμι, όταν δεν έκαναν παρόμοια κρητική όταν δημιουργήθηκε το κόμμα του κ. Καμένου. Χάνεται η διαφοροποίηση Δεξιάς με Αριστερά και έχουμε Ευρωπαϊστές με αντι-Ευρωπαϊστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.