Στους περισσότερους Δήμους δεν υπάρχει… σάλιο – Όσοι τάζουν είναι ψεύτες

Στους περισσότερους Δήμους δεν υπάρχει… σάλιο – Όσοι τάζουν είναι ψεύτεςΣύντομα θα κληθούμε να εκλέξουμε τοπικούς άρχοντες. Ωστόσο, μόνο άρχοντες δεν μπορούν πλέον να χαρακτηρίζονται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αφού τα ταμεία των Δήμων είναι άδεια και σε αρκετές περιπτώσεις υπερχρεωμένα.
Αυτό το καταλαβαίνει κανείς μιλώντας με αρκετούς από τους υποψηφίους, οι οποίοι εν μέρει προσπαθούν να δικαιολογήσουν και την απραξία τους.
«Χρήματα πλέον δεν υπάρχουν αφού το κράτος έκλεισε την κάνουλα και το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Και από τη στιγμή που δεν έχουμε πόρους προσπαθούμε απλά να διατηρήσουμε σε κάποιο καλό επίπεδο τους Δήμους. Παλεύουμε όπως μπορούμε».
Αυτές είναι οι κουβέντες που ακούγονται σε κάθε πηγαδάκι υποψηφίων με τον κόσμο, ωστόσο κάποιοι δεν σταματούν εκεί. Ακούγονται και «βαριές» ατάκες, αφού κάποιοι θεωρούν πως με τα μεγάλα λόγια μερικών, αρχίζει στη συνέχεια και παίρνει η μπάλα όλους τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα ο κόσμος να τους τοποθετεί στο ίδιο τσουβάλι.
Εκ των Δυτικών Προαστίων υποψήφιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι Δήμοι δεν έχουν πλέον χρήματα. Το ταμείο είναι μείον. Όσοι τάζουν έργα και διάφορα άλλα είναι απλά ψεύτες. Στους περισσότερους Δήμους αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια σωστής διαχείρισης και όχι δημιουργίας».
Έτσι απλά….

hellasforce.com

Σχόλια